|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 27 Zawód : Bibliotekarka Przy sobie : dokumenty, telefon, leki przeciwbólowe, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, apteczka, Znaki szczególne : - Obrażenia : -
| Temat: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 12:04 am | |
| Zapraszam, zapraszam. Relacje wszelkiej maści :) |
| | | Wiek : 27 Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, broń palna, magazynek z 15 nabojami, zezwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 12:08 am | |
| No heej! To ja bym chciała coś pozytywnego i mającego swoje korzenie w Czwórce, bo z tego co widzę, Victor i Alex są w tym samym wieku |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 12:35 am | |
| Cordelia bardzo chętnie wpadnie po książki, więc jeśli masz ochotę na sesję w bibliotece to wołaj! I ojej, widzę tu jeszcze jakąś znajomość z Rory, one są światopoglądowo do siebie bardzo podobne. Ruda jest z Trzynastki, ale szybko przeciwstawiła się Coin, obie stawiały pierwsze kroki w Kapitolu mniej więcej w tym samym czasie, więc może jakoś się poznały? W kinie, w parku, w jakimś miejscu, gdzie były same i to aż raziło w oczy, więc po prostu się do siebie przysiadły A myślałaś o przynależności Alexandry do Kolczatki? Bo jeśli tak, może Rory mogłaby ją fabularnie wciągnąć? |
| | | Wiek : 27 Zawód : Bibliotekarka Przy sobie : dokumenty, telefon, leki przeciwbólowe, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, apteczka, Znaki szczególne : - Obrażenia : -
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 8:43 am | |
| Pozytywne relacje zawsze spoko! Z Victorem dałabym jakąś znajomość przypadkową - w sensie takim, że jako dzieci mogli się spotkać w dystrykcie czwartym i nie wiem, nawet mieć wspomnienia związane ze wspólną zabawą, kradzieżą, zabawą na plaży, może kiedyś sobie pomogli czy coś (inwencja twórcza potrzebna od zaraz!)i spotykają się w końcu w pewnym momencie po raz kolejny i wiedzą, że skądś się znają, ale nie mogą sobie tego przypomnieć do chwili, aż zaczną nie wiem, rozmawiać o jakimś szczególe jak np. morze? Po czymś takim nagle zrozumieją, że przecież spotkali się dawno, dawno temu i może się z tego wywiązać coś ciekawego, bo Alex raczej nie lubi wspominać czasów w których jeszcze posiadała rodziców, czyli dzieciństwa, a on będzie łączył się i z jej przeszłością i do tego w pozytywny sposób.
Cordelia jak najbardziej będzie musiała wpaść po książki! To po prosto standard, że ktoś musi odwiedzać jeszcze takie cudo jak biblioteka. Znajomość z Rory byłaby wspaniałą sprawą. Przypadkowe spotkanie dwóch takich osobowości z pewnością musiało być ciekawe. Tak samo jak i Kolczatka, bo Alex chce działać, także fabularne wciągnięcie do niej - jestem jak najbardziej na tak. :) |
| | | Wiek : 26 Zawód : bezrobotny; student na papierku Przy sobie : notatnik, długopis, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : blizny po poparzeniach na prawej dłoni
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 12:52 pm | |
| To ja wpadam z Adasiem. <3 Są w tym samym wieku, Adam ostatnio bawi się w studiowanie, więc do biblioteki też mu się zdarza wpadać i pewnie już nie raz i nie dwa próbował wciągnąć Alex w rozmowę. Poglądy mają trochę podobne, więc jakiś tam wspólny język mogliby odnaleźć, nie wiem tylko, czy już coś ustalamy, czy startujemy od niczego i śmigamy do fabuły? <3 |
| | | Wiek : 27 Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, broń palna, magazynek z 15 nabojami, zezwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 12:55 pm | |
| Przypadkowa dziecięca znajomość jak najbardziej mi pasuje! A co się wywiąże konkretnie w fabule to zobaczymy <3 |
| | | Wiek : 27 Zawód : Bibliotekarka Przy sobie : dokumenty, telefon, leki przeciwbólowe, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, apteczka, Znaki szczególne : - Obrażenia : -
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 1:29 pm | |
| Niech Adaś bawiący się w studiowanie odwiedzi Alex i zobaczymy, jak to tam wszystko pójdzie i w którą stronę. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 3:20 pm | |
| chcemy coś mam Gerarda, Gavina i Alexandra do sprzedania |
| Temat: Re: Alexandra Grace Nie Lut 08, 2015 3:45 pm | |
| Gerard mnie przeraża kompletnie i niezaprzeczalnie. Mam wrażenie, że zabiłby Alex albo zakłóciliby się na śmierć - przy dłuższej znajomości. Tutaj zdecydowanie coś dziwnego, ale jeszcze nie mam pojęcia, co.
Gavin jest swój człowiekiem z dystryktu!Dziewczyna ma syndrom zbawiciela, by ludziom pomagać, a Gavin kojarzy mi się z kimś, kogo ona by chciała wyciągnąć z samego siebie. W takim sensie, że pewno próbowałaby dociec czemu on taki, a nie inny, a zarazem jeśli kompletnie nie miałby ochoty się przed nią otwierać to dotrzymywałaby mu towarzystwa. Taki kumpel do wszystkiego, ale w spódnicy dla Gavina? A może w drugą stronę kompletnie - nie będą się lubili, bo ona będzie upierdliwa? Zależy, czy widzi się nam coś negatywnego, czy raczej pozytywnego, bo tutaj widzę sporo opcji. Wiele dałoby się wykombinować.
Alexander - tutaj widzę albo chodzącą wojnę między nimi w sensie negatywnym albo pozytywnym. Mogą się lubić albo i nie, bo Alex nie da sobie w kasze dmuchać i z jej niewyparzoną gębą to mogą się polubić albo znienawidzić.
Jakieś propozycje, pomysły? |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Alexandra Grace Pon Lut 09, 2015 11:52 pm | |
| jakie ja mam opóźnienie! więc tak... wbrew pozorom jest coś, co może połączyć Alex i Gerarda, a mianowicie KSIĄŻKI, widzę to tak, że zostanie on darczyńcą biblioteki, wpadnie osobiście dopilnować tomów i spotka uroczą bibliotekarkę, co w toku gry może skończyć się tym, że jej nie polubi a wtedy będzie ona bardzo biedna, ale nie uprzedzajmy faktów! Gavina już wyciągam z Kwartału, więc pomyślimy jeszcze, dam znać na pw a Alexowi... muszę przerobić kartę chyba, bo obecnie jest zbiegiem i chowają go w Kolczatce |
| Temat: Re: Alexandra Grace Wto Lut 10, 2015 8:16 am | |
| Biedna Alex, która nie będzie wiedziała z kim ma do czynienia. Zawsze mogą zniszczyć schemat i się polubić, a dopiero potem posypać to w drobny mak. Już miało z tego wyjść, coś dobrego, milutko przyszedł sobie darczyńca, a tu puff, wychodzi szydło z worka i koniec. Więc skoro Gavin i Alex mają przekichane to czekam na wiadomość o nich. |
| | |
| Temat: Re: Alexandra Grace | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|