|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 16, 2013 10:01 pm | |
| ...Bo dobry burdel nie jest zły? |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 16, 2013 10:12 pm | |
| Wiesz, Adrian, to innowacja. Ludzie spodziewają się Ośrodka. Areny. Trybutów. Burdel jest swoistym... Bulgotem zaintrygowania! |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 1:52 am | |
| Oglądam sobie plakaty z CF, kiedy nagle... Ale jak to Jo wygląda TAK? ._. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 8:27 am | |
| Jenna wyszła pięknie, ale te kolorowe włosy na modłę Kapitolu...jestem na nie! Za to Finnick.... *_____* Pamiętam jak po premierze ostatniej części Piratów marzyłam żeby Sam go zagrał, masowo reblogowałam manipulacje z nim, a teraz to wszystko się spełnia :cheers:
Ostatnio zmieniony przez Cordelia Snow dnia Sro Lip 17, 2013 10:58 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 9:13 am | |
| Duży plus za Finnicka!! :D Jo... Jo wygląda całkiem nieźle, przez krótki czas miałam podobne włosy xD
Więcej plakatów, proszę :D |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 10:51 am | |
| Łap: http://the-ignited-mockingjay.tumblr.com/post/55667366778 http://no-king.tumblr.com/post/55659609437/the-quarter-quell http://imherondale.tumblr.com/post/55651937477/the-careers
Zęby Enobarii są prześwietne :D Ale nie mogę patrzeć na Glossa bez parsknięcia śmiechem, bo oglądałam serial Blue Mountain State, w którym grał mega zabawną postać i ta poważna mina na posterze mnie rozwala xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 1:51 pm | |
| E, nie podobają mi się te zęby... Brrrr. |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 4:19 pm | |
| Takie *trochę* przerażające. |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 5:42 pm | |
| Enobaria w sumie była trochę przerażająca. Chociaż przez Olę teraz już zawsze mi się będzie kojarzyć z jakąś Ślizgonką z HP. xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 6:49 pm | |
| O jezus, te zęby są okropne, myślałam, że będzie wyglądała raczej jak wampir. xD |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 17, 2013 8:26 pm | |
| - Ashe Cradlewood napisał:
- Enobaria w sumie była trochę przerażająca. Chociaż przez Olę teraz już zawsze mi się będzie kojarzyć z jakąś Ślizgonką z HP. xD
Przepraszam, Asiu ;___; A ona jest straszna, fakt. |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 6:08 pm | |
| Nie mam pojęcia, gdzie to wrzucić, więc wstawiam tutaj. Od razu mówię – nie, to nie jest użalanie się nad sobą.
Przechodząc do konkretów – odchodzę z Panem. Miałam zamiar na spokojnie dokończyć wszystkie wątki i zrobić to dopiero wtedy, ale teraz dochodzę do wniosku że to nie ma żadnego sensu, z każdą chwilą zaczynam się tutaj coraz gorzej czuć. Może jestem przewrażliwiona, nie wiem, ale wiem jedno - to nie to samo, czym było na początku, to nawet nie jest to samo Panem, którym było dwa miesiące temu. Byłam z Wami przez 8 miesięcy, znałam dużą część z Was niemal od samego początku, do wielu osób się przywiązałam, więc uważam że należy Wam się chociaż odrobina szacunku i jakiekolwiek pożegnanie. Naprawdę mi jest żal odchodzić, ale przez pewne ostatnie wydarzenia czuję się do tego zmuszona – inaczej nie odpowiadałabym za swoje reakcje. Kolokwialnie mówiąc mam dosyć tego, co się tu dzieje, panoszenia się pewnej osoby, jej nieustannej hipokryzji pod płaszczykiem „ale ja nie wiem o czym do mnie mówisz, przecież jestem taka słodka” i jej traktowania wszystkich po kolei jak brud.
Przepraszam Jazz, Rei, Cor, Ettie, Kamę, Maiję i Leo, przepraszam Asię, Adriana, Basię, Domi i Sandrę, przepraszam wszystkich których wciągnęłam w gry których już teraz nie dokończę, ale nie widzę innego wyjścia z sytuacji. Dziękuję Wam za te wszystkie miesiące, zarówno starym użytkownikom, jak i nowym z którymi też udało mi się znaleźć wspólny język.
