Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Pon Kwi 29, 2013 6:29 pm
Potrzebujesz pomocy w wykonaniu avatara, podpisu, sygnaturki? Nie bój się zapytać!
Jasmine Snow
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 11:05 am
Dobra, napiszę tu jako pierwsza, a co! Nie obraziłabym się za jakiś ładny wzór do retrospekcji iii za podpis dla Amandy. Gdyby ktoś miał wątpliwości, to za wizerunek Amandy służy Frida Gustavsson. Koncepcji większej nie mam, zostawiam twórcy całość, chyba, że nie będzie miał pomysłu- wtedy coś podrzucę. :D I z góry bardzo dziękuję. <3
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 11:35 am
Jazz wzór do retrospekcji mogę Ci po powrocie z uczelni zrobić :) Tylko napisz mniej więcej jaki, czy z miejscem na zdjęcie czy tylko sam tekst.
I w ogóle jakby ktoś chciał jakieś wzory to można śmiało pisać :)
Isabelle Scovel
Wiek : 23 Zawód : Doradca ds. Transportu Przy sobie : papierosy, zapałki, pistolet, zezwolenie na broń, udana ucieczka, przepustka do KOLCa Obrażenia : rak skóry, łysa, nie ma oka
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 11:47 am
No to... ja bym pragnął jakiś ładny wzór do relacji i retrospekcji, bo jestem artystyczną łamagą i nie mam wizualizacji. Z góry dziękujam c:
Jasmine Snow
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 2:01 pm
O, dzięki Rei, kochana jesteś. <3 Coś w stylu pamiętnika właśnie, miejsce na tekst + na zdjęcie, jakbyś mogła. :3
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 2:14 pm
Gdyby kogoś naszła chęć stworzenia dla mnie paru avatarów z Viggo to czekam :)
Sabriel Kent
Wiek : 15 Zawód : bezrobotna Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk, fałszywy dowód, nóż
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 2:22 pm
Może po prostu ktoś zrobiłby taki ogólny wzór na taki pamiętniczek, żeby inni mogli sobie modyfikować? *-*
Evelyn Noel
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 4:39 pm
więc tak... poprosze podpisy dla Ev i Florianka, u obu napisane ich imiona i nazwiska oraz grupa :)
może tym razem wyjdzie xD
Chantelle Troy
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 7:11 pm
Więc... ja bym na razie ładnie prosiła o kilka avatarów dla Connora i Lorin (Colin Ford/Jess Moskaluke) :D
Isabelle Scovel
Wiek : 23 Zawód : Doradca ds. Transportu Przy sobie : papierosy, zapałki, pistolet, zezwolenie na broń, udana ucieczka, przepustka do KOLCa Obrażenia : rak skóry, łysa, nie ma oka
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 7:44 pm
A zaraz prawdopodobnie powędruje drugi post z awami dla Chantelle, tylko że mi zaraz rozsadzi przeglądarkę od otwartych kart i htmlu ;___;
Isabelle Scovel
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 9:28 pm
--------------------- Dobra, teraz będzie jeszcze trzeci post na te kolejne awy, bo zginę.
Isabelle Scovel
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 26, 2013 9:54 pm
Tak, znowu ja. Sorry ale nie wyrabiam z tyloma kartami i przechowywaniem kodów ;___;
#1 Okej, widzę że nie chcesz napisu, tak będzie dobrze.
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Pią Cze 14, 2013 10:34 pm
Hmm, czy ktoś byłby chętny wykonać dla mnie jakiś mały podpis z Simone Simons? (;
Freddie Lynn
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Pią Sie 09, 2013 9:19 pm
Bardzo proszę o avatary z Sam'em Jackson'em ze Skinsów. Będę bardzo wdzięczny <3
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Sie 10, 2013 6:10 pm
Dobra, wedle obietnicy. Damian, łap. c:
Freddie Lynn
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Sie 10, 2013 6:32 pm
Wszystkie są świetne, nie wiem co wybrać. Dziękuję <33
Cilia Loem
Wiek : 20 Przy sobie : W PLECAKU: butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, apteczka // PRZY SOBIE: Leki przeciwbólowe
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Wrz 07, 2013 10:55 pm
Czy może ktoś uzdolniony graficznie mógłby wykonać dla mnie avatar (lub kilka)? Osoba, której wizerunku używam, to Daniela Denby-Ashe.
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Wrz 08, 2013 12:31 am
O, mi się dzisiaj wyjątkowo nudzi, to zaraz się tym zajmę <3
EDIT. Na razie tylko cztery, strasznie ciężko jest znaleźć z nią coś w dobrej jakości. :C Ale jutro jeszcze poszukam. <3
Cilia Loem
Wiek : 20 Przy sobie : W PLECAKU: butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, apteczka // PRZY SOBIE: Leki przeciwbólowe
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Wrz 08, 2013 12:33 am
Jak dasz radę, użyj jeszcze zdjęcia z "North and South", tam mi się najbardziej podobała, mimo kiepskiej jakości. Ale tutaj - trzeci avatar - świetny!
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Wrz 08, 2013 12:46 am
To łap jeszcze takie:
Cilia Loem
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Wrz 08, 2013 12:49 am
O matko, są cudowne! Dzięki!
Adam Perrini
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Pią Wrz 20, 2013 5:39 pm
Hmmm a jakby komuś się chciało wykonać jakąś sygnaturę z Ianem to by było fajnie :3
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Paź 26, 2013 12:04 am
Specjalnie dla Oli i jej nowego wcielania. :3
Cilia Loem
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Paź 26, 2013 9:51 am
Nie wiem czemu, ale nie działają mi. Są tylko pęknięte ikonki obrazków ;_;
Charles Lowell
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Paź 26, 2013 12:33 pm
Mi się wyświetlają, ale zobacz tak: klik. C:
Sponsored content
Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI