Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm
First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3
Autor
Wiadomość
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 14, 2013 1:02 pm
"Nie chcę już słyszeć szeptów, bo pożegnaniu są zbyt bliskie. Nie chcę słyszeć zapewnień gdyż zaprzeczenia nasuwają. Chcę zamknąć oczy przed jasnym rozbłyskiem, przed serc milczeniem, przed ust tchnieniem, i spocząć na laurach wojny zbyt pięknej by zwykła istota zdolna była unieść jej brzemię..."
... Czyli dlaczego Maja nie może oglądać filmów o poetach. Taki tam kawałek. What the hell.
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 14, 2013 1:07 pm
... Taki tam kawałek, który bardzo mi się podoba. Trafiasz do moich fajnych tekstów <3333
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 14, 2013 1:14 pm
Jeeeeaaa, czuję się taka doceniona. I to nawet przed śmiercią.
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 14, 2013 1:18 pm
Nie umieraj! :c
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 14, 2013 1:42 pm
Spoko, spoko, nie umieram. Tylko przypomniała mi się rozmowa z matką, gdzie matka stwierdziła, że jestem biedna, bo jeśli nie zmienię zdania odnośnie swojej przyszłości (jestem ahrtystką) to będę chodzić głodna i zostanę doceniona dopiero po śmierci. HA, ZOSTAŁAM DOCENIONA PRZED. Co prawda nie tak, jak moja kumpela, której wiersze umieścili w gazecie, ale i tak... Ale dobra, zamykam się.
Sigyn Stark
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Wrz 19, 2013 10:34 pm
Z serii "co robię, gdy mam się uczyć na egzamin"
Sigyn Stark
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 21, 2013 3:00 pm
Sigyn Stark
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Wrz 23, 2013 10:28 pm
Booker Rodwell
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Wrz 24, 2013 8:21 pm
Sig, oglądasz minecrafta? :P
Eva Magnus
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 10:58 am
Co sądzicie? Bo ja się dziwiłam, że to nie fanart.
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 10:59 am
OMFMTH... Nie fanart, tylko official? :3
Eva Magnus
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 11:05 am
Tak, na fejsa wrzucili wczoraj chyba :)
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 11:07 am
Jak dla mnie niezła, ale wolałabym widzieć okładkę do score, a nie do zestawu piosenek.
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 1:24 pm
Nie lubię umieszczania postaci na okładkach czegokolwiek. xD
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 1:38 pm
Ja bym wolała tę kolorystykę + dużego kosogłosa.
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 4:27 pm
Ja bym poszedł chyba bardziej w minimalizm i z samym Kosogłosem... albo ten motyw przed publicznością. c: Także szału ni ma. xD
Ciekawy jestem co się tam znajdzie... a nie, już jest. KLIK.
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 4:50 pm
O, Atlas.
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 5:28 pm
Awww, Coldplay, Monsters and Men, Aguilera, Imagine Dragons, Ellie. <33
Evelyn Noel
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 28, 2013 6:56 pm
popieram <33
Sigyn Stark
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 01, 2013 12:00 am
Nie oglądajcie tego wieczorem, przy wyłączonych światłach i na cały ekran!
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Paź 02, 2013 4:28 pm
Dobra, ludki, ja wiem, że to nie jest miejsce na takie rzeczy, ale co się dzieje? Zapadamy w sen zimowy? Błagam, żeby nie. Spinamy pupcie i piszemy coś, cokolwiek, posty, nowe i stare wątki - bo nie mogę znieść tej drzemki. Bo to musi być drzemka, śpiączka nie wchodzi w grę. ;____;
Tak, musiałam się pożalić. Jesienna depresja: mode on
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Paź 02, 2013 10:42 pm
Aww, nie wiem czy już widzieliście, ale nowe stillsy z CF:
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Paź 02, 2013 10:51 pm
I już na Joannę Mason nie spojrzycie tak samo :P
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 03, 2013 5:27 am
Haha, daj dziewczynie spokój, to było osiem lat temu. :D
Evelyn Noel
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 03, 2013 6:18 pm
Sig, widzę że jesteś fanką let's player'ów (nie bijcie jak źle to napisałam). I popieram Domi, nie spać :c