|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 10, 2013 10:45 am | |
| Tak, potwierdzam. ;p Jejku, przez to, że nie mam avka, ledwo można zauważyć mój post... oO |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 10, 2013 10:45 am | |
| Ja tam widzę. I w ogóle miałam napisać coś fajnego, ale zapomniałam. .__. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 11, 2013 1:24 am | |
| Ponieważ padło na SB pytanie o pochodzenie mojego nicku - przedstawiam Wam pierwszą Reiven a jednocześnie moje pierwsze opublikowane na necie opowiadanie (strona już nie istnieje, mówi się trudno) Reiven |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 7:19 pm | |
| Mała prośba miśki <3 Potrzebuję 100 kliknięć na ten link
http://www.ermail.pl/klik/VnZfZmcG
Mam 4 dni, by zebrać 100 klików, by zgarnąć kasę za to :3 Pomożecie? <3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 9:47 pm | |
| Hej wszystkim!
Co tu tak cicho, hm? :] |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 9:48 pm | |
| Hm, bo u nas rozkminy odbywają się głównie na krzykpudle. xD |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 9:50 pm | |
| *zjazd koparki do wnętrza ziemi*
O jaaaaaa... No właśnie widzę, że na pudełku ruch, a tu cichutko... Trzeba to zmienić. xDD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 9:51 pm | |
| Czy ja wiem? Jak tu zacznie spamować dziesięć osób jednocześnie, to nikt tego nie ogarnie... xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 9:52 pm | |
| Spamujmy po kolei, w dany dzień tygodnia :D |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 10:20 pm | |
| Tutaj generalnie są wstawiane epickie rzeczy, godne zapamiętania, jak początek shipów albooo inne zła. :P |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 12, 2013 10:24 pm | |
| Tak... jak na przykład moje suchary o bombowej imprezie :P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 13, 2013 10:34 pm | |
| Czuję się... Niegodna tego miejsca. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:03 am | |
| Ja to bym zjadła batona (nie Catona, BATONA!) |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:47 am | |
| Uh, przez Ciebie zgłodniałam! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:51 am | |
| No co ty nie powiesz? :P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:53 am | |
| CIASTO MARCHEWKOWE! <333333333333333333333333 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:56 am | |
| Chyba sobie wezmę kawałek przed wyjściem na uczelnię :3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:57 am | |
| Bierz, bierz. <3 Ja aktualnie wcinam bułkę suchą :3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:58 am | |
| Dobra, jutro zrobię sobie mini dietkę, by nie przytyć w ciągu tygodnia tyle ile schudłam przez miesiąc xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 10:59 am | |
| Uh... Ja, jak utyłam, to usłyszałam, że wreszcie zaczynam przypominać kobietę xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 11:04 am | |
| xD Chciałabym to usłyszeć xD No, ale teraz jest całkiem spoko u mnie. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 12:45 pm | |
| A u mnie standardowo, sesja, osiem kilo w dół. Oby nie skończyło się to tak, jak ostatnio. ;__; |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 12:53 pm | |
| Aś, będzie dobrze, kochana *tuli* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 2:49 pm | |
| Więcej jedz Ashe :P Tak jak ja <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 17, 2013 3:02 pm | |
| *użytkownik szaleje z radochy, bo pojawił się nowy odcinek True Blood* <333 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |