|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Rymujmy! Pon Lip 15, 2013 8:05 pm | |
| First topic message reminder :
Czyli: dobieramy rym do słowa/zdania osoby powyżej i dajemy jakieś słówko/zdanko od siebie. c:
I chyba wypada żebym zaczął. Także:
Fasolek |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rymujmy! Nie Lip 21, 2013 10:40 pm | |
| A ten wypełnia PITy
Dawno temu w trawie |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Rymujmy! Nie Lip 21, 2013 10:42 pm | |
| Mrówki oddały się rozkosznej zabawie.
Wódka dobra rzecz... |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 22, 2013 5:55 pm | |
| A krowa zjadła mlecz
Ala ma kota |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Rymujmy! Wto Lip 23, 2013 10:25 am | |
| Na pustyni spiekota.
Zapalił sobie fajeczkę |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 24, 2013 3:14 am | |
| Gdy czytał dziecku bajeczkę
Listonosz znów się spóźnił |
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 24, 2013 12:04 pm | |
| Heretyk w kościele bluźnił.
Wylał piwo w tawernie |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 24, 2013 9:28 pm | |
| załamywał ręce nadaremnie
Wszyscy kochamy Panem |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 24, 2013 9:34 pm | |
| siedzimy tutaj nad już ranem Z tego miejsca chciałabym pozdrowić Adriana!
Jadąc dzisiaj na rowerze... |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Rymujmy! Sro Lip 24, 2013 9:36 pm | |
| Poślizgnęłam się na traperze. < 3
Robiłam dzisiaj porządek w kuchni... |
| Temat: Re: Rymujmy! Czw Lip 25, 2013 8:59 pm | |
| A oni byli tacy leciuchni
W pracy czasem człowiek się nudzi |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Rymujmy! Czw Lip 25, 2013 9:04 pm | |
| I ksero paluchami po czekoladzie pobrudzi! Autentyczna sytuacja z dziś
Dawno nie byłam nad morzem... |
| | |
| Temat: Re: Rymujmy! Czw Lip 25, 2013 10:33 pm | |
| Bo tam, serio, ludzie są chorzy! Sama mieszkam nad morzem, ale oj tam, oj tam. xD
We wsi o nazwie Wieś... |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 9:16 am | |
| Chodził sobie mały Grześ wut? xD
Ależ dzisiaj świeci słońce... |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 12:05 pm | |
| Nie każdy kij ma dwa końce!
Nie od razu Kraków zbudowano. |
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 12:25 pm | |
| Najpierw smoka pokonano! :king:
Zjadłabym coś konkretnego... |
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 1:37 pm | |
| Zjedz wieprza pieczonego! Brzuch boli mnie. |
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 1:40 pm | |
| Idź zabij się xDD
Nie wiem co tu robię... |
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 4:16 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 4:24 pm | |
| gwar
Wreszcie przyszło lato! |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: Rymujmy! Pią Lip 26, 2013 5:07 pm | |
| Zabierz mnie stąd, tato!
Ja tam wcale nie wierzę w yeti... |
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 9:09 am | |
| Wolę smażyć na grillu kotlety!
Coś tu cicho, za spokojnie... |
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 10:09 am | |
| ... oczywiście jak na wojnie xD
jest trzydzieści stopni w cieniu... |
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 11:43 am | |
| Mama do mnie woła: 'Leniu!'
W Panem rośnie nam schronisko... |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 11:45 am | |
| Kiedyś będzie San Francisco! (muzyka Golców w tle)
Mam trzy nowe płyty... |
| Temat: Re: Rymujmy! Pon Lip 29, 2013 2:49 pm | |
| Jestem taki nieumyty!
Naleśniki - smaczna rzecz. |
| | |
| Temat: Re: Rymujmy! | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|