Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm
First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3
Autor
Wiadomość
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:51 pm
Tak, Finowie są bardzo gościnni. xd
Nikola Tesla
Zawód : Naukowiec
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:54 pm
Hahaha, przypomnieliście mi, że mam namiar na Fina, którego poznałam na dA i obiecał mi nocleg... <3
Mogę wziąć ze sobą do 15 osób, bo Markko ma sporą chatę :3
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:56 pm
Nie chcesz mnie z nim poznać? xd
JA JADĘ. KONIECZNIE. Alfonsówna pewnie też byłaby chętna, jak sądzę.
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:58 pm
Jeśli znajdę namiary - nie ma sprawy, ale ostatnio usunęłam dA.
Ale gościu sympatyczny. Chociaż najchętniej zrobiłabym desant na chatę Holopainena z Nocnej Szmatki. Ma chałupę w stylu "zamek Disneya", która wygląda nieco śmiesznie. xD
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 11:00 pm
Przepraszam, czy ktoś właśnie wspomniał Tuomasa? Moją pierwszą fińską miłość? <3333
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 11:00 pm
Jaaaa. xD Jezu, serio? Moją był Marco Hietala <33333
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 11:03 pm
Moją Joulupukki, hm.
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 11:05 pm
<3
Nie, tak na serio, moją pierwszą fińską miłością była Buka, a wraz z nią Mała Mi. Pominę fakt, że moi rodzice tak na mnie mówili. A paręnaście lat później nastąpił cudny okres namiętnego Hietalusiowania, z czego została mi pełna dyskografia Nocnej Szmatki i częściowa Tarota. I nadal poluję na Sapattivuosi i drugą płytę Northern Kings, hm...
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 11:09 pm
Moją drugą miłością byli wszyscy goście z HIMu, trzecią z Apocalyptici, czwartą z Children Of Bodom, piątą... w sumie piąta ma miejsce teraz kiedy słucham atlasowej muzyki (matko kochana, wiedzieliście, że w Finlandii jest imię "Atlas"? Kumpela się ze mnie śmiała, że mam tak dać na imię postaci, jasne) na przemian z Finntrollem. W międzyczasie uznałam, że panowie ze Swallow The Sun są również mili. Gdzieś przewija się Nightwish. MATKO, NIEMAL BYM ZAPOMNIAŁA.
RAULI BADDING SOMERJOKI, ODYNIE, KOCHAM GO. XD
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 9:51 am
Aposie i Bodomki <3 Miałam znajomą, która miała totalną szajbę na punkcie Laiho xD
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 9:58 am
Olesław. Mphm. Wilhelm kocha. Ale i tak nie zadzwoni do Zoltusia.
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:08 am
OMG... Ta fota. xD
Znasz piosenkę o mutancie? :D
przepraszam, muszę to komuś pokazać ^^
Rufus Frobisher
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:34 am
Nie znałam, nie znałam, teraz znam. Danke!
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:43 am
Omg, muszę Ci przysłać DVD NW, From Wishes To Eternity. Tam jest masa takich rzeczy xD
Fred Räikkönen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:45 am
Ja bardzo chętnie! XD
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:46 am
Hmm... Jak znajdę, to od razu dam znać. Ale pamiętaj, Tarka tam wyje xD
Fred Räikkönen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:48 am
Spoooko! xd
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:49 am
Ale nie ma na sobie firanek xD
Fred Räikkönen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:51 am
GUT!
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:51 am
Ale... Hmmm, chodzą pogłoski, że Nocna Szmatka się rozpadnie... oO
Fred Räikkönen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:53 am
Jak to?
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:54 am
No wiesz, jedna wokalistka poszła won, druga poszła won, ten film to podobno jakiś dziwny jest....
Btw - To jest całkiem fajne
Fred Räikkönen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:57 am
Szczórek "Szczórek" Szczórek XD
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 11:57 am
Ej, szkoda, że tego już nie prowadzą, można było się naprawdę pośmiać. xD
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 30, 2013 3:02 pm
Przepraszam, ale muszę się z wami tym podzielić c: