|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:41 pm | |
| No akurat Tay ma tyle ładnych teledysków, że tu nie powinno być problemu. :3
EDIT. Czy tylko mnie zastawia, jakim cudem Aga orientuje się w naszych shipach? xD |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Uczennica
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:42 pm | |
| akurat Aga 2 zna Cagyn przeze mnie :P Taa... ale zwykle rusza ustami śpiewając, a ja tego nie chcę |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:42 pm | |
| Mnie też to zastanawia, zwłaszcza, że od startu forum miałam sesję, także tego... xD Po prostu ten wieczny gość na starym Panem to ja! |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:43 pm | |
| O______________________________________o
Idę usunąć swoje posty ze starego Panem, miałam nadzieję, że nikt ich nigdy więcej nie przeczyta. |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:43 pm | |
| ...Jezu, tych postów jest tam zdecydowanie za dużo, masz to siłę czytać?
EDIT: Hahaha, Asia, Ty to mówisz? .________. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:44 pm | |
| Fri, ona już przeczytała pewnie wszystkie posty xD Zgadza się? Z tego co pamiętam to już czytała Cagyn i miłosne ekscecy Drake-Rei xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:45 pm | |
| Siguś a chcesz smutną Tay, czy wesołą Tay - bo są takie w których nie rusza ustami :P |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:46 pm | |
| Saminicowe przerobiłam wszystkie i nawet zastanawiałam się, czy zmiana koloru samochodu ma jakieś głębsze znaczenie :D I Aga mnie namówiła wczoraj na Rei/Drake :twisted: |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:50 pm | |
| *chowa się gdzieś i zerka na Sig* Zabiję Cię za to namawianie ludzi na czytanie Drake'a i Rei |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:51 pm | |
| O nie, to była moja życiowo-zawodowa klęska.
Co do samochodu... hm, chyba zrobiłam to dość podświadomie, ale to ma prawie sens! Kupcie im zielonego gruchota z okazji ślubu i wszystko stanie się senso..., hm, logicznie..., dobra, po prostu jako-tako-ogarnięte.
Ale Aga, mam wrażenie, że zdecydowanie za bardzo się nudzisz. Nie chcesz przez przypadek napisać za mnie posta? :D |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:52 pm | |
| ŚLUBU? *__________________* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:52 pm | |
| Rei, taką zakochaną Tay :P To nie ja! Mówiłam tylko, że Cord miała brata, a potem zeszło na kazirodztwo, a potem tak wyszło |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:54 pm | |
| - Ashe Cradlewood napisał:
- ŚLUBU? *__________________*
No ba. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:56 pm | |
| ŚLUBU! *___* http://24.media.tumblr.com/f5d4cd390d099255752c68db5e44db23/tumblr_mmk9k3yR9Q1r5lx8co1_500.gif < 3333
Jak mam do wyboru czytać Wasze posty, a notatki na prawa konsumenckie, to sami rozumiecie... :P Kazirodztwo z Tomem H. brzmiało kusząco, ale niestety [ * ] |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:57 pm | |
| Muszę zrobić screen tego postu, będę nim straszyć Olę. <333 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 8:57 pm | |
| Kto się chajta?
Zakochana Tay jest w: Love Story, White Horse, Mine, IKYWT, Tim McGraw (ale to pierwszy teledysk i Tay jest młodziutka), trochę zakochana w Story of Us - we wszystkich można znaleźć fragmenty, że nie śpiewa :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 19, 2013 9:01 pm | |
| no to spoko :P Wcisnę jeszcze sobie moje ukochane Cagyn do filmiku, bo już mam 3 piosenki do wyboru xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 12:00 am | |
| ASIULA I SANDRULA! W tym momencie bym się mogła, kochane nasze, produkować i produkować. O tym, jakie jesteście wspaniałe, ile wniosłyście w forum, jak uwielbiam - i to pewnie nie tylko ja! - rozmawiać z Wami godzinami, prowadzić, ładnie ujmując, popieprzone konwersacje na cboxie i, tu pozwolę sobie skierować się bezpośrednio do Asi, siać niepokój i zbierać piękne plony zniszczenia, knuć przeciwko niczego niespodziewającym się userom i uprzykrzać im fabularne życie. Co jeszcze mam powiedzieć? Żyjcie w zdrowiu, szczęściu, pomyślności, wśród zdanych egzaminów, sprawdzianów, w wiecznym przypływie weny i z postami na miarę najlepszych twórców (którymi przecież jesteście, nawet jeśli zaprzeczacie). Nigdy nie opuszczajcie naszego forum, dalej śmiejcie się z nami do białego rana, obsypujcie serduszkami i obrażajcie za głupoty - po prostu broń Latający Potworze Spaghetti się nie zmieniajcie, bo kochamy Was właśnie za to, jakie jesteście. <3 Ramen, ubierzcie się ładnie na forumowe spotkanie! III KOCHAMY WASSSS. <3333333333333 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 12:06 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 12:08 am | |
| Podpisuję się obiema rączkami i nóżkami :D
|
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 12:43 am | |
| A WŁAŚNIE! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE! <333333 |
| | | Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 10:19 am | |
| Dziewczyny! Co ja Wam mogę powiedzieć, no... ;) |
| | | Wiek : 18 lat Zawód : powiedzieli, że mogę być kim zechcę... więc zostałem wikingiem.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 10:29 am | |
| To ja dodam tylko od siebie, bo życzeń składać nie umiem, żeby zawsze szło w cycki! <3 |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 10:37 am | |
| Michaś, nie rzucaj tych słów od tak :P Znam kilka dziewczyn, które właśnie nie chcą, by szło w cycki xD |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 20, 2013 5:17 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw Best wishes, alles gute, todo lo mejor, 所有的最好的! :P |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|