|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:45 pm | |
| Aha, jak nie będzie allons-y, to wychodzę, just sayin'. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:45 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:46 pm | |
| Sobie przypomniałam, że John Hurt dubbingował smoka w Merlinie! Już wiem, skąd znałam głos, a facjaty za grosz nie kojarzyłam. Świat seriali brytyjskich jest tak rozkosznie mały ♥___♥ |
| | | Wiek : 20 Przy sobie : W PLECAKU: butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, apteczka // PRZY SOBIE: Leki przeciwbólowe
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:48 pm | |
| - Vivian Darkbloom napisał:
- Ola, skarbeńku... To nie Dwunasty...
Znaczy, ja wiem że on nie gra Dwunastki, to przez tumblra, bo od dłuższego czasu wszyscy go typowali do tej roli, przez to że Moffat w wywiadach o nim mówił i jakoś przyzwyczaiłam się do nazywania go Dwunastką. :D - Eva Magnus napisał:
- Aha, jak nie będzie allons-y, to wychodzę, just sayin'.
Też tak mowiłam, ale... no... Matt też jest uroczym doktorem. Bowties are cool. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:50 pm | |
| Nie ma aniołków, nie ma Donny. 3 |
| | | Wiek : 20 Przy sobie : W PLECAKU: butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, apteczka // PRZY SOBIE: Leki przeciwbólowe
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:50 pm | |
| - Vivian Darkbloom napisał:
- Nie ma aniołków, nie ma Donny. 3
DONNA <3Mój ulubiony towarzysz doktora ever, chociaż Rory zaczyna z nią powoli rywalizować |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:52 pm | |
| Rory <3 Uwielbiam go! Adaś by mi nie darował, gdybym nie zauważyła, że to już 69 strona O wszystkim i o niczym!Haha, pozdrawiam forumowych zboczuszków |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:53 pm | |
| Nie ma Jacka Harknessa! Chociaż nigdy nic nie wiadomo, były ploteczki dotyczące Donny... Ale przecież za dużo nie ogłoszą. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:54 pm | |
| Ja wiem, że chcieli zrobić odcinek ze wszystkimi Doktorami, ale się nie dało, no ale Dziewiątkę też mogli wcisnąć. Mogliby się z Davidem kłócić, obaj są kochani <3
Rory... Rory to jest inna bajka, niż Donna. It's arithmetic. It'll take longer with me because we both know, we've always known, that. Amy, the basic fact of our relationship is that I love you more than you love me, which today is good news because it might just save both of our lives. Two thousand years, waiting for you outside a box. Don't say it isn't true, you know it's true. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:56 pm | |
| Eccleston wypowiadał się w wywiadzie, że on nie chciał już do tego świata wracać... Szkoda. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:56 pm | |
| Chcę Donnę spowrotem A jak chcesz więcej Jacka, zawsze możesz oglądać jeszcze Torchwood Rory inna bajka niż Donna, ale ich lubię najbardziej. Odnajduję w nich cząstki siebie, podczas gdy Amy momentami niemiłosiernie mnie irytowała, a Martha była zbyt... no, przeciętna. W kwestii Rose mam mieszane uczucia. Eccleston nie chciał wracać bo, jak sam mówił, nieszczególnie podobał mu się sam serial i współpraca z producentami :< |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 12:59 pm | |
| Torchwood zaraz się będzie oglądało, haha No właśnie, a szkoda, Eccleston był świetny. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 1:00 pm | |
| Torchwood mnie drażni. Nudne i za dużo seksu.
Martha była najlepsza w Blink, bo nie było jej prawie wcale i o. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 1:43 pm | |
| Ja się wtrącę między słowa i krzyknę, że... Promo jest prześliczne. Bardzo dziękujemy. <3 |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 5:05 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 5:06 pm | |
| |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 5:13 pm | |
| |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 5:21 pm | |
| WIDZĘ ANIĘ, ANIĘ, ANIĘĘĘ < 33 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 6:01 pm | |
| Awww, Ania! Wróciłaś! <33333 |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 10, 2013 9:10 pm | |
| Anutka <3
Oczywiście że bym nie darował, hahaha. A żeby post nie był taki pusty to Aga, nie sprawdzaj smsów. ._. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 11, 2013 3:27 am | |
| Mam wrażenie, że przeglądając internety zabrnęłam w te rejony, których nie chciałam znać.. |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 11, 2013 9:26 am | |
| Czemu? xD Ja ostatnio zabłądziłam na yt ._. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 11, 2013 11:41 am | |
| Bo kiedy przeglądałam karmy dla psów i zobaczyłam takie, gdzie kilogram kosztuje 100 zł odechciało mi się żyć ;-; |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 11, 2013 11:43 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 11, 2013 11:45 am | |
| Wiem, zawędrowałam właśnie na taką stronę... i powiem Ci szczerze.... nie rozumiem tego... żeby one były dla zwierzaków jeszcze jakoś specjalnie zdrowe czy coś... Oo |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|