|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 27 Zawód : lekarz pediatra Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka
| Temat: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:40 am | |
| Zapraszam serdecznie, coś razem wymyślimy Zoe <3 Mally Gerard
Ostatnio zmieniony przez James Hillenburg dnia Czw Lip 24, 2014 12:59 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:43 am | |
| to ja Ci podrzucam Gerarda (przyszłego ojca) i Mallory (obecną już matkę) |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:45 am | |
| Z Mally już wiadomo co się wydarzy A z Gerardem może odnowimy kontakty, które powstały na oficjalnych przyjęciach? |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:46 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:46 am | |
| EKHEM EKHEM
Panno Crutcher, zamawiała Pani związek poprzedzony szczyptą przyjaźni, jak mniemam? |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:49 am | |
| na ciepło i na wynos. O_o |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:51 am | |
| Jak Panienka sobie życzy |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| |
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 1:12 am | |
| Wujek Gerard? |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 1:42 am | |
| o, chrzestnym będzie! |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 1:45 am | |
| Na Panem nie istnieje instytucja chrzestnych, Moja Droga, Vademecum się kłania Ale mógł być wyznaczony do opieki 'w razie czego'. |
|
| |
Wiek : 43 lata Zawód : chirurg urazowy, lekarz wojskowy Przy sobie : leki przeciwbólowe, zdobiony sztylet, telefon komórkowy, aparat fotograficzny
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:41 pm | |
| heloł, pracujemy w tym samym szpitalu co ogarniamy? i chyba masz coś z moją żoną, młodziku ;> |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 12:56 pm | |
| przecież WIEM, ale chciałabyś mieć takiego chrzestnego :> |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 1:58 pm | |
| Martyna, obawiam się, że nasza relacja może okazać się... bolesna dla Jamesa 3 Ew, zastanowię się czy bym chciała |
|
| |
Wiek : 43 lata Zawód : chirurg urazowy, lekarz wojskowy Przy sobie : leki przeciwbólowe, zdobiony sztylet, telefon komórkowy, aparat fotograficzny
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 1:59 pm | |
| czemu bolesna JA SIĘ DRAM NIE BOJĘ |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 2:00 pm | |
| Ja też nie, ale James jest takim biednym, pokojowym stworzonkiem... On na prawdę nie będzie wiedział, że Mally ma męża |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 2:00 pm | |
| aleocochodzi wprowadź mnie konkretnie i ustalajmy relację! |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 2:01 pm | |
| Ano, o romans, a o co innego |
|
| |
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 6:36 pm | |
| No heej! <3 To ja bym chciała coś ciekawego, o! |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 6:40 pm | |
| Siemka Dla Hju zawsze będzie coś fajnego <333 Chcesz żeby chłopacy już się znali, czy dopiero się spotkają? C: |
|
| |
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 6:41 pm | |
| Hmhmhm... A może niech się poznają, co? |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 6:52 pm | |
| Ok ok! Niechaj i tak będzie! Tylko muszę jeszcze pokminić jak mogliby się poznać. Chyba, że masz jakąś ideę? |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Czw Lip 24, 2014 7:00 pm | |
| Idei na razie brak, ale wysilę mózgownicę i dam znać jak coś mi do głowy wpadnie! |
|
| |
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Pią Sie 01, 2014 4:28 pm | |
| To i ja wpadnę po relację, ale jeszcze nie jestem pewna, co chcę... Skoro obydwoje są z Kapitolu to dobrze byłoby, gdyby już się znali c: |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne Pią Sie 01, 2014 6:16 pm | |
| Ola <3 Z Tobą zawsze i wszędzie! Tak sobie myślę, może James poznał Tylera zza czasów jego szaleństw? Chłopacy mogli nawet spotkać się parę razy na jakiś zabawach, Jay przy tym zawsze krzywiłby się widząc 'takiego dzieciaka' z alkoholem w ręku. Aleee, nie skreśliłyby go, może jakoś próbował pomóc? Nawiązać kontakt? Nie musiało mu się udać, ba, po tym wszystkim mogli stracić kontakt i spotkać się dopiero podczas rebelii. W momencie w którym Hillenburg dowiedziałby się o zdradzie Taya pewnie nie chciałby mieć z nim do czynienia, jednak po uniewinnieniu młodego, w momencie w którym wyszedłby na jaw fakt, iż chłopak został wykorzystany przez brata Jay mógłby odpuścić i ponownie spróbować mu pomóc. Wiesz, odnaleźć się w dzielnicy, w nowych warunkach, wśród nowych ludzi. W końcu Kapitolińczycy powinni trzymać się razem! <3 |
|
| |
| Temat: Re: Jamesowe relacyjne | |
| |
|
| |
|