|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Forumowe kwiatki Sro Lip 31, 2013 6:25 pm | |
| First topic message reminder :Temat powstały z inicjatywy Adasia. W gąszczu spamu na krzykpudle i filozoficznych rozważań w postach, na pewno rzuciły się Wam w oczy jakieś śmieszne teksty, porównania, zabawne błędy. I na bank chcecie się nimi podzielić, prawda? Temat absolutnie nie ma na celu wyśmiewania kogokolwiek, po prostu wprowadzi jeszcze więcej wesołości na Panem! |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Lis 28, 2013 12:01 am | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Gru 25, 2013 2:58 pm | |
| Świąteczne kazanie według Adriana: - Cytat :
- Ja
zaraz mi brzuch odpadnie, nienawidzę życia (...) Aduś <3 TAK. TO KARA OD BOGA PEWNIE ŻE NIE CHODZISZ DO KOŚCIOŁA ale to wiesz, że nie jesteś w ciąży. Ja oh to cudownie Aduś <3 nie? wiesz Ja uradowała mnie ta informacja Aduś <3 Maryja też niby nic a jednak! Ja hahaha Aduś <3 A Jezus zapowiadał, że wróci powtórnie na ziemię. |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pią Gru 27, 2013 12:06 am | |
| A wejdę sobie na shoutboxa. - Cytat :
- [23:53:52] @ Vivian Darkbloom : " Florian, główny bohater filmu, ma jeden poważny problem... otóż okazuje się, że jego penis zaczyna do niego mówić... mówi głównie o dziewczynach... Florian nie wie co zrobić, pyta o rade wiele osób... w końcu poznaje on wspaniałą dziewczynę, z która będzie występował w szkolnej sztuce... chłopak zakochuje się w niej i postanawia z nią stracić dziewictwo...."
[23:58:49] @ Vivian Darkbloom : "Erotyczna komedia o seksualnych problemach licealistów. Myśli młodego napalonego Floriana (Schenke) mąci jego niewyżyty (i gadający!) członek. Chłopiec kocha się w klasowej piękności, Mai (Amft). Dziewczyna jednak brzydzi się niedowarzonym seksomaniakiem. W sukurs Florianowi przychodzi jego otyły i trzeźwiej kombinujący kolega zwany Red Bullem (Stein). W przebraniu grubej nastolatki Wandy przenika do dziewczęcego towarzystwa. Pochodzące zza linii frontu informacje są dla Floriana, starającego się zdobyć serce Mai, bezcenne. Niestety zawsze kiedy bohater zdoła już przekonać dziewczynę, że jest wrażliwy, czuły i nie myśli wyłącznie o tym, żeby złapać ją za biust, niesforny penis daje o sobie znać i wszystko psuje. " Z tej strony Florka nie znałem. :D |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pią Gru 27, 2013 12:57 am | |
| Chyba nie muszę tego jakoś komentować. |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pią Gru 27, 2013 8:38 am | |
| Widze, że Florian łapie sie na tą samą branżę co Hope XD |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 12:21 am | |
| - Cytat :
- [00:16:08] Matthew Osborne : małe pytanie do tych, którzy pzeczytali/obejrzeli drugą część igrzysk - z kim w końcu będzie Katniss?
[00:16:19] Matthew Osborne : przeczytali* [00:16:36] Nicole Kendith : to wychodzi na jaw w trzeciej czesci dopiero ;p [00:16:50] Nicole Kendith : tak na 100% xD [00:17:00] Nicole Kendith : a co, chcesz spojler? xD [00:17:11] Matthew Osborne : TAK! :D [00:17:20] Arthur Oshima : NIE CHCESZ [00:17:29] Nicole Kendith : ale na pewno? [00:17:39] Nicole Kendith : spojlery to zlo! [00:17:40] Matthew Osborne : napewno CHCE [00:17:41] Matthew Osborne : :D [00:17:41] Arthur Oshima : Z FINNICKIEM! xD [00:17:49] Christine Turner : Nie czytałaś książki :o BLUŹNIERSTWO [00:17:59] Matthew Osborne : trudno... jestem zbyt niecierpliwa :> [00:18:17] Matthew Osborne : wiem, wiem... jak mi zaspojlerujecie to może przeczytam xd [00:18:30] Catherine Epps : Finnick w końcu ją uwiódł na kostki cukru. Hahaha, Chan <3 |
| | | Wiek : 33 lata Zawód : Przedsiębiorca spożywczy Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 12:23 am | |
| Nie wiem, co w tym śmiesznego, przecież ja mówiłam serio! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 1:17 am | |
| Cicho bądź i się ciesz xD Mnie w kwiatkach nigdy nie ma, chyba, że sama się tu wpieprzę xD |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 1:17 pm | |
| Sig, nie pierdol. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 1:24 pm | |
| |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 1:24 pm | |
| I tak pierwszy post w kwiatkach jest o Twoim poście. xDDD |
| | |
| | | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 3:32 pm | |
| Zdradzasz moje personalia! A gdzie cenzura? |
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 3:33 pm | |
| oops :c teraz Cię znajdą i zabiją :c |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 3:33 pm | |
| Nie, dajcie mi chociaż dokończyć zaczęte wątki! D: |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Gru 31, 2013 10:29 pm | |
| Wiem, że stare, ale odkurzam komputer i się na to natknęłam. Z cyklu: rozkminy Adasia. Dalej nie wiem, co ćpa, ale zdecydowanie powinien zmienić dilera. - Cytat :
- [00:50:04] @ Ashe Cradlewood : ...Anetka jest ruda?
