Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 03, 2013 10:32 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 03, 2013 10:33 pm | |
| Zdążyłam zobaczyć, ale dzięki Fri :P A traumę i tak mam. |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 5:17 pm | |
| Ej... kiedy Michaś założył firmę? xD |
|
| |
Wiek : 18 lat Zawód : powiedzieli, że mogę być kim zechcę... więc zostałem wikingiem.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 8:18 pm | |
| A pamiętasz, jak mówiłem o rozkręcaniu trupiarni?
No to właśnie wtedy xD |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 8:34 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 8:47 pm | |
| Ahahaha, umarłam. I to nie tylko w dosłownym, kaliowym sensie! |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 9:28 pm | |
| O ja o ja o ja o ja. Tay zaśpiewała z Rolling Stone (musiałam to jakoś wyrzucić z siebie :P) |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 10:15 pm | |
| O! Mój ulubiony obrazek. Idealnie by pasował do nowej Sig <33
Jakieś wieści o promo? (tak, interesuje mnie w jakim stopniu będzie lepszy od mojego, a jeszcze nie widziałam go)
Rei... Cudnie :P |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 04, 2013 10:21 pm | |
| <33 Złote zasady ciotki Sigyn od dzisiaj na zawsze xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 06, 2013 4:46 pm | |
| https://www.facebook.com/MarchewkowePoleCom?ref=stream&hc_location=stream
Takie tam marchewkowe pole :P |
|
| |
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 06, 2013 9:45 pm | |
| - Sigyn Stark napisał:
-
<33 Złote zasady ciotki Sigyn od dzisiaj na zawsze xD Dodałabym jeszcze jedną złotą zasadę : MNIEJ WYJEBANE, A BĘDZIE CI DANE! |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 06, 2013 10:42 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 06, 2013 10:51 pm | |
| - Anthony Larousse napisał:
- Dodałabym jeszcze jedną złotą zasadę : MNIEJ WYJEBANE, A BĘDZIE CI DANE!
Tsa, będzie. Na przykład poprawka z gruntów. xD |
|
| |
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 07, 2013 8:33 pm | |
| Oj Ashe, no to powodzenia. xD |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 08, 2013 12:10 am | |
| Zachowajmy dla potomności. Asia aka Rei, nasz nowy mistrzu. <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 08, 2013 12:12 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 08, 2013 12:24 pm | |
| chcesz się rozerwać? Idź na bombową imprezę Rei <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 08, 2013 12:27 pm | |
| Po imprezie gwarantujemy transport do zakładu pogrzebowego 'Kalia'. Badum tss. |
|
| |
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 09, 2013 12:49 am | |
| Musiałam! Najlepsza ZAGADKA mojego życia! Śmiałam się cały dzień, tak więc : - Jak się nazywają łyse Aleksandry? - ŁYSOLKI!
MOCNE! |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 09, 2013 12:52 am | |
| :C Ale ja mam włosy! Chyba. Gdzie jest lustro? |
|
| |
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 09, 2013 10:15 am | |
| *tak dyskretnie podaje Olce lustro* p.p |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 09, 2013 12:35 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 10, 2013 12:11 am | |
| Ktoś tu się udziela wgl oprócz Fri? ;p Pytanie czysto retoryczne <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 10, 2013 12:12 am | |
| "Tu" czyli "tu w temacie", czy "tu na forum"? xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 10, 2013 12:26 am | |
| O ten temat chodzi, już rozmawiałam o tym z Ulą. xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
|
| |
|