|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Powspominajmy Nie Mar 22, 2015 10:06 pm | |
| Jako że powrót to dobra okazja do wspomnień "W Panem jest wyłącznie jedna osoba, która ma wręcz patologiczną przypadłość dawania o sobie znać w najmniej odpowiednich momentach - tą osobą jest Mammon". Hello again! How are you? :) |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 12:21 am | |
| My się raczej nie mieliśmy okazji poznać, ale i tak hej. Dowiem się czegoś ciekawego o Tobie, cobym mogła to gdzieś sprzedać albo w przyszłości mieć na Ciebie haka? *creepy Kaśka mołd: on* |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 6:03 am | |
| Lubię czekoladę, seks, alkohol o muzykę klasyczną. I bardzo lubię koktajle. |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 6:25 am | |
| Lucek. Lucek. Umiesz zaskakiwać o poranku, cześć! <33 Nawet nie wiesz, ile razy rozkminialiśmy na cb, czy jeszcze do nas wrócisz! :D
I no pytanie zabrzmi durnie, ale nie mogę nie zapytać, CO U CIEBIE, CHŁOPIE? |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 7:29 am | |
| Po wcześniejszych spodziewam się, że są to co najmniej koktajle Mołotowa. Tak czy inaczej, już Cię lubię, Panemowa sława - yay!, zapewne się dogadamy, zostań na dłużej i daj mi się kojarzyć. No i podłączę się do pytania wyżej, bo zawsze miło poczytać. *metodycznie zbiera haki do swojego kajecika* |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 7:32 am | |
| CZEŚĆ. Słyszałam o Tobie, ale Cię nie znam. |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 7:38 am | |
| Kama kogoś nie zna. O.O Wreszcie nie czuję się jak odludek. Chociaż ja niewiele słyszałam... ... ... ... ... Jednak czuję się jak odludek. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 9:09 am | |
| Yhm... Hej. Ja Ciebie też nie znam. xD |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 4:31 pm | |
| A ja Ciebie znam! Wcale nie tak, że już byłem napisać pw. Ogromne cześćcześćcześć po ogromniej przerwie. GDZIE SIĘ PODZIEWAŁEŚ TYLE CZASU? |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 5:43 pm | |
| Miałem kryzys, osoba mi bliska spotkała niestety znaczek samochodu marki STAR ze zbyt bliska (a mówią, że humor jest łatwy nawet w trudnych sytuacjach...) W każdym razie przez miesiąc byłem wykluczony z życia, później zacząłem zbierać się od podstaw i nie miałem czasu na PBFy, musiałem ogarnąć życie, głupio mi było napisać czy co - nie wiem czemu. Teraz to już dawny ja, duchy przeszłości minęły, za 40 dni pisze maturę a dzisiaj jadę do Leszna na komisje wojskową (bo jestem tam zameldowany, mimo, że mieszkam w Bydgoszczy xd). Mam zapas energii i nadziei na aktywność, nie przewiduję dalszych problemów rodzinnych dlatego nie mam zamiaru zniknąć "znienackaXD". Kocham was mordy za to powitanie. Pora na wprowadzenie psychola do gry. Ale to niedługo. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 5:57 pm | |
| Z Bydgoszczy..? Powinnam Cię shejcić na starcie! (Co z tego, że nie urodziłam się w Toruniu, mieszkam tu już ponad 2,5 roku, zwyczaje w krew wchodzą! xD) A tak na poważniej, jaką czekoladę lubisz? |
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 7:28 pm | |
| Mleczna, deserowa i gorzka. Wszystkie inne to profanacja. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Powspominajmy Pon Mar 23, 2015 7:53 pm | |
| :O Deserowa i gorzka... fujka Deserowa to dopiero profanacja! 3 A ciastka, lubisz ciastka? :D |
| | |
| Temat: Re: Powspominajmy | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|