|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Ginsberga Sob Mar 01, 2014 11:40 am | |
| First topic message reminder :
Była dziewczyna (chłopak), wróg nr jeden, a może przyjaciel, który ceni milczenie najbardziej sadystycznego strażnika? Wszystko w Waszych i moich rękach, zapraszam! |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 04, 2014 10:41 pm | |
| no niestety pozytywu tutaj nie ogarniemy |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 04, 2014 10:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 04, 2014 10:57 pm | |
| Myślę, że my na tę chwilę mamy już jasno ustalone relacje xD Przynajmniej ze strony Czarliego, który Gerarda... nie lubi! (mówiąc łagodnie xD) |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 04, 2014 11:20 pm | |
| Myśl więc jeszcze co chcesz z Leniastą :P |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 04, 2014 11:35 pm | |
| wojtek, ja tam przyjaźń widzę! Aś, hm ja bym pociągnęła jakąś fascynację ze strony leny, bo starszy mężczyzna i w ogóle :> |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 04, 2014 11:35 pm | |
| W sumie zazwyczaj teść z zięciem się lubią... |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Ginsberga Pon Maj 05, 2014 10:12 am | |
| czekaj aż Ci teściową przedstawię |
| Temat: Re: Ginsberga Sob Maj 17, 2014 10:01 pm | |
| W sumie może się fascynować :) Tylko nie wiem czy fascynować jako silnym mężczyzną z władzą, czy po prostu jako mężczyzną... w sensie nie wiem czy chodzi tu o siłę czy o to inne na "s" |
| Temat: Re: Ginsberga Nie Maj 18, 2014 5:50 pm | |
| myślę, że możemy to połączyć, a ostateczny wybór należy do Ciebie <3 |
| | |
| Temat: Re: Ginsberga | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |