|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Mass-konfa Nie Sie 18, 2013 12:17 am | |
| First topic message reminder :O co c'mon? Otóż pragnę zorganizować grupową konferencję na skajpaju, żebyśmy mogli usłyszeć swoje głosy, pośmiać się i pokomentować <3 Data Co proponujecie? Godziny w których bywacie na kompie Tak żeby można było ustalić szczegóły. Lista chętnych: - Ala (Sab,Kat,Pip) - Aga (Cord,Theo,Rory) - Ola (Dominick) - Kama (Math,Finn,Lucy)
Ostatnio zmieniony przez Katy le Brun dnia Nie Sie 18, 2013 12:43 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:34 pm | |
| program do komunikacji, o niebo lepszy od Skypa, bo tak nie zamula, ma trochę więcej opcji (typu, podgłaszasz tylko jednego użytkownika xd), ale pozbawiony opcji videorozmowy ;P http://www.teamspeak.com/?page=downloads <- tu możesz pobrać :) jak masz Windowsa 7 to przypuszczam, że dla Ciebie wersja 64-bitowa będzie odpowiednia :D |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:36 pm | |
| Jak coś, z danych do logowania: server adress - 5.39.76.171 hasło - smoki (tylko ciś xd to hasło mojej gildii xD teoretycznie nie powinnam go udostępniać xD)
Jak coś mnie można tam znaleźć pod nickiem Ginewra najczęściej ;P |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Leży i pachnie na pół etatu. Przy sobie : Trzy banany, łyżka, antybiotyk, ząbkowany nóż, zapałki, igła z nitką Obrażenia : Obtarte kolana, poparzone, ale opatrzone łapki, skręcona kostka, a poza tym to nadal jej cycki nie urosły.
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:38 pm | |
| Aaaleee ja nie chcę gadać z jakimiś dziwnymi ludźmi >.> |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:39 pm | |
| Jak z dziwnymi ludźmi? Oo będziesz gadać z nami xD Tam jest multum kanałów do wyboru |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:39 pm | |
| Seśmy dziwni ludzie. ;-; xD |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Leży i pachnie na pół etatu. Przy sobie : Trzy banany, łyżka, antybiotyk, ząbkowany nóż, zapałki, igła z nitką Obrażenia : Obtarte kolana, poparzone, ale opatrzone łapki, skręcona kostka, a poza tym to nadal jej cycki nie urosły.
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:40 pm | |
| Aaaaa~ Myślałam, że tam ktoś do nas wejdzie ;_;
*trochę techniki i człowiek się gubi* |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:41 pm | |
| Hm... proponuję mimo wszystko pozostać przy skejpie c: bo sama nie mam takiej możliwości ;_;
na komórkę się nie da ściągnąć prawda? |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:42 pm | |
| Jest wersja TS3 na iPhone na pewno (aczkolwiek płatna, przy czym normalnie program jest darmowy - fuck logic), co do androida i reszty - nie wiem. |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:45 pm | |
| Skype przy komfach wiesza strasznie komputer :< |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:48 pm | |
| Nie wiesza, bo zawsze korzystam ze skype D: Nie raz gadam z 9 osobami na raz i nic D: Chyba, że ktoś ma dinozaura zamiast kompa i jeszcze gra na nim w pięć gier na raz. |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:49 pm | |
| UGH, wypraszam sobie obrażanie mojego kompa! Ma świetne parametry i świetnie sobie ze wszystkim radzi <3 Jest dzielny! Tylko ze Skype się nie lubi bardzo ;/ |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:50 pm | |
| Widocznie nie jest świetny, jak skype uciągnąć nie może >.> |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:51 pm | |
| Kobieto, ten komp nie ciął się na simsa 3, na pełnych detalach z włączoną w tle muzyką, fejsbukiem plus jeszcze programem do grafiki i takim od gleboznastwa co przerabiając projekty zacina większość kompów ;3 a skejpa nie lubi i tyle |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:52 pm | |
| FIGHT FIGHT
Ja mimo wszystko jestem za skajpajem xD |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:54 pm | |
| Tak, bo simsy trójka to taka bogata graficznie gra ;_;
skype 4 evah. |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:55 pm | |
| Tu się nie rozchodzi o grafikę a o wykorzystanie procesora moja droga xD
I nie żaden fight, wymiana zdań i tyle ;p |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 4:59 pm | |
| Ale im większa grafika, tym większe wykorzystanie procesora i karty graficznej. Nie jestem głupia. Wbrew pozorom, dziewczyny też się na tym znają. |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 5:00 pm | |
| WHATEVER GIRLS...
Kiedy i na jakim programie się "spotykamy"? |
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 5:02 pm | |
| Nie powiedziałam, że jesteś głupia :)Ale miło mnie zaskoczyłaś :DWiększość moich znajomych (koleżanek) wykłóca się nie widząc o czym mówią xD Ale nie, wierz mi, kompa mam dobrego, niestety coś w system się nie zgadza ze skype i przez to powstaje jakaś blokada, już nie pamiętam do końca. Czasami naprawdę sprawnie mi śmiga, jednak, chwilami, jest do chrzanu ze skype, niestety.
Mi to obojętne, choć wole teamspeka, bo program jest wygodniejszy w obsłudze ;P |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 6:02 pm | |
| A ja mimo wszystko wolę skajpa, ha, i ja mogę cały czas, nawet teraz xD Tylko na komórce i z moim "wibratorem". C: |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 6:59 pm | |
| Ja jestem za skajpem, a mój dinozaur (tak, mam starego laptopa, którego już dwa razy nadepnęłