|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Fake tales of Leonidas. Pon Lip 15, 2013 10:30 pm | |
| First topic message reminder :
Cześć i czołem, melduję iż nastąpił ten poruszający moment w moim życiu, kiedy jestem gotowa otworzyć przed Wami czeluście leońskiej duszy i pochodnych ekscesów. Jeśli cokolwiek martwi/zastanawia/ciekawi - rzućcie hasło a ja stanę się otwartą księgą!
Co na wstępie? Mam wciąż osiemnaście lat a moje imię brzmi Marta, ale nie znoszę tego tak jak jajek na miękko. Przeżywam aktualnie najdłuższe wakacje życia i o ile jest to ogólnie czas ogromnych zmian to nie odchodzę od corocznego rytuału wertowania sagi potterowskiej. I Wiedźmina, w ramach urozmaicenia. Mieszkam w Jastrzębiu-Zdroju, ale już wkrótce będę mówiła jedynie że POCHODZĘ stąd bo od sierpnia zmieniam lokalizację na Poznań. A co do Jastrzębia..... jezu kocham to miasto nad życie, jak kiedyś będziecie mieli dzieci i nie wiedzieli gdzie je wychować - polecam! Są we mnie dwie rzeczy które martwią najbardziej: nie mam życiowej, najgłówniejszej, rozwijanej pasji + jestem najbardziej zapominalskim człowiekiem na świecie. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 4:13 pm | |
| Dzięki xD Chociaż w sumie nie mi powinieneś gratulować, tylko miłemu panu listonoszowi który dostarczył wszystko na czas :D Aż chyba napiszę pochwałę gdzieś na ich stronie xD
Teraz pozostało mi tylko czekać do października ]:-> |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 5:50 pm | |
| - Chantelle Troy napisał:
- Wiesz, we właściwe plany to ja Cię jeszcze nie wprowadziłam :DMuszę mieć jakiś poligon do ćwiczeń jądrowych (podbój świata z Adrianem itede), więc wybacz ;_;
Nonono. :3 A w ogóle to fajnie zrobić rozkminy o studiach w temacie powitalnym, huh? Leo, jak długo jesteś w pbfach, gdzie grywasz/grywałaś? c: |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 5:56 pm | |
| Bardzo fajnie :) A Ty lepiej pisz tego posta :D |
| | | Wiek : 24 Zawód : fałszerka Znaki szczególne : wkurw
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:04 pm | |
| Pewnie że fajnie a z pewnością przewidywalnie, biorąc pod uwagę fakt iż to numer jeden zaprzątający myśli wszystkich nas prawie-studentów c:
A na forach gram od, hmm, sześciu lat jakoś. Zaczęło się od mało pbfowego swiata-magii.pl (czy jakoś tak), później odkryłam Czarodziejów, było cośtam-cośtam models (jedno z serii tych upadających po trzech miesiącach), rollingpotatoe i inne z gatunku sl, które miały dobry koncept ale słabo funkcjonowały i w końcu odkryłam Czarmsa, w którego pierwszej edycji zakochałam się tak bardzo, że z kolejnymi już tylko awansowałam kolejno na juniora, a w końcu w przedostatnim wydaniu i samego admina. Smutno mi, że się porypało wszystko, jakoś od grudnia wypadłam z obiegu a najnowsza edycja nie potrafi się rozkręcić... ale to poboczna dywagacja :D Miałam przygodę z forumpolishowymi crucio, dahlvaldem który zachwyca mnie realiami, ale... cóż, wszystko wyparte zostało przez Panem, które podoba mi się cholera coraz bardziej z każdym dniem. I aktualnie tylko tu działam, chociaż rozglądam się za czymś jeszcze godnym uwagi. |
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:09 pm | |
| Leo, kim byłaś na przedostatnim charmsie? O.o
A, dobra, już się domyśliłam.
Ostatnio zmieniony przez Chantelle Troy dnia Wto Lip 16, 2013 6:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:10 pm | |
| To ja powiem tak: <5> za zapominalstwo. <5> za coroczny maraton książkowy z Potterem.
I tworzysz jeden typ postaci czy czasami eksperymentujesz? C: |
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:15 pm | |
| Chaan, a Ty? :> Mogę pytać tu czy powinnam wyeksmitować do Twojego tematu?
Iii Kam: moich postaci nie łączy nic a właściwie bardzo się staram żeby tak było, bo nie chcę się znudzić za szybko. |
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:22 pm | |
| Możesz tutaj ;] Nazywałam się tak jak tutaj, wygląd też miałam taki sam ;] W zasadzie tylko założyłam konto i podjęłam rozpaczliwe próby odnalezienia weny i chwili czasu, tudzież trochę posiedziałam na czacie. A potem Coco, którą znam z reala, przez kilka różnych zdarzeń odeszła i w sumie nie bardzo widziałam już sens grania tam. Nie wiem dlaczego, teoretycznie mogłam zostać, ale ona mnie tam zaciągnęła i bez niej to już by nie było to samo, chyba nie umiałabym się na początku odnaleźć.
Wow, jak eufemistycznie to napisałam. |
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:33 pm | |
| Aaa no gdyby PANIEŃSKIE nazwisko widniało w nicku być może by mi coś zaświtało, istnieje na to strzęp szansy! A Koks to tak szajbnięta dziewczyna że nie wiem czy bardziej Ci zazdroszczę, że ją znasz czy martwię się o zdrowie psychiczne :D |
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Wto Lip 16, 2013 6:38 pm | |
| Myślałam że się przewinęłaś przez stare Panem, teraz wszyscy ludzie mi się mieszają xD Na Twoim miejscu bym zazdrościła, bo mimo dziwnych zachowań jest świetna xD O zdrowie psychiczne się nie martw, naprawdę, obie jesteśmy siebie warte xD Co prawda często się zastanawiałam jak z nią można wytrzymać, ale teraz mocno żałuję, że się przeprowadziłam i już nie mam z nią takiego kontaktu A pomyśleć, że jako dzieci byłyśmy się gotowe posiekać na kawałki, hm. Muszę się dowiedzieć, gdzie idzie na studia, już współczuję jej przyszłym współlokatorkom :D |
| | | Wiek : 37 lat Zawód : prowadzę gospodarkę Panem
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. Pon Lip 29, 2013 12:31 am | |
| nie wiem dlaczego ale OD RAZU WIEDZIAŁAM, KTÓRA TO TY 8D destiny |
| | |
| Temat: Re: Fake tales of Leonidas. | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|