|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 05, 2013 3:48 pm | |
| hahaha, pamiętam, jak w przeddzień egzaminu z wiedzy o kulturze siedziałam sobie na starym panem i czytałam posty z areny xDD
ej, to niesamowite. Nie ma mnie moment na panem, a wyskakuje mi informacja: Notifications (-422). Ktoś umie mi to wyjaśnić? :D |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 12:25 am | |
| głosuję, że to z powodu obserwowania tematów w grach :P |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 12:26 am | |
| |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 12:46 am | |
| |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 1:48 am | |
| Może jakieś błąd twojej domowej sieci? :) |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 9:07 am | |
| Nieeeee... Moja sieć jest w porządku, mój internet mnie kocha. <3 Ale to nie pierwszy błąd z powiadomieniami :D
http://www.tesco.pl/angrybirds/ Jestem straszna, zbieram na 3 ukochane <3 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 10:20 am | |
| Jakie, jakie? Powiedz, że na Czerwonego i Chucka <333 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 10:21 am | |
| Czerwony, Chuck i Bomba! <333333 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 10:22 am | |
| Ja bym jeszcze chciała Króla Świń, ale czuje, że to może być zdrada wobec reszty ;< I lecę do Tesco! xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 10:23 am | |
| Ja mam już osiem naklejek! I mama stwierdziła, że skoro tak piszczę, zrobimy duże zakupy, żebym miała moje trzy ukochane ptaszki. Żałuję, że nie ma też Orange Bird :< |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 4:53 pm | |
| A ja nie robię zakupów w Tesco i zaczynam żałować ;c |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 5:10 pm | |
| Lepsza akcja niż ta z garnkami i deską do krojenia. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 06, 2013 9:07 pm | |
| Nawet nie wiedziałam, że jest taka akcja... Ale między 8 a 13 sierpnia za każde wydane 20 złotych dostaje się aż 2 znaczki, nie 1! <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:01 am | |
| Takie tam nowe foto z Catching FireKto mi przypomni, co się działo podczas lotu na arenę? Działo się cokolwiek? |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:55 am | |
| Podróż na arenę w CF trwa dokładnie cztery zdania, Katniss sączy wodę. Sprawdziłam. xD |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:18 pm | |
| *wchodzi po cichu pchając wózek z tortem i zapalonymi świeczkami, po cichu zaczyna intonować fałszować sto lat* STO LAT, STO LAT, KER. <3 Wszystkiego najlepszego, dużo szczescia, wen i jeszcze więcej napisanych postów. Żebyś została z nami do końca świata i jeden dzień dłużej, no i wszystkiego, wszystkiego. <3 *wyje sto lat* Ty nasza Agentko. <3 Nie wiedziałem, ze mamy urodziny w ten sam dzień. Teraz już zapamiętam! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:43 pm | |
| Hahaha, wydało się. A to miała być tajemnica. :<
Dziękuję :* <3 |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:51 pm | |
| *dołącza do fałszowania* STO LAT <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:52 pm | |
| Tajemnica, proszę Cię. Nie ten adres na tajemnice. Za dużo stalkerów. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 12:53 pm | |
| Taaa, i po co ja podawałam datę urodzin na IŚT? xD
|
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 1:20 pm | |
| Haha, sto lat! <3 Nieograniczonych zapasów weny, i żebyś nigdy nas nie opuściła, taka kochana duszyczka nie jest łatwa do znalezienia i niemożliwa do zastąpienia! <3 Zresztą... po co wam normalne życie? |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 4:11 pm | |
| STO LAT, STO LAT! Dużo szczęścia, weny, pozostania z nami na zawsze, uśmiechu na twarzy i niezapomnianych wakacji. <333333 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 4:12 pm | |
| Adrian, Kaś, Domi, Laura... Możecie być pewni, że zostanę na stałe... :* |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 9:04 pm | |
| WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NIE MAM SIŁY NA WIĘCEJ ŻYCZEŃ, POZWÓL, ŻE JUTRO .___. |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 10:02 pm | |
| Ker, masz :3
http://sketchtoy.com/47732399 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |