|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
| Temat: Tyler Pią Sie 01, 2014 7:50 pm | |
|
Ostatnio zmieniony przez Tyler Dawson dnia Pią Lip 03, 2015 12:40 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Tyler Sob Sie 09, 2014 9:08 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Maya Griffin Przyjdź, musimy porozmawiać. Teraz. Zaraz. ~M. |
|
| |
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Tyler Pią Sie 15, 2014 3:13 pm | |
| Połączenie przychodząceHej, to ja. Wiem, że obiecałam zadzwonić jak wyjdę ale... sprawy się trochę skomplikowały. Właśnie rozmawiałam z moją mentorką. |
|
| |
| Temat: Re: Tyler Pią Sie 15, 2014 3:54 pm | |
| Połączenie przychodząceRzecz w tym że... nie powiedzieli. Rząd ma dopiero podjąć decyzję, ale powinniśmy nastawić się na najgorsze. Przynajmniej tak mówi Reiven, a ja uważam podobnie. Na miejscu prezydent postąpiłabym tak samo. Nie mam pojęcia, co będzie dalej. |
|
| |
| Temat: Re: Tyler Pią Sie 15, 2014 4:19 pm | |
| Połączenie przychodząceStaram się myśleć pozytywnie, ale sam wiesz, jaka jest sytuacja. To wszystko co się dzieje... Wylosowanie nas nie mogło być przypadkiem, a nawet jeśli sądzę, że rząd będzie umiał to wykorzystać. Na swoją korzyść. I nie, nie byłam nigdy w dystrykcie. A co, snujesz już plany co zrobimy, jeśli stąd wyjdę? |
|
| |
| Temat: Re: Tyler Pią Sie 15, 2014 4:42 pm | |
| Połączenie przychodzące Morze brzmi świetnie, ale pomyślimy o tym później, dobrze? Po prostu nie chcę się na razie na nic nastawiać. Słuchaj, nie wiem, jak długo będę tu jeszcze siedzieć i kiedy to wszystko się wyjaśni, ale gdy tylko się czegoś dowiem, od razu dam ci znać. I oglądaj telewizję, może powiedzą coś ciekawego.
|
|
| |
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Tyler Pon Paź 20, 2014 9:48 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Tyler | |
| |
|
| |
|