Temat: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 10:21 am
In our family portrait, we look pretty happy
Czas zacząć zabawę! Powyżej znajduje się lista nominowanych w konkretnej kategorii, oddać możecie tylko jeden głos, nie można też głosować na samego siebie bądź swoją postać. No i nie musimy chyba wspominać, że multikonta nie biorą udziału w ankietach? Głosowanie trwa do 28.10, a wyniki zostaną ogłoszone niedługo później. Zwycięzcy otrzymają 100 PMG oraz unikalne nagrody, dopasowane do poszczególnych kategorii.
Gorąco zachęcamy do zostawiania Waszych opinii pod ankietami! Spammerzy Najaktywniejsi komentatorzy również mogą zostać nagrodzeni. Możecie przeprowadzać kampanie wyborcze dla swoich ulubionych postaci, scen bądź shipów, ale pamiętajcie, by nie obrażać przy tym całej reszty.
Ostatnio zmieniony przez Zlote (P)Almy dnia Sob Paź 18, 2014 5:02 pm, w całości zmieniany 2 razy
Alex Morrigan
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 4:42 pm
Nie chodzi wam o Amandę i Tabithę? (w ostatnim) ; )
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 4:48 pm
Ano, rybki, Delilah z Amandą nie była w żaden sposób spokrewniona ani spowinowacona. Niby rodzina to nie więzy krwi, bla, bla, bla, ale one tylko ze sobą sypiały. Czy jednak przypadkiem nie chodziło o amandową bliźniaczkę - Tabby?
Złota Palma
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 5:00 pm
Faktycznie, wybaczcie pomyłkę. Już poprawione. c:
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 5:03 pm
Przed poprawką zaczęłam się już bać, że Delilah się kiedyś na tyle upiła, by wziąć jakiś ślub z Amandą, o którym nawet ja nie wiem. *nie może nie zaspamować swojego geniuszu - taka skromna, o!*
Meredith Ainsworth
Wiek : 25 lat Zawód : anestezjolog, z-ca ordynatora OIOMu Przy sobie : zestaw pierwszej pomocy, zapalniczka, papierosy, telefon komórkowy, leki przeciwbólowe, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:46 pm
Kino obwoźne zaprasza dramat oparty na faktach The Ginsbergs. Historia prawdziwa.
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:49 pm
Randallowie i ich dramy
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:50 pm
Randallowie i Ginsbergowie to jedna rodzina
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:51 pm
Też fakt... Borze, w co ja pakuje Nicky? W co, ja się pytam?
Delilah Morgan
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:51 pm
Jezu... Już przy rozdzielności byli przerażająco silni. Teraz to strach się bać.
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:57 pm
Nicole Kendith napisał:
Też fakt... Borze, w co ja pakuje Nicky? W co, ja się pytam?
A W KTÓREGO BRATA, JEŚLI MOŻNA WIEDZIEĆ? Najlepiej w obu.
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 7:58 pm
to chyba bracia pakują w...
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:00 pm
DOUBLE... TROUBLE?
Ostatnio zmieniony przez Cordelia Snow dnia Sob Paź 18, 2014 8:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:00 pm
Nicole ewentualnie w Libby
Nicole Kendith
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:04 pm
...borze, wynoszę się stąd
Gerard Ginsberg
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:05 pm
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:06 pm
NIcole, zostałaś przekierowana tutaj Paczka prezerwatyw (trzy sztuki) została dodana do Twojego ekwipunku.
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:08 pm
Mistrz Gry napisał:
NIcole, zostałaś przekierowana tutaj Paczka prezerwatyw (trzy sztuki) została dodana do Twojego ekwipunku.
Nicole Kendith
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:08 pm
... ... ... ...
Hugh Randall
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:11 pm
Policja, proszę przyjechać na Panem Mogę wiedzieć, co się tu wyrabia?
Nicole Kendith
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:12 pm
Hugh! Oni chcą naszego seksu!
Hugh Randall
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:14 pm
No właśnie widzę... I szczerze mówiąc nie wiem, co mam z tym fantem faktem zrobić
Nicole Kendith
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:15 pm
Pewnie wykorzystać zignorować.
Gerard Ginsberg
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:16 pm
bierzcie gumki, dzieci i róbcie swoje, nie powiemy nikomu
Nicole Kendith
Temat: Re: KATEGORIA SHIPY: Najlepsza rodzina Sob Paź 18, 2014 8:18 pm