Temat: Mirki nowe! Pon Sie 11, 2014 10:55 pm
GIRLS
xxxxxx
all of them hate me
IMIĘ I NAZWISKO
OPIS
XOXO
IMIĘ I NAZWISKO
OPIS.
XOXO
❖ ❖ ❖
IMIĘ I NAZWISKO
OPIS
XOXO
IMIĘ I NAZWISKO
OPIS
XOXO
BOYS
xxxxxx
all of them WANT me
Jackson Blomwell
BRAT! Taki prawdziwy. Z matki jednej i z ojca tego samego. Mirka bardzo chce. On już niekoniecznie.
XOXO
ELIJAH BERGSTEIN
Pan SZEF. Nowy, nowy, odjazdowy? Się okaże..
XOXO
❖ ❖ ❖
TYLER DAWSON
Wybawiciel. Dzięki niemu kilka mieszkań nie zostało pozbawionych całego zasilania przez Mirkę.
XOXO
IMIĘ I NAZWISKO
OPIS
XOXO
Ostatnio zmieniony przez Nymira Black dnia Sro Sie 13, 2014 9:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Tyler Dawson
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
Temat: Re: Mirki nowe! Sro Sie 13, 2014 9:24 pm
Więc wpadam. Z początkiem pomysłu, co prawda, ale lepsze to niż nic! Myślę, że z Mirką mogli poznać się w Trzynastce, podczas rebelii. Ona rozpoczynała swoje prace z projektowaniem wnętrz, on jest technikiem - złotą rączką, więc może prosiła go o jakieś konsultacje? Wiesz sprawy techniczne, rozstawienie gniazdek, kable itd. :D Co prawda nic wielkiego, ale na pewno relacja byłaby napiętnowana pozytywnie c:
Elijah Bergstein
Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
Temat: Re: Mirki nowe! Sro Sie 13, 2014 9:26 pm
to wpisz mnie, asystentko! <3
Nymira Black
Temat: Re: Mirki nowe! Sro Sie 13, 2014 9:35 pm
co do Taylera, to podoba mi się ten pomysł. Jako pracowniczka wolontariatu i jednocześnie artystka/dekoratorka pewnie pomagała przy domach biedniejszych ludzi w KOLC'u, albo przy projektowaniu właśnie dla mieszkańców Kapitolu napotkała jakieś problemy kwestii elektrycznej i wtedy jakimś cudem trafił na chłopaka. Może zrządzeniem losu? Trafiła na jakaś reklamę gdzieś, albo znalazła go jak szła ulicą i wlazła w desperacji po pomoc bo projekt na już? :d No on ją oczywiście wyratował bo jakże by inaczej xd.