|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Jazz Nie Cze 09, 2013 10:02 pm | |
| First topic message reminder :Poczta głosowa. Cześć, z tej strony Jazz. Prawdopodobnie jestem czymś bardzo zajęta, skoro nie mogę odebrać. Odezwij się po sygnale, na pewno odpowiem. LISTA KONTAKTÓW:
Ben Cassian Wright Channy <3 Cordelia Snow Ettie Donovan Finn F. Depree Jackson Joffery J. Salinger Lenny Loph Marley H. Mike Nick <3 Nolan T. Rei <3 Sam Quillin Sig <3 Tyene R.
Ostatnio zmieniony przez Jasmine Snow dnia Pon Sie 19, 2013 9:51 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 20 Zawód : były żołnierz, łącznik w Kolczatce Przy sobie : broń palna, kapsułka z wyciągiem z łykołaków
| Temat: Re: Jazz Pon Paź 28, 2013 4:48 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Jackson Blomwell Ja też mam spotkanie. Zadzwonię, dobrze?
|
| | | Wiek : 19 lat Zawód : nauczyciel
| Temat: Re: Jazz Nie Lis 17, 2013 9:51 pm | |
| Wiadomość od: Ben
To ja przepraszam. Wybacz, że nie było mnie przy Tobie. Bądź szczęśliwa. Ja zawsze będę Cię kochać. Benjamin.
|
| Temat: Re: Jazz Pon Lis 18, 2013 6:48 pm | |
Najdroższa Jasmine. Byłem dziś na moście. Nie mam do Ciebie żalu, że ruszyłaś do przodu. Tak długo musiałaś na mnie czekać. Nie odchodzę... nie mogę, mieszkam w KOLCu... Nie bardzo wiem dlaczego, ale tutaj właśnie mieszkam. Kto w ogóle wymyślił tą nazwę? Zawsze będę na Ciebie czekać, ale nie mogę być powodem Twojego cierpienia. Co jeśli pamięć znów mnie zawiedzie? Chcę żebyś była szczęśliwa. A jeśli będziesz chciała mnie spotkać, ja będę tu... Już zawsze. |
| Temat: Re: Jazz Nie Gru 29, 2013 11:41 pm | |
Przyjdź nad Moon River. Będę czekać. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Jazz Nie Sty 26, 2014 2:37 pm | |
|
1 nowa wiadomość od: numer nieznany Benjamin Levitt, tak? Jeśli to wszystko prawda, to chyba mogę pomóc. Musimy się spotkać. Daj znać jak tylko znajdziesz dla mnie miejsce w swym napiętym grafiku. Jeśli nie jesteś zainteresowana, nie odpisuj. C.
|
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Jazz Nie Sty 26, 2014 8:30 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cordelia Snow
Na początek spróbujmy rozegrać to legalnie, mam plan. Pojutrze? Skwer Marzycieli o 17? Wyjątkowo nie robię tego dla siebie. Miej oczy dookoła głowy, Jazz.
|
| Temat: Re: Jazz Nie Mar 30, 2014 6:15 pm | |
Kiedy znów się zobaczymy? |
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: Jazz Sro Kwi 16, 2014 5:21 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: NUMER ZASTRZEŻONY Cholera, wpakowałam się w kłopoty. Nie wiem jak długo wytrzymam. Udało mi się zabrać jego telefon. Jasmine, potrzebuję twojej pomocy! Trzyma mnie w Hotelu w centrum, w apartamencie na ostatnim piętrze. Błagam, pospiesz się! Rory |
| | |
| Temat: Re: Jazz | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|