|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 20 Zawód : były żołnierz, łącznik w Kolczatce Przy sobie : broń palna, kapsułka z wyciągiem z łykołaków
| Temat: Jackson Wto Sie 13, 2013 1:41 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Jackson Pią Sie 16, 2013 5:25 pm | |
| Połączenie przychodzące od: Jasmine Snow.
-Jackson? Matko, jak dobrze Cię słyszeć. Czuję się.. lepiej. Lepiej w tym względzie, bo poza tym... zresztą, nieważne, to chyba nie jest dobry moment, żeby o tym mówić. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko w porządku? Zresztą tak czy siak musimy się spotkać. Znajdziesz dla mnie chwilę jeszcze w tym tygodniu? |
|
| |
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Jackson Pią Sie 16, 2013 8:01 pm | |
-W takim razie chętnie wpadnę, jeśli, oczywiście, pozwolisz. Stęskniłam się za Tobą, wiesz? Czy jest bardzo źle? W skali od jeden do dziesięciu może pięć. No, może siedem. Ewentualnie osiem. Ale to... nie aż tak ważne, naprawdę. Bywało gorzej. Zresztą sam wiesz. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Pią Sie 16, 2013 8:16 pm | |
-Tak, jasne. Postaram się być jak najszybciej. Do zobaczenia, Jackson. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Pią Paź 11, 2013 9:09 pm | |
| Masz nową wiadomość od: Jasmine Snow.
Dlaczego mam się trzymać z dala od Głównego Mostu? Jackson, co się dzieje? Tylko błagam, nie mów mi, że znowu wpakowałeś się w kłopoty, tym razem ciężko mi będzie cokolwiek zrobić. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Pią Paź 11, 2013 9:30 pm | |
Jeśli mnie o to prosisz, zostanę. Po prostu nie rób niczego głupiego, dobrze? Będę pod telefonem, jeśli będziesz czegoś potrzebował, po prostu zadzwoń. Uważaj na siebie. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Pią Paź 11, 2013 10:02 pm | |
Cholera. Pieprzę to, co wcześniej napisałam, jadę do Ciebie. Daj mi dziesięć minut, okej? I trzymaj się. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Sob Paź 12, 2013 7:56 pm | |
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale rzadko podporządkowuję się czyimkolwiek rozkazom. Jestem w drodze do samochodu. Potrzebujesz bandaży albo czegokolwiek w tym stylu? |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Pon Paź 14, 2013 8:29 pm | |
Nie krzycz na mnie, Jackson, nawet, jeśli chodzi o smsy. Po prostu się martwię, okej? O to właśnie chodzi w przyjaźni. I najwyraźniej mam powody. Cholera, cholera, cholera. Trzymaj się, dobrze? Uważaj i przede wszystkim- NIE WYCHYLAJ SIĘ. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Sro Paź 23, 2013 7:53 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Jasmine Snow.
Mhm. Tak, raczej tak. Co nie zmienia faktu, że to nie powinieneś mi zadawać tego pytania, tylko sam na nie odpowiedzieć. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Czw Paź 24, 2013 6:53 pm | |
...O czym Ty mówisz? |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Sob Paź 26, 2013 11:44 am | |
Jak to nie pamiętasz..? Jackson, do cholery, co tam się stało?! I gdzie Ty tak w ogóle jesteś? Przyjechałabym do Ciebie, ale nie mam jak, nie zmieszczę się z wózkiem do żadnego autobusu. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Sob Paź 26, 2013 6:20 pm | |
Okej, okej, nie złość się, nie chciałam Cię zdenerwować, braciszku. Z dziecięcym. To długa historia, opowiem Ci ją innym razem. Gdzie jesteś? |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Nie Paź 27, 2013 6:01 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość: Jasmine Snow.
Na spotkaniu. Ze znajomym. Nie wiem, ile to jeszcze potrwa. |
|
| |
| Temat: Re: Jackson Pon Paź 28, 2013 5:24 pm | |
Tak, jasne. Będę czekać. |
|
| |
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Jackson Czw Sty 23, 2014 9:28 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Rory Carter Mam się bać? Będę, do zobaczenia za godzinę!
|
|
| |
| Temat: Re: Jackson | |
| |
|
| |
|