Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:14 pm | |
| Pewnie też nie, ale to Cię miało przekonać do nieumierania. Chociaż nie wiem co z Hope... |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:14 pm | |
| Oh god, Adrian jedzący Anetę, wybaczcie, ale to dla mnie za dużo. |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:17 pm | |
| Oprócz tego, że na wyjeździe rozkminialiśmy przy obiedzie, jak smakuje ludzie mięso to jednak bym się nie skusił... Nie, wcale tego nie guglałem. |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:18 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:23 pm | |
| Ale spójrzcie jaka żywa się zrobiła. <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:26 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:28 pm | |
| Yhym. <3 Milczenie pochłania mnie całego. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:29 pm | |
| Idź już pod ten prysznic porozkminiać o religii, co? xD |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:46 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:51 pm | |
| Nie wiem o czym mówicie ale tęskniłam za Wami i za nie ogarnaniem Was też |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:52 pm | |
| My za Tobą też <3 (przynajmniej ja, ale innym nie radzę zaprzeczać xD) Nie przejmuj się, ja sama siebie nie ogarniam xD |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 11, 2013 9:58 pm | |
| Rei, wszyscy za Tobą tęskniliśmy :*** |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 4:55 pm | |
| Czasami się zastanawiam, o czym wy myślicie, skoro w grę wchodzą takie tematy. Ja przeczytałam tylko jedną wiadomość i opuściłam sobie resztę lektury, choć bez wątpienia jest bardzo bardzo ciekawa...
i owszem Rei, tęsknimy! Tylko wróć cała i zdrowa i fokule - szybko C: |
|
| |
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 5:59 pm | |
| Wróci szybciej niż myślisz. Wspominała że będzie dzisiaj xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 8:28 pm | |
| To piękne, niemalże egzystencjalne pytanie - GDZIE JA WESZŁAM? O.o |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 8:31 pm | |
| tracę czas cała góra barwinków tracę czas tracę zasięg twojego serca gdy mijasz mnie obojętnie tracę czucie w nogach
<333 |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 8:32 pm | |
| - Cytat :
- Wyjdź z domu, może przed twoim blokiem napierdalają się magowie,
Wyjdź z domu na świat, którego nie ma w reklamach…
Wyjdź z domu, zostań strzelcem,
Wyjdź z domu, spokój znajdź z powietrzu, w deszczu… Wniosek? Nie wychodź z domu, siedź na panem. xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 8:41 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 10:25 pm | |
| powtarzał powtarzałem razy setki - nie ukradłem tej torebki powtarzał jak mantrę powtarzał: zło dobrem zwyciężaj powtarzałem to dilerom, kiedy brałem znów na zeszyt. Ronaldo powtarzał |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 10:28 pm | |
| Moim absolutnym mistrzem jest ten: Jestem czymś więcej niż ciałem fizycznym, Jestem czymś więcej niż jakąś możliwością, Jestem czymś co było co jest co będzie, W czym jestem dobry? Taki... przesycony dumą z własnego jestestwa, a jednocześnie pewną dozą niepewności i metafizycznych pytań o sens istnienia xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 12, 2013 10:31 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 13, 2013 6:50 pm | |
| Powinni wydac książkę z wierszami autorstwa Google, byłby murowany bestseller xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 14, 2013 10:50 am | |
| ...dziewczyny, błagam, niech mnie któraś uszczypnie i powie że to o Corym to jakiś naprawdę kiepski żart... ;_; |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 14, 2013 10:55 am | |
| |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 14, 2013 1:00 pm | |
| Czuję się strasznie, jakbym dostała z liścia. Nie wiem, jak dam radę obejrzeć kolejne odcinki, bo jestem w połowie czwartego sezonu. Nie mogę się otrząsnąć... |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
|
| |
|