|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Mass-konfa Nie Sie 18, 2013 12:17 am | |
| First topic message reminder :O co c'mon? Otóż pragnę zorganizować grupową konferencję na skajpaju, żebyśmy mogli usłyszeć swoje głosy, pośmiać się i pokomentować <3 Data Co proponujecie? Godziny w których bywacie na kompie Tak żeby można było ustalić szczegóły. Lista chętnych: - Ala (Sab,Kat,Pip) - Aga (Cord,Theo,Rory) - Ola (Dominick) - Kama (Math,Finn,Lucy)
Ostatnio zmieniony przez Katy le Brun dnia Nie Sie 18, 2013 12:43 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 17 lat Zawód : Leży i pachnie na pół etatu. Przy sobie : Trzy banany, łyżka, antybiotyk, ząbkowany nóż, zapałki, igła z nitką Obrażenia : Obtarte kolana, poparzone, ale opatrzone łapki, skręcona kostka, a poza tym to nadal jej cycki nie urosły.
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 9:21 pm | |
| O 22 to pewnie będę musiała znikać Q_Q Ale mój skype to: justkillthemwithfire |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 9:28 pm | |
| Pobierzcie ts-a! xD Nie będzie tak kompów zamulało |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 9:29 pm | |
| Jakby co to mój nick to msevilek, aczkolwiek staram dodawać się wszyscy, którzy tutaj wpiszą swój nick. XD |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Leży i pachnie na pół etatu. Przy sobie : Trzy banany, łyżka, antybiotyk, ząbkowany nóż, zapałki, igła z nitką Obrażenia : Obtarte kolana, poparzone, ale opatrzone łapki, skręcona kostka, a poza tym to nadal jej cycki nie urosły.
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 9:54 pm | |
| Dawajcie ludzie, ja już knuję z Fransową! >D |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 10:05 pm | |
| maffjasowa. ._.
mam na komórce, o dziwo. |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 10:08 pm | |
| |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Leży i pachnie na pół etatu. Przy sobie : Trzy banany, łyżka, antybiotyk, ząbkowany nóż, zapałki, igła z nitką Obrażenia : Obtarte kolana, poparzone, ale opatrzone łapki, skręcona kostka, a poza tym to nadal jej cycki nie urosły.
| Temat: Re: Mass-konfa Sob Sie 24, 2013 10:08 pm | |
| *LANS NA ZAJEBISTE AVY Z FRANSOWĄ* |
| | | Wiek : 13 Zawód : Człowieczek łażący z reklama po targu i wnerwiający przechodniów
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 12:34 pm | |
| ehm ehm, ja też chce xDD skajpaja mam podanego w profilu u Evelyn jakby co :3 |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 1:39 pm | |
| Najwyżej się jakoś dzisiaj lub jutro pomaltretuje ludzi. C: |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 1:39 pm | |
| Co jak co, ale wczoraj się bawiliśmy świetnie XDD |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 1:40 pm | |
| |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 1:57 pm | |
| Ja się boję, ale może mi się tym razem uda, macie mnie. :D |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 3:03 pm | |
| Nie ma co się bać! :D Ale i tak ts3 był wygodniejszy <3 |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 3:24 pm | |
| A no był wygodniejszy. Chociaż i tak byłam słabo słyszalna... i nie ogarniałam jak, co i gdzie. Aczkolwiek przynajmniej nie zamulało kompa. <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 3:27 pm | |
| Też się z tym zgadzam, plus jeśli ja potrafiłam go ogarnąć, to każdy będzie potrafił. xD *Asia szalony informatyk* |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 3:28 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 3:29 pm | |
| Rose, przy następnej rozmowie Ci pomożemy :D |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 3:36 pm | |
| |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:11 pm | |
| Oo, jak będzie coś to ja też cę! Nawet się zmuszę i przypomnę sobie hasło do skajpaja. <3 + jeśli chodzi o TS3 to już absolutnie chcę! Uwielbiam. <3 |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:19 pm | |
| |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:21 pm | |
| TeamSpeak 3 :) (w wersji Client oczywiście xd) |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:28 pm | |
| A ktoś ma tu serwer, czy czaicie się na publicznych? |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:29 pm | |
| Czaimy się na serwerze powstałym dla polskiego serwera z WoWem na dodatku Cataclysm XD (czyli, prościej, na servie należącym do www.atlantiss.pl ) |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:31 pm | |
| Co to jest TeamSpeak3? D: |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:33 pm | |
| Komunikator głosowy. Zazwyczaj używany przez graczy, bo nie zamula komputera przy wysokich fps'ach. |
| | |
| Temat: Re: Mass-konfa | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|