|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Rymujmy! Pon Lip 15, 2013 8:05 pm | |
| First topic message reminder :
Czyli: dobieramy rym do słowa/zdania osoby powyżej i dajemy jakieś słówko/zdanko od siebie. c:
I chyba wypada żebym zaczął. Także:
Fasolek |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 2:51 pm | |
| Dla królików zrywam mlecz :albino:
Wiatrak wieje na mnie z rana |
| | | Wiek : 24 Zawód : fałszerka Znaki szczególne : wkurw
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 3:19 pm | |
| Senna mara rozdmuchana!
Ściskam gardziel mandragory... |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 3:32 pm | |
| Przy czym kładę srebrne tory.
Ale głodny jestem dziś |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 3:33 pm | |
| Cały miodek zjadł mi miś ;c
Zamiast ścielić rano łóżko... |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 3:36 pm | |
| Przemierzam świat swoją łódką. (beznadziejny rym 3)
Na górze róże, na dole fiołki. :D |
| | | Wiek : 37 lat Zawód : prowadzę gospodarkę Panem
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 3:49 pm | |
| wczoraj zrobiłem cztery fikołki,
które godności mnie pozbawiły |
| | |
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 10:49 pm | |
| I odebrały mi wszelkie siły
Robię mega skecz |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 31, 2013 12:03 am | |
| taki oto kiepski mecz
Wcale mi się nie chce spać |
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 31, 2013 12:18 am | |
| Lecz wciąż mogę wódkę chlać! Matko.
Czy kiedyś wrócę w czasoprzestrzeń? |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 31, 2013 11:22 am | |
| Nie, bo wpadłeś znów w półprzestrzeń!
Kroję krowy na hamburgery |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rymujmy! Nie Wrz 15, 2013 8:18 am | |
| obok stoją dwa rowery
Choćbyś nie wiem jak się starał... |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Rymujmy! Wto Paź 01, 2013 10:35 am | |
| Pracą zawsze będziesz się parał.
Bitwa shipów nam umiera... |
| Temat: Re: Rymujmy! Wto Lis 12, 2013 10:43 pm | |
| Fransio grzybki (?) w lesie zbiera Nienawidzę słowa 'szyba' |
| Temat: Re: Rymujmy! Wto Lis 12, 2013 10:46 pm | |
| Bo niedobra jest jak ryba.
Małpa wcina halucynogenki xD |
| Temat: Re: Rymujmy! Wto Lis 12, 2013 10:52 pm | |
| Uczę się jak tworzyć tlenki.
Lubię sobie dobrze zjeść *.* |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lis 13, 2013 7:26 am | |
| I wesołe życie wieść.
Królik już radośnie skacze |
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lis 13, 2013 3:11 pm | |
| Zupka ma pyszniutki smaczek.
Krąży mi po głowie bzdura. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lis 13, 2013 3:24 pm | |
| Jak wykastrować szczura XDD
Grę wreszcie zainstalowałam <3 |
| | |
| Temat: Re: Rymujmy! | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|