|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Rosemary Pon Sie 12, 2013 6:29 pm | |
| First topic message reminder :
Dont' call me, baby. You got some nerve, and that'll never do. You know I don't belong to you, It's time you knew I'm not yours. I belong to me, so don't call me, baby.
Ostatnio zmieniony przez Rosemary Garroway dnia Sro Paź 29, 2014 3:14 pm, w całości zmieniany 2 razy |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Rosemary Sob Lip 26, 2014 10:48 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Gerard.
rozbierać? po co? nie jestem zainteresowany. tak się mówi? |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rosemary Pon Sie 11, 2014 9:15 pm | |
| Wiadomość od: Rei
Hej:* Jakby co - nadal żyję. Zrezygnowałam. Za karę znów mentoruję. Widzimy się w ośrodku? Mam nadzieję, że wróciliście z Finnem w jednym kawałku z tego picia |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Rosemary Pon Sie 11, 2014 9:26 pm | |
Może jakoś specjalnie się zasłużyłaś dla sprawy? Powoli przestaje mnie to ruszać. Kolejne dzieciaki wysyłane na śmierć. Tym razem mogą się trafić starsi ode mnie. Johanna? Ta Johanna?Na bank to Finnick. Jedyny któremu jest w stanie pomóc z własnej woli.
|
| Temat: Re: Rosemary Pon Sie 11, 2014 10:08 pm | |
Grunt, ze lubisz mnie. Kompletuję oddział. Ale pewnie nie jesteś zainteresowana. |
| Temat: Re: Rosemary Pon Sie 11, 2014 10:24 pm | |
Spodziewałam się tego, więc wybaczam. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Rosemary Czw Wrz 25, 2014 9:50 pm | |
byłaś na bankiecie? nie widziałem Cię.
|
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Rosemary Czw Wrz 25, 2014 10:07 pm | |
Rose, wyprali Ci mózg? nie wiedziałem, że to jeszcze praktykują. nic takiego, trup. myślałem, że Twojego autorstwa. |
| Temat: Re: Rosemary Pią Wrz 26, 2014 2:06 pm | |
dziennikarka CV, ktoś ją nabił na rożen, mówili, że wydała ostatnie tchnienie, ale byłem zbyt ]i]znudzony[/i], by pozostać. Le Brun Cię pieprzy? |
| Temat: Re: Rosemary Pią Wrz 26, 2014 2:26 pm | |
nie jestem dziwką. w przeciwieństwie do niektórych. |
| Temat: Re: Rosemary Pią Wrz 26, 2014 5:21 pm | |
porównujesz mnie do Boga, świetnie. tylko pytam o przyczynę dobrego nastroju. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Rosemary Czw Paź 16, 2014 12:00 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Mathias
To miłe, że się troszczysz o moje dobre samopoczucie. Wypiłem tyle wody, że tata słoń by pękł. Kocham Cię. Boli mnie głowa. A pogoda jest brzydka. Widziałem fajny kapelusz w sklepie, ale nie było mnie stać. Co u ciebie? |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Rosemary Czw Paź 16, 2014 6:11 pm | |
To ja gdzieś pracuję? O nie, muszę dowiedzieć się gdzie, bo nie chodzę i jeszcze mnie zwolnią! Nie.
Potrafię, oczywiście.
1 nowa wiadomość od: Mathias
Japierdolezajebanamaćmojagłowa.
Pisałaś coś o pracy, tak? Może masz rację. A może nie. Jestem kryminalistą skarbie, wiesz gdzie mnie zatrudnią? Bo ja wiem. Nigdzie :) |
| Temat: Re: Rosemary Czw Paź 16, 2014 9:21 pm | |
To się nazywa uśmieszek. Coś jak uśmiech. Sprawdź w słowniku albo spójrz w lustro. No nie, prawie zapomniałem, Rose nie wie, jak to się robi. :(
Za czyjąś głowę? |
| Temat: Re: Rosemary Czw Paź 16, 2014 10:04 pm | |
A ja słyszałem, że jak ładujesz sobie herę, to fajnie ci się kręci w głowie. Ale nie zanikają umiejętności czytania i dedukcji.
|
| Temat: Re: Rosemary Czw Paź 16, 2014 10:23 pm | |
Brawo, od czegoś trzeba zacząć.
Jutro o piątej, moje mieszkanie. Katy nie ma w domu. Jej nigdy nie ma w domu. Pewnie ucina głowy. Stąd ma tyle hajsu.
Do zobaczenia, skarbie. |
| | |
| Temat: Re: Rosemary | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|