Który z poniższych cytatów podoba Ci się najbardziej?
cytat Lennarta
11%
[ 2 ]
cytat Daisy
39%
[ 7 ]
cytat Finnicka
0%
[ 0 ]
cytat Mayi
6%
[ 1 ]
cytat Alexa
11%
[ 2 ]
cytat Malcolma
11%
[ 2 ]
cytat Shannona
22%
[ 4 ]
Wszystkich Głosów : 18
Poll closed
Autor
Wiadomość
Złota Palma
Temat: KATEGORIA SPECJALNE: Najlepszy cytat Sob Paź 18, 2014 10:48 am
I love to read the words you use
Lennart napisał:
– Nie pozwalam, nie pozwalam! – mamrotał w kółko, kręcąc głową. – Mam chorobę weneryczną, silną potrzebę natury fizjologicznej, NIE MYŁEM SIĘ OD KILKU DNI – palnął na poczekaniu, kiedy Mathias coś za długo się ociągał z wyjściem z pokoju. Czemu nie wychodził, czemu dalej tu stał, jak wyraźnie mu powiedział, żeby sobie poszedł?!
Daisy napisał:
- olosie, OLOSIE, o-l-o-s-i-e. jestem BARDZO podekscytowana. załączam LISTĘ.
słodki Randall, wiecznie posępna tajemnica 10/10 piegowaty Noah 7/10, rude to namiętne, wiadomo Victor ma w sobie dziwny męski urok, ale przegrywa o punkt Booker...- 10000. SZUJA! a z pań zarzuciłabym rączki na szyję Cypriane i mam słabość do Rose. na Arenie była NIEZIEMSKA.
no i Finnick. Finnick jest poza konkurencją! jakże ja żałuje, że rodzice kupowali go dla mnie jak miałam niespełna 10 lat. TAKA STRATA! jego trybutki powinny dopłacać, żeby zostać skazane na śmierć.
Finnick napisał:
Chciałby, naprawdę, wierzył, że jeśli wezmą ślub, Igrzyska się skończą, zostawią Kapitol za sobą, porzucą wspomnienia o nim i zostaną tam na zawsze. Taki był pierwotny plan, jeszcze za czasów udręki i żalu, teraz znowu chciał go wszcząć życie, ale bał się, że jednak nie będzie potrafił rozstać się z miejscem, któremu zawdzięcza tyle złego jak i jednocześnie dobrego. Połowa życia spędzona na bankietach, na sztucznych uśmiechach i w uściskach obcych ludzi. Ale nie chciał na rzecz tych bolesnych wspomnień pozostawiać czegoś, co przynosiło mu jeszcze trochę szczęścia. Komu on sam przynosił szczęście, a to o wiele bardziej satysfakcjonujące, niż branie. Wbrew wszystkiemu, wbrew postawie, jaką ostatnimi czasy prezentował. I chyba takie momenty uświadamiały go, jak bardzo brakuje mu dawnych znajomości, dawnych ludzi, choć brzydkich i pstrokatych momentami, to bliskich temu, co sobą reprezentował. Bo wiedział, że czegokolwiek by już nie zrobił, zawsze będą jego nierozłączną częścią. Czwórka była piękna, tęsknił, pragnął wrócić, ale miał jeszcze coś do zrobienia. Egoizm nie jest wszystkim, na co go stać.
Maya napisał:
Chwilę później dołączył do nich Emrys, a gdy znów kilka rzeczy wydarzyło się jednocześnie, usłyszała swoje imię gdy strzała drasnęła Amitiela w ramię, ruszyła w tamtą stronę, dobywając jeden nóż (tym razem czysty, nie chciała nikogo narazić na zakażenie).
Alex A. napisał:
To głupie, ale poczuł się jak w domu. Po raz pierwszy w życiu miał rodzinę i nie interesowało go zbytnio to, że byli jedną wielką patologią, która tylko szukała okazji, by zadźgać kogoś widelcem, a jedna z członków tej komórki społecznej nie mogła się sama poruszać i musieli zbierać na wózek, jakby byli jakąś pokręconą bandą dzieci z opóźnionym rozwojem. Najważniejsze, że miał dla kogo rozwijać bandaże.
Malcolm napisał:
- Tak na marginesie - uśmiechnąłem się, tym razem szczerze - całkiem niezłe pchnięcie.
Shannon napisał:
- Możesz mnie porównać do jednej z tych owieczek, które z namiętnością liczysz nocą. Ta najniewinniejsza w stadzie, która tak bardzo rzucała ci się w oczy, to ja! Właśnie, widziałem ten zniewalający szmaragdowy wzrok na sobie, który potem spoczął na moim zadku. Ty zbereźnico! Patrzysz owcom na tyłki!
Czas zacząć zabawę! Powyżej znajduje się lista nominowanych w konkretnej kategorii, oddać możecie tylko jeden głos, nie można też głosować na samego siebie bądź swoją postać. No i nie musimy chyba wspominać, że multikonta nie biorą udziału w ankietach? Głosowanie trwa do 28.10, a wyniki zostaną ogłoszone niedługo później. Zwycięzcy otrzymają 100 PMG oraz unikalne nagrody, dopasowane do poszczególnych kategorii.
Gorąco zachęcamy do zostawiania Waszych opinii pod ankietami! Spammerzy Najaktywniejsi komentatorzy również mogą zostać nagrodzeni. Możecie przeprowadzać kampanie wyborcze dla swoich ulubionych postaci, scen bądź shipów, ale pamiętajcie, by nie obrażać przy tym całej reszty.
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: KATEGORIA SPECJALNE: Najlepszy cytat Sob Paź 18, 2014 6:00 pm
Malcolm Randall napisał:
- Tak na marginesie - uśmiechnąłem się, tym razem szczerze - całkiem niezłe pchnięcie.
To jest tak pięknie dwuznaczne <3
[ img ] DAVLOM.GIF [ /img ]
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: KATEGORIA SPECJALNE: Najlepszy cytat Sob Paź 18, 2014 6:02 pm
Może to jakaś przyszłościowa sugestia? Spoko, Asiu, zezwalam na skok w bok! Nawet długi
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: KATEGORIA SPECJALNE: Najlepszy cytat Sob Paź 18, 2014 6:48 pm
Po pierwsze - to jest wyrwane z kontekstu. Po drugie - to jest wyrwane z kontekstu. Po trzecie - TO JEST WYRWANE Z KONTEKSTU. I nie miało nic wspólnego z Davlomem.
Meredith Ainsworth
Wiek : 25 lat Zawód : anestezjolog, z-ca ordynatora OIOMu Przy sobie : zestaw pierwszej pomocy, zapalniczka, papierosy, telefon komórkowy, leki przeciwbólowe, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: KATEGORIA SPECJALNE: Najlepszy cytat Sob Paź 18, 2014 7:35 pm
jako najwierniejsza z wiernych fanek Dejzi, nie mogłam nie zagłosować tak, jak zagłosowałam <3
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: KATEGORIA SPECJALNE: Najlepszy cytat Sob Paź 18, 2014 8:19 pm
Wszyscy wiemy, że chodzi o Davida. Nie wykręcisz się, Asiu.
Złotą (P)Almę w kategorii SPECJALNE: NAJSZYBSZY NAJLEPSZY CYTAT, otrzymuje... DAISY DAIGNAULT (MARTYNKA) Nagrodą jest 150 PMG, prosimy wybrać konto, na które zostaną przekazane punkty. Gratulujemy!