|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: UWAGA MARMOLADA! Pią Lut 21, 2014 5:04 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Pią Lut 21, 2014 6:28 pm | |
| Rude muszą trzymać się razem, a ja mam aż dwie rude, więc wpadam z propozycjami!
Z Rory mogły przyjaźnić się w Trzynastce, jeśli chcesz. Obie altruistki, gadatliwe, pozytywnie nastawione do życia! Ich kontakt mógł się urwać podczas rebelii, ale możemy rozegrać jakieś spotkanie w Kwartale, czy coś, bo Rors ma przepustkę. No i zna Jacksona, ale to już pewnie z Alą macie ustaloną jakąś dramę z dowiedzeniem się o sobie, więc daj mi znać, czy rude mogłyby być na tyle blisko, by Carter znała prawdziwe nazwisko Nym, czy w ogóle wiedziałaby o adoptowaniu itd.
Druga ruda, Gerda, też z Kwartału, jedynie rok starsza. Jedna uczy muzyki, druga plastyki... aż się prosi o pozytyw! |
| | | Wiek : 18 Zawód : artystka, super asystentka Elajży
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Pią Lut 21, 2014 8:41 pm | |
| właśnie z Rory to bym chciała chyba zaczekać. Raczej nie mogły się znać z trzynastki, bo ona się tam tylko urodziła, a potem została adoptowana. O swojej rodzinie dowiedziała się dopiero w wieku 18 lat. Ci co ją adoptowali to ją do Kapitolu ściągnęli i tam żyła i pracuje do teraz, jednocześnie prowadząc wolontariat i ucząc dzieci z kolca plastyki.
Co do Twojej drugiej rudej jestem jak najbardziej za, mogą na przykład uczyć w tej samej szkole. Mogły na przykład na początku się nie lubić. Ale w sumie Gerda nie lubiła Nymki bo uważała że przyszło takie nowobogalskie i się panoszy. Jednak Nymira przekonała ją do siebie swoją prostotą i szczerością i dobrymi zamiarami :d jakoś tak ^^ |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : nauczycielka muzyki Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Pią Lut 21, 2014 8:46 pm | |
| Och, to coś mi się musiało pomieszać, bo zrozumiałam, że adoptowali ją ludzie z Trzynastki właśnie. Wybacz ^^' To zostawmy na później.
Z Gerdą mi pasuje, nie musiała jej na początku lubić, bo chociaż jest w Kwartale to nie jest z Kapitolu, więc jakaś początkowa awersja mogłaby wchodzić w grę. Ale obie szybko się do siebie przekonały, artystyczne dusze. W KP napisałam, że Gerda organizuje przedstawienia dla dzieci, więc oczywiście mogą robić to razem! ;3 |
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Pią Lut 21, 2014 9:02 pm | |
| no jasne, czemu nie, tylko nie dawaj Nymirze pozwolenia na reżyserkę, niech się zajmie lepiej dekoracjami bo inaczej te przedstawiania to klapa będzie xd |
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Sob Mar 29, 2014 8:10 pm | |
| |
| | | Wiek : 25 Zawód : Pielęgniarka w Szpitalu i Psychiatryku Przy sobie : telefon komórkowy, leki przeciwbólowe, zestaw pierwszej pomocy, karty do gry, paczka papierosów, zapalniczka, butelka alkoholu, tygodniowy zapas kawy, paczka prezerwatyw
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Nie Mar 30, 2014 3:44 pm | |
| Także tego, Aloha! Albo bardziej przyziemnie Dobry! Shai chętnie zapozna się z równolatką młode, piękne, hmmm świat stoi przed nimi otworem, tylko czekać aż go zdobędą Więc Mira jest artystką - lubię takie zakręcone duszyczki :D Przydałaby mi się jakaś drama, ale szczerze powiedziawszy nie chciałabym jej zaczynać z jedyną równolatką, którą właśnie znalazłam :D Więc będzie pozytyw :P Więc, fajnie by było jakby dziewczęta łączyła już jakaś historia, wtedy jest łatwiej. Pochodząc z różnych miejsc, więc może wspólni znajomi? Nymira mogła prowadzić kiedyś jakieś zajęcia, na które uczęszczała młodsza siostra Shai - Freya, w taki sposób mogła poznać moją bohaterkę. Potem hmmm. mogła się przelotnie spotykać z bratem - Ryanem, więc dziewczęta mogły się polubić, itd. Powiedzmy, że ich relacje się urwały i teraz Mira nawiedza Shailene - powód? Hmmm, szuka brata, więc może pojawić się z prośbą o przeczesanie kartotek lekarskich albo pomoże urządzić mieszkanie Shai na bardziej przytulne? No nie wiem, nie wiem. Takie pomysły wpadły mi do głowy. Oceniaj, krytykuj, uzupełniaj, zmieniaj! Jestem otwarta :D Ps. uwielbiam rudzielców |
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Nie Mar 30, 2014 4:49 pm | |
| Aloha bella mia! Więc mnie się to bardzo podoba. Może robiła jakiś kurs małego dekoratora na którym była Frida, odebrać ja przyszedł Ryan i tak ta dwójka się poznała. W sensie Mirka wpadła Ryanowi w oko i tak za nią łaził aż ta się z nim umówiła. Pewnie gdzieś spotkali się kilka razy u nich w domu i tam poznała Lenę. Mogły się zakolegować wtedy. No i potem doszło do brejk upu miedzy Nymirą i Ryanem i Mirka nie odzywała się bo myślała, że ta będzie po stronie brata. Gdzieś się na mieście spotkały i sobie ładniw yjaśniły i się super kolegują. A ta sprawa z bratem całkiem fajny pomysł! Można coś z tym zakręcić :D |
| | | Wiek : 25 Zawód : Pielęgniarka w Szpitalu i Psychiatryku Przy sobie : telefon komórkowy, leki przeciwbólowe, zestaw pierwszej pomocy, karty do gry, paczka papierosów, zapalniczka, butelka alkoholu, tygodniowy zapas kawy, paczka prezerwatyw
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Nie Mar 30, 2014 4:58 pm | |
| Ho, ho, ho kolejna relacja gotowa, lubię jak coś idzie gładko jak po maśle Jeśli chodzi o tego braciszka, to ty tam znasz to od podszewki, twoja historia, więc jak będziesz miała jakiś pomysł jakby to połączyć to jestem jak najbardziej na tak :D |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Śpiew jej pracą! A dorywczo: kelnerka
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Pon Mar 31, 2014 5:22 pm | |
| Nymi jest młoda, Alice jest młoda, obydwie to artystki (choć w trochę innym stylu). Chcę jakiś pozytyw |
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Sro Kwi 02, 2014 10:03 am | |
| Alice a jakiś konkretny pomysł? |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! Sro Kwi 02, 2014 11:47 am | |
| Hmmm, hmmmm, no konkretnego pomysłu na razie nie mam xd a potrzebujesz czegoś? |
| | |
| Temat: Re: UWAGA MARMOLADA! | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|