|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 2:39 am | |
| w każdym bądź razie niepokoi mnie to, bo to akurat osoby, które miały jakiś bliższy kontakt z Sig. Aż tak odpycham ludzi? O_O |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 3:15 am | |
| Hahahahahahaha Aga, pocieszyć Cię? Coś Ci pokażę.
Aidan Aaron Dante Devi Mammon
Wiesz, co łączy właścicieli tych postaci? Wszyscy mieli interakcje z Ashe. I wszyscy zniknęli albo w ich trakcie, albo zaraz po. xD Mogę dołożyć do tego jeszcze Rory, która na krótko po grze z Ashe miała wypadek i jest w śpiączce i Noah, który rozbił samochód, też po interakcji z Ashe, i Mathiasa i Fransa, którzy zatruli się metanolem, i jeden oślepł, a drugi leży nieprzytomny. Iii serio nie chce mi się przeszukiwać pamięci dalej, jestem chodzącym nieszczęściem. ;_;
I Blase... *histeryczny śmiech* Ale nie, on zaginął w odmętach Panem, jest jeszcze dla niego szansa. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 3:20 am | |
| Oj tam, szukacie dziury w całym. Po prostu się nie znają, no :P Miałam interakcje z Wami obiema i jestem tutaj nadal i się mnie nie pozbędziecie (okej, może nie z Ashe jako Ashe, ale Ashe jako Glimmer i Mike) A Dante zniknął po interakcji z Joffem. Aś nie jesteś nieszczęściem <3 Siguś nie odpychasz ludzi <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 3:21 am | |
| Ja nie jestem, Ashe jest. Fakty mówią same za siebie. Nie wiem, czy oprócz Dominika jest postać, która nie ucierpiała po interakcji z nią. xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 3:27 am | |
| Hmmm aż tak gorliwie jej wątków nie śledziłam. Może trzeba uszkodzić Dominika, żeby nie był rodzynkiem? :P (żarcik oczywiście) Subtelna zmiana tematu - za kilka godzin kurier przywiezie moje nowe dziecko <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 25, 2013 1:21 am | |
| Zgooglowałam właśnie instrukcję obsługi kroplówki, Frans, lepiej szybko się obudź. xD |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 25, 2013 4:30 pm | |
| |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Uczennica
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 25, 2013 4:43 pm | |
| Co. To. Jest??? |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Uczennica
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 4:59 pm | |
| spamuję dalej! :D Taką mam minę, gdy nikt nie odpisze w temacie, który przed moim wejściem był oblegany |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 5:04 pm | |
| O, to trochę tak, jak ja... Ale mi po prostu słabo, nawet nie mam siły do życia... |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 6:07 pm | |
| To ja tu napiszę, że gdyby KTOKOLWIEK z Was był w tym roku na Polconie (taki polski odpowiednik San Diego Comic Con ;____; ) to proszę udać się obowiązkowo do panelu Gry o Tron bo tam będę sobie siedziała (na 99%) i nalewała ale i złote arborskie. http://www.polcon.waw.pl/
I jeszcze pocieszacz: http://tvnmeteo.tvn24.pl/mapa-pogody |
| | | Wiek : 13 Zawód : Człowieczek łażący z reklama po targu i wnerwiający przechodniów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 6:45 pm | |
| Aga, wiesz co... |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 7:10 pm | |
| *wyznanie* Mój mózg dziś śpi. Nie pozwólcie mi na pisanie postów bo będą do d**y i w ogóle *koniec wyznania* |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 9:21 pm | |
| Zabierzcie ode mnie upał. ._. Czuję się jakbym miał gorączkę i chyba mam stan podgorączkowy, co tam. Co za pogoda. ._________. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 9:50 pm | |
| Wyjeżdżam na północ. Daleko na północ. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 9:51 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 9:54 pm | |
| Dasz radę skulić się w walizce? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 9:59 pm | |
| To zależy jak duża walizka, ale da się zrobić! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:25 pm | |
| Myślę że wystarczająca. Stojąc, sięga wysokiego stołu. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:26 pm | |
| Ja już sobie kupię bilet. .-. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:29 pm | |
| Jak dobrze pójdzie, może nawet znajdę nocleg. Wystarczy odpowiednio zmolestować klienta mamy, który jest Finem. Maja się jara. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:30 pm | |
| Cokolwiek. Zjadę jakieś kartony i rozbiję obóz. Zdała od takich temperatur. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:38 pm | |
| Adrian, wybacz, ale oboje do tej walizki nie wejdziemy. ._. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:39 pm | |
| Maja po prostu weźmie dwie! Proste i logiczne... |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 29, 2013 10:40 pm | |
| W Finlandii to wiesz, możesz się rozbić namiotem w cudzym ogródku i Cię przyjmą chlebem i solą i wódką xD Ale zazdroszczę bardzo! |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|