Wiek : 20 Zawód : aktorka i modelka; była ekskluzywna prostytutka
Temat: Oceniamy piosenki! Nie Maj 26, 2013 10:19 pm
First topic message reminder :
Możemy nazwać to nękaniem, lecz uwielbiam muzyczne zabawy :) Zasady chyba każdy zna, jednak przypomnę, że każdy z nas wstawia piosenkę (link!), a osoba poniżej ją ocenia. Tak, więc do dzieła...
Słoń - Bezdech
Autor
Wiadomość
Seraphine Larousse
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 01, 2013 1:51 am
2/10. Wiem, że na imprezie bym się do tego bawiła, jednak na co dzień nie trawię takiej muzyki.
De La Soul - Ring Ring Ring (Ha Ha Hey) Klasyk w czystej postaci!
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 01, 2013 9:23 am
Odpaliłam i zaczęłam się kołysać, nie jest złe, choć nie moje klimaty. No i skojarzyłam to z Little Mix, które przerobiły to na popowe... coś. 5/10
Florence + The Machine - Breath of life Najukochańsza!
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 01, 2013 11:58 am
10/10, kocham, uwielbiam, ubóstwiam! <3
Of Monsters and Men - King and Lionheart
Johanna Mason
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Pon Cze 03, 2013 9:18 am
Ale ładne! Lubię takie wyprawowo-przygodowe klimaty i czuję, że to dobry soundtrack na lato. edit: brawo ja, nie zamieściłam oceny 10/10
łona - ąę
Ostatnio zmieniony przez Johanna Mason dnia Pon Cze 03, 2013 4:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Seraphine Larousse
Wiek : 23 Zawód : Doradca ds. Transportu Przy sobie : papierosy, zapałki, pistolet, zezwolenie na broń, udana ucieczka, przepustka do KOLCa Obrażenia : rak skóry, łysa, nie ma oka
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 15, 2013 3:14 pm
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
100000/10 Kocham Mumfordów, a to jedna z moich ulubionych piosenek w ich wykonaniu! <3333
First Aid Kit - Wolf
Noah Atterbury
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 22, 2013 10:01 pm
6/10
https://www.youtube.com/watch?v=BzUet_Ge3DI
Evelyn Noel
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 22, 2013 10:12 pm
o.... 7/10 w sumie mogę dać :d
A proszę takie coś :D
Sigyn Stark
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Pon Cze 24, 2013 12:53 am
9/10 Za to, że była z The Piano Guys chyba na dwóch filmikach to ją lubię :P Ogólnie świetnie gra na skrzypcach
Takie cuś co przed chwilą słyszałam w audycji radyjka megafon
Noah Atterbury
Uwielbiam, właśnie lecę przesłuchać nową płytę. *____* 10000/10!
To zostaniemy w tym klimacie. Tom Odell - Can't Pretend
Lucy Crow
Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
Nostalgia, potem nieco żywiej, ale wciąż nie przekonuje. Ja nie wiem, nie ma tego czegoś, choć końcówka zaczyna mi się podobać. Mimo to nie czuję tego, dlatego 6/10. I nie słuchałabym.
Drowning Pool - Bodies łapajcie.
Cato Hadley
Wiek : 18 lat Zawód : powiedzieli, że mogę być kim zechcę... więc zostałem wikingiem.
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Cze 29, 2013 2:25 pm
AHAHAHA, MÓJ BUDZIK! 100000/10
Coś z polskiego podwórka, niby nasze, ojczyźniane, ale ze światową klasą... LECTER ft. LIPA - Wielki Wóz
Sigyn Stark
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Nie Cze 30, 2013 1:31 pm
Mimo mojej sympatii do Michasia stwierdzam, że nie mogę. Może dlatego, że polskie słowa są i jakoś mnie wkurzają, bo sama muzyka mi się podoba nawet. 8/10
Filter - Happy Together (znałam to przed zwiastunem Gatsby'ego i chciałam wrzucić do filmiku jakiegoś <3)
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Nie Lip 07, 2013 11:03 am
7/10. Nie moje klimaty, ale ma w sobie coś, co przyciąga (;
Epica - White Waters https://www.youtube.com/watch?v=5QQGFqM1-ho
Jack O'Leary
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Nie Lip 07, 2013 12:30 pm
6/10, nie lubie długo czekać na głos wokalisty.
The Beach Boys - Wouldn't It Be Nice <3
Fred Räikkönen
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sro Lip 10, 2013 10:51 am
Nie w moim stylu i coś mi przeszkadza śpiew wokalisty w pewnych miejscach. Poza tym takie piosenki jakoś tak mnie nudzą, choć da się jej słuchać. C: Tak... z 5-4/10
A ode mnie nie będzie piosenka, ale melodia. Melodia, której słucham aktualnie w kółko i która w pewien sposób mnie opętała. W dodatku kiedy myślę sobie o jej filmowym autorze... No cóż.
Przedstawiam Atlas Chmur Sextet.
edit: No wiesz... To jest wersja długa, sam utwór jest o wiele krótszy XD
Ostatnio zmieniony przez Fred Räikkönen dnia Sro Lip 10, 2013 11:17 am, w całości zmieniany 1 raz
Finnick Odair
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sro Lip 10, 2013 11:09 am
Jezus, to ciągle leci i leci, i leci i końca nie ma C: Ale to dobrze, bo jest bardzo przyjemne dla ucha! Dam 8, ażeby nie było kolorowo, bo mimo wszystko wolę bardziej żywszą muzykę, ALE... i tak ściągnę na telefon.
Macie, łapcie i nie krzyczcie, bo fajne.
hahah, jak innowacyjne.
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Wybacz, lecz taka muzyka nie trafia w moje gusta. 1
Jamal - Afro
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Sob Lip 20, 2013 10:30 pm
1. Odpycha mnie taka muzyka.
Eternal Tears of Sorrow - Sea of Whispers (acoustic reprise)