[00:50:11] @ Ashe Cradlewood : Niemożliwe, Anetka wygląda jak Chan. [00:50:47] Chantelle Troy : Nie, Anetka ma włosy w kolorze myszy, a jak potraktuje rozjaśniaczem to jest ruda xD [00:51:31] Booker Rodwell : Najpierw pomyślałem że Anetka ma myszy na głowie. [00:51:36] Booker Rodwell : jakaś taka hodowla. [00:51:45] Booker Rodwell : a potem że ma myszy komputerowe na głowie. [00:51:56] Booker Rodwell : a potem że ma w kolorze myszy komputerowej. [00:52:01] Booker Rodwell : a potem dopiero to właściwe. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Sty 01, 2014 3:48 pm | |
| - Rose napisał:
- Moja pierwsza książka, którą przeczytałam bez przymusu
To było, hm. Albo Chronicles of the Narnia Albo Mein Kampf.
NIE MAM PYTAŃ. |
| | | Wiek : 39 Zawód : Szarpidructwo w Violatorze Przy sobie : latarka, wybrakowana wędka Obrażenia : Bez ucha, wychudzona i mizerna
| | | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Sty 02, 2014 7:23 pm | |
| tak to się zawsze zaczyna i tak to się zawsze kończy. |
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Sty 02, 2014 7:27 pm | |
| Chcę powiedzieć, że jestem niewinna :c |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sob Sty 04, 2014 11:05 pm | |
| |
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Sty 06, 2014 1:23 am | |
| - Cytat :
- [01:06:54] Rosemary Garroway : Cycek mnie boli.
[01:07:55] Rosemary Garroway : Bardzo przeżywam ten ból, bo to ten fajniejszy mnie boli. [01:10:14] Rosemary Garroway : Powinnam iść spać, ten cycek chyba próbuje mi to powiedzieć. [01:10:43] Rosemary Garroway : Bo jak się oddalam od laptopa to boli jakby mniej. [01:11:09] Mathias le Brun : Rose, to nie jest zależność. [01:11:13] Mathias le Brun : Żadna [01:11:50] Rosemary Garroway : Nie wiem jakie Ty masz cycki, ale moje są towarzyskie i się o mnie martwią. [01:12:24] Daniel Levitt : A moje są przewrażliwione [01:12:24] Mathias le Brun : jak są takie towarzyskie, to uważaj, żeby ci się nie rozmnożyły. [01:12:54] Rosemary Garroway : One są bezpłodne. [01:13:13] Rosemary Garroway : Nie mają wejścia i wyjścia, wtyczki nie pasują. [01:13:24] Mathias le Brun : jakie wstyczki. [01:13:38] Rosemary Garroway : No wiesz jakie. [01:14:29] Mathias le Brun : nie, nie wiem, i nie chcę. .________. [01:15:22] Rosemary Garroway : Kamusiu. Kiedy pani cycek i pan cycek kochają się bardzo mocno... [01:15:41] Mathias le Brun has logged off the chat on Pon Sty 06, 2014 1:15 am [01:16:43] Rosemary Garroway : Kama nie zniosła natłoku informacji. ....hahahaha |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Sty 06, 2014 10:27 pm | |
| - Cytat :
- [22:25:13] * Tom Fiddelblack odwraca prawiczkowe oczy swej postaci.
[22:25:21] Catherine Epps : To może ja już pójdę... [22:25:33] * Catherine Epps wsiada na Toma i go rucha - Cytat :
- [22:22:04] Christine Turner : Aneta dlaczego ty nie jesteś moją ex?
[22:22:17] Catherine Epps : Bo jestem Twoją obecną [22:23:33] Christine Turner : O jaa lesbian :* KOCHAM CIE [22:23:56] Catherine Epps : Gusia, wiem [22:24:00] * Christine Turner rozkłada nogi [22:24:03] Christine Turner : czytaj z ruchu moich warg [22:24:08] Catherine Epps : Jestem tak zajebista, że mnie się nie da nie kochać xD [22:24:15] Catherine Epps : ... [22:24:19] Catherine Epps : D: [22:24:32] Catherine Epps : IDĘ STĄD [22:24:33] * Catherine Epps umiera Czyli cb po 22. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| | | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sob Sty 25, 2014 12:20 am | |
| Skoro już Adrian wstawił TROYaczki, to też wypadałoby zachować dla potomności Pisownia oryginalna. - Cytat :
- [23:49:25] @ Charles Lowell : POSZUKIWANY POSZUKIWANA. OSBNIK PODAJACY SIĘ JAKO DOMINIKA.
[23:49:38] @ Charles Lowell : NIE MAM PEWNOŚCI, CZY BYŁA KOBIETĄ, BO TO INTERNETY. [23:49:41] @ Charles Lowell : MOŻE BYŁA KONIEM [23:49:51] @ Charles Lowell : NIE WIEM, ALE SZUKAM MĘŻA. [23:49:57] @ Charles Lowell : ZROBIŁ MI DZIECI I SPIPERZYŁ. [23:50:15] @ Charles Lowell : ZNALAZCY ZAPŁACĘ W NATURZE I ODDAM JEDNO DZIECKO. [23:50:19] @ Charles Lowell : BO TO DZLIŹNIAKI. [23:50:27] @ Charles Lowell : PIEPRZONE BLIŻNIAKI.
|
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|