Wiek : 28 lat Zawód : obecnie brak aka poszukuje; kradnie Znaki szczególne : zielono-niebieskie oczy w zależności od światła, ogólny wygląd ćpuna Obrażenia : blizny na torsie i plecach
| Temat: Conroy Wto Lip 28, 2015 4:35 pm | |
| *kiedyś zrobię tu coś ładnego, ale na razie nie ma*A obecnie szukam kogoś z KOLCa na fabułę, jacyś chętni może? |
|
Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: Conroy Wto Sie 04, 2015 3:24 pm | |
| Znajmy się i okradnijmy kogoś razem... albo siebie nawzajem |
|
Wiek : 28 lat Zawód : obecnie brak aka poszukuje; kradnie Znaki szczególne : zielono-niebieskie oczy w zależności od światła, ogólny wygląd ćpuna Obrażenia : blizny na torsie i plecach
| Temat: Re: Conroy Wto Sie 04, 2015 4:05 pm | |
| Jasne, w porządku! Mają się znać czy dopiero poznać? Nie wiem jak mieliby okraść siebie nawzajem, ale Kendra mogłaby próbować okraść Conroya, bo on w tym ekspertem nie jest - ale że spostrzegawczy, to by coś na pewno zauważył i... nie wiem, jakoś zaczęliby znajomość? xD |
|
Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: Conroy Czw Sie 06, 2015 6:00 pm | |
| Właściwie mogą się dopiero poznać, na evencie, na który właśnie zmierzam Jeśli przeżyjemy, kontynuujmy znajomość! A póki co, jeśli chcesz, Conroy może kojarzyć Kendrę jako tę, która zwinęła mu kiedyś fajki albo zapalniczkę ;D |
|
| Temat: Re: Conroy Czw Sie 06, 2015 6:29 pm | |
| Okej, super, mi wszystko pasuje <3 |
|