|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 14 Zawód : mała miss Przy sobie : krótki mieczyk, mały zestaw bandaży i plastrów, tabletki do uzdatniania wody, paczka z jedzeniem, kompas, trzy noże i super-widelec z zastawy, pieczeń i parę owoców, świeczka x2 Obrażenia : siniak z tyłu głowy, naderwana małżowina
| Temat: Puszka Pandory Pią Lip 25, 2014 2:41 pm | |
| First topic message reminder :Zapraszam wszystkie potworki i nieszczęścia! Z DR i z Kwartału, szczególnie trybuciątka! |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Puszka Pandory Pon Sie 04, 2014 11:18 pm | |
| Oooo to z książkami bardzo mi się podoba <3 Jeśli przed Igrzyskami udałoby im się nawiązać coś na kształt pozytywu, a przynajmniej czegoś, co nie stawiałoby ich na wzajemnych listach do wyeliminowania na początku, dalej też można by coś z tego rozwinąć. No i wreszcie ktoś z trybuciątek, kto nie pała nienawiścią bądź niechęcią do Mayi... xD |
| | | Wiek : 15 lat Zawód : Ociekanie zajebistością Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Puszka Pandory Pon Sie 04, 2014 11:32 pm | |
| [spam]Ja bym ją z chęcią przygarnęła, ale Rojs ma już za dużo pozytywów jak na takiego małego skurwiela, przepraszam [/spam] |
| | | Wiek : 14 Zawód : mała miss Przy sobie : krótki mieczyk, mały zestaw bandaży i plastrów, tabletki do uzdatniania wody, paczka z jedzeniem, kompas, trzy noże i super-widelec z zastawy, pieczeń i parę owoców, świeczka x2 Obrażenia : siniak z tyłu głowy, naderwana małżowina
| Temat: Re: Puszka Pandory Pon Sie 04, 2014 11:48 pm | |
| Aww, to fajnie, że Ci pasuje. <3 Wydaje mi się, że może nam się udać. <3 Przynajmniej padniemy sobie do gardeł troszkę później. [spam]Mi też się podejrzanie nazbierało dużo pozytywów, Pandzie się to nie spodoba. :ccc[/spam] |
| | | Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Puszka Pandory Wto Sie 05, 2014 12:15 am | |
| Hah, no tego najprawdopodobniej nie da się uniknąć Ale lepiej później niż za wcześnie... Pod warunkiem, że obie dożyją tego później... |
| | | Wiek : 14 Zawód : mała miss Przy sobie : krótki mieczyk, mały zestaw bandaży i plastrów, tabletki do uzdatniania wody, paczka z jedzeniem, kompas, trzy noże i super-widelec z zastawy, pieczeń i parę owoców, świeczka x2 Obrażenia : siniak z tyłu głowy, naderwana małżowina
| Temat: Re: Puszka Pandory Wto Sie 05, 2014 12:52 am | |
| No ej, musimy dożyć. Ja się tak łatwo zabić nie dam i Ty chyba też nie, racja? |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Puszka Pandory Wto Sie 05, 2014 7:37 am | |
| Myślę, och, ten zapłon, że Lucy traktowałaby Pandzię jak każdego < 3 Z jej strony nic szczególnego. Mogłaby jej czasami zarzucić jakąś opowiastką z mitologii, bo ją kręcą podobne rzeczy, czy inną historią ale bardziej naiwną, hm. Ale ten, to się przecież zobaczy w fabule, ot, końcem końców wszyscy umrzemy :c |
| | |
| Temat: Re: Puszka Pandory | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|