|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| | | | Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
| Temat: Re: Hugh Pon Paź 13, 2014 3:56 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Dawson07. 06, 17.00, DR, m. H. Winston
() |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Hugh Sro Paź 15, 2014 10:47 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Nicole Kendith
Hej, Hugh! Skoro nie planujesz nikogo skrzywdzić chyba nie wyniknie z tego nic złego. Z Shadowem wszystko w porządku, łapa zrosła się bez najmniejszego problemu. Mam nadzieję, że wyciągnie z tego jakąś nauczkę. Choć to chyba wiara w cuda...A co u Ciebie? |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Hugh Sro Paź 15, 2014 11:35 pm | |
Absolutnie Cię o to nie oskarżam xD Nie poznałeś? A szkoda, moglibyśmy skoczyć na podwójną randkę! Przy okazji zacieśniłbyś więź z bratem! ...dobra, przepraszam, nie zwracaj na mnie uwagi. U mnie w porządku, a przynajmniej na tyle ile to możliwe. Praca i życie potrafią dać trochę w kość, ale cóż poradzić, trzeba dalej iść przed siebie. |
| Temat: Re: Hugh Czw Paź 16, 2014 12:10 am | |
...ciekawy rzeczy o Malcolmie? Nie wiem czy jestem bardziej zaintrygowana, czy przerażona... Ale, ok, nie ma sprawy. Jak będę miała wolną chwilę dam znać, pogadamy przy ciasteczkach. Lubisz cytrynowe? Hahaha, ok, zapamiętam i w razie czego się odezwę! Przy kiepskiej pogodzie podwózka się przyda. |
| Temat: Re: Hugh Czw Paź 16, 2014 1:35 am | |
Hm, dobrze, jestem coraz bardziej zaciekawiona. Masz dar przekonywania. A ciasteczka polecam, nieskromnie przyznam, że ten przepis wychodzi mi najlepiej w praktyce. Polecę, nie ma sprawy! Ale, wiesz, musisz podać ceny kursów, moi znajomi w ciemno nie pójdą. Pozdrowię, obiecuję. I nie jest źle. A jak tam Twój nos? |
| Temat: Re: Hugh Czw Paź 16, 2014 8:24 pm | |
...czy to u was rodzinne? Upartość wrodzona? Na dodatek co drugi to gorszy... Obydwaj jesteście siebie warci. Duże dzieci. |
| Temat: Re: Hugh Czw Paź 16, 2014 9:11 pm | |
Do zobaczenia. Tym razem postaraj się nikogo nie potrącić! ;) |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| Temat: Re: Hugh Sob Paź 25, 2014 11:22 pm | |
| Masz jedną nową wiadomość od: LibbyOczywiście, że pomogę, powiedz tylko o co chodzi.
|
| | | Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
| Temat: Re: Hugh Nie Paź 26, 2014 4:29 pm | |
| ]Masz 1 nową wiadomość od: numer prywatny.
sala konferencyjna. jesteś ochroniarzem NATYCHMIAST. |
| | |
| Temat: Re: Hugh | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|