I... żegnajcie, być może do zobaczenia na innym forum <3
A Asię proszę o usunięcie moich kont, tak jak mówiłam rano. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 6:11 pm | |
| Ha, ha, ha... to jakiś żart? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 6:18 pm | |
| Hm, jeśli 'panoszeniem' nazywasz to, co mam na myśli, to chciałam tylko poinformować, że zgodziła się z tym cała administracja, plus kilku userów niezaangażowanych, nie tylko osoba, o której mówisz. Aaale takie rzeczy sądzę, że powinno się załatwiać poza publiką, więc nic już nie mówię. Tak jak napisałam rano, jest mi przykro, że tak uważasz, zwłaszcza, że pierwszy raz spotykam się z narzekaniem na atmosferę na forum, no ale każdy ma prawo do własnego zdania. c: |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 6:23 pm | |
| Wiesz, że mi się to nie podoba. Nawet bardzo. Powiem po raz setny - nie odchodź.
Ale w razie czego, wiesz, pisz na czarcie. I chyba zacznę na niego częściej wchodzić.
No i dzięki, to mimo wszystko było miłe.
Ale i tak masz wrócić. A jeśli nie, to Cię gdzieś nawiedzę C: |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 6:25 pm | |
| Hm, z mojej strony chyba pozostaje życzyć wszystkiego dobrego na... nowej drodze życia? No i naturalnie - będziemy tęsknić, a przynajmniej większość :) |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 6:31 pm | |
| Dobra, czyli to nie jest żart.
To Twój wybór, więc nikt nie ma prawa go kwestionować. Po prostu to dziwne, bo spędziłaś z nami naprawdę dużo godzin. Nagle, z dnia na dzień opuszczasz nasze progi. Cóż, life doesn't stop for anybody. Do zobaczenia. c: Co do atmosfery na forum to zupełnie nie rozumiem, ale... |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 7:01 pm | |
| Chyba nawet nie muszę tu nic pisać, ale po prostu czuję się w obowiązku. Channy, wszystko, co chciałam Ci powiedzieć tak prywatnie, masz w dzisiejszych wiadomościach. Powtórzę jeszcze raz- błagam, nie odchodź, ale nie wiem, czy to cokolwiek zmieni... |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 20, 2013 7:27 pm | |
| Ojj, nie wiem czy Ci wybaczę. Pozwól mi tylko wykorzystać Connora na chwilę, hm? Smutno trochę... |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 21, 2013 12:01 am | |
| Aga zapewniła mi dwie i pół minuty szczęścia i jeszcze raz. AWWWWWWW. *___*
Official Trailer #2
KNJIHURJFPKDWOMNGIFODMPNIWJDOUYTRESCVC! <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 21, 2013 12:03 am | |
| Właśnie to tu wrzucałam, ale ktoś mi zabrał robotę :D W każdym razie... FINNICK, CO TY MASZ NA SOBIE?! Eyeliner wygląda dobrze tylko na Johnnym Deppie ;p
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 21, 2013 12:04 am | |
| Hm, chciałam napisać coś konstruktywnego, ale...
LKSJKDRNGDJNBEOATNHKDLBNKLDAFNKLADRHNDJ! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 21, 2013 12:14 am | |
| Ktoś u mnie puszczał fajerwerki. To pewnie z okazji wrzucenia Trailera. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 21, 2013 12:15 am | |
| I jeszcze takie adekwatne słowa z tumblra, pod którymi podpisuję się rękami i nogami: 'can’t fucking handle a 3 second clip of Finnick - how the fuck am I supposed to handle his death ' Ehehe xD http://24.media.tumblr.com/220491e3cccf30078dab74385d6dae6e/tumblr_mq99hdFd3u1rkptaqo1_r1_500.png I wisienka na torcie: http://25.media.tumblr.com/624ddf8e96bab350dc7b5e1ad8213621/tumblr_mq98d3EXY41r9l0nho1_500.jpg A zaraz potem scena z płaczącą Katniss, która oznajmia nam, że zobaczymy śmierć Cinny ;( |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 21, 2013 12:20 am | |
| ...prawie udało mi się zapomnieć, że Finnick umiera w prawdziwej fabule. |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |