Wiek : 20 Zawód : aktorka i modelka; była ekskluzywna prostytutka
Temat: Oceniamy piosenki! Nie Maj 26, 2013 10:19 pm
First topic message reminder :
Możemy nazwać to nękaniem, lecz uwielbiam muzyczne zabawy :) Zasady chyba każdy zna, jednak przypomnę, że każdy z nas wstawia piosenkę (link!), a osoba poniżej ją ocenia. Tak, więc do dzieła...
Słoń - Bezdech
Autor
Wiadomość
Go??
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Nie Sie 04, 2013 2:05 pm
3
The xx - Islands
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Nie Sie 04, 2013 5:51 pm
Nie słucham takiej muzyki, lecz daję 3/10.
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Pią Sie 09, 2013 12:16 pm
Nie słucham, ale 4/10
Arthur Oshima
Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
Początek przepiękny, ale reszta utworu też spoko 9/10
Adam Yokoyama
Temat: Re: Oceniamy piosenki! Nie Lut 09, 2014 8:02 pm
przepraszam, nie wysłucham całości, nie mam cierpliwości do zachodnich utworów xD no ale tak 4/10, jedyne co w tym przeszkadza to fakt, że to całkiem nie moje klimaty, utwór jako utwór chyba jest w porządku.
Zaczyna śpiewać po 1 minucie. Poznajcie moją postać.
Lucy Crow
Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura