|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| Temat: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 12:07 am | |
| Zanim jeszcze zacznę grać, chyba warto się przywitać! CZEŚĆ <3 Mam na imię Ola, po prostu Ola, nie lubię żadnych zdrobnień (za Olkę zabijam <3). Jestem przedstawicielką najlepszego rocznika '95, ale 19 lat skończę dopiero w październiku. I tak, w tym roku idę na studia, nawet nie chcę o tym myśleć, bo od razu się stresuję! Lubię używać wykrzykników, swoją drogą. Mieszkam w niewielkim miasteczku w mazowieckim, ale jestem właśnie w trakcie przeprowadzki do samej Stolicy. Większą część mojego życia zajmują fora i seriale (lubię nołlajfić, ale do znajomych jeszcze wychodzę!). Aktualnie oglądam Teen Wolf, Chicago Fire, Chicago PD, GoT (malutko, nigdy nie mogę się zabrać za dalsze oglądanie), niewiele House of Cards, ostatnio zaczęłam Pozostawionych, a w planach mam jeszcze więcej (co z tego, że kończą się wakacje) + po drodze przewinęło się jeszcze trochę innych produkcji:D W swoim życiu słuchałam już chyba wszystkiego, ostatecznie zatrzymałam się na polskim rapie, elektronice i indie rocku, chociaż czasami wracam do mocniejszych brzmień, ale ogólnie nie lubię się ograniczać. Lubię pisać (kiedyś nawet wiersze), ale tylko wtedy, gdy coś mnie ciekawi, w przeciwnym wypadku jest to raczej zmuszanie samej siebie. Szybko się denerwuję. Po pierwszym poznaniu większość osób stwierdza, że ich nie lubię, więc prawdopodobnie jest coś ze mną nie tak:D Moje postaci często lubią czarny humor i tak jest też ze mną, niestety. Poza tym szaleję na punkcie butów i ostatnio też świeczek. *.* Nigdy nie byłam dobra w pisaniu o samej sobie, więc może lepiej już zakończę <3
Ostatnio zmieniony przez Ruby Hempstead dnia Sob Wrz 13, 2014 4:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 12:13 am | |
| serio piszesz wiersze? i CZEEEEEEEEEEEEŚĆ |
| | | Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 12:13 am | |
| PISAŁAM, nie śmiej się, były ŻYCIOWE siemka <333 |
| | | Wiek : 26 Zawód : złodziejka Przy sobie : latarka z wytrzymałą baterią, paralizator
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 12:24 am | |
| Hej-hej! Też nie jestem dobra w pisaniu o sobie, dlatego nawet własnego powitania nie mam. I chyba zabijam te należące do innych, ale csiiiii. A na jakie to studia się wybierasz? Jeśli można wiedzieć. <3 |
| | | Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 12:26 am | |
| Hej Załóż swoje, lubię czytać cudze powitania :D Pewnie, że można! Na biologię:) |
| | | Wiek : 26 Zawód : złodziejka Przy sobie : latarka z wytrzymałą baterią, paralizator
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 1:29 am | |
| Obawiam się, że moje powitanie zaczęłoby się od Jestem Kasia... i na tym też skończyło. Bioloooooooogia. Już Cię lubię. *__* A co potem? Masz jakieś plany, co chcesz robić? *tryb panny wielce dociekliwej* |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 1:32 am | |
| Oj tam, zawsze coś! :D Powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia, co dalej. Raczej nie chciałabym być nauczycielką, więc możliwe, że skończę w jakimś laboratorium. Ale kto wie, może po pierwszej sesji zabije mnie fizyka i tyle będzie ze studiów <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 1:16 pm | |
| ja myślę, że powinnaś dalej iść w kierunku poezji |
| | | Wiek : 38 Zawód : wzgardzony rządowiec, wykładowca ekonomii na uniwersytecie Przy sobie : gaz pieprzowy, laptop, telefon komórkowy, prawo jazdy Znaki szczególne : brak pigmentu w skórze Obrażenia : urażona duma
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 1:42 pm | |
| Czeeeeść, Ola, jestem Asia Pochwalisz się wierszem? :> |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 2:12 pm | |
| Ewka, to nie jest śmieszne Cześć Asia! <3 Niestety wierszem się nie pochwalę, bo wszystkie przepadły, gdy usunęłam konto na portalu, na który je dodawałam :c |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 2:23 pm | |
| ja po prostu dbam o rozwijanie Twoich pasji, ciociu |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 2:26 pm | |
| Mogłam się nie przyznawać! |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 2:44 pm | |
| Cześć, Ola! Jesteś może na jeszcze jakimś forum poza Panem? Jaki kolor lubisz najbardziej? Baw się u nas dobrze, no i spodziewaj się, że wpadnę Ci do relacji! <33 |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 2:52 pm | |
| Cześć, Laura! Masz super imię <3 Aktualnie nie, ostatnio mało gram. Biały i czarny, klasycznie :D Dzięki i wpadaj, wpadaj, zapraszam |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 3:54 pm | |
| Dziękuję! <33 Biały i czarny, to by tłumaczyło awatar! :D Wpadłam, wpadłam, no i liczę na grę kiedyś-tam. <33 |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sob Wrz 13, 2014 3:58 pm | |
| Powiem Ci, że nie wiem czemu, ale mimo wszystko wolę kolorowe avatary Super<3 Na pewno zagramy jak najszybciej :D |
| | |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! Sro Wrz 24, 2014 8:16 am | |
| Witam. takie jak Wy przywitanko zrobić - to sztuka ALE życzę wszystkim spełnienia MARZEŃ |
| | |
| Temat: Re: Cześć, jestem Ola! | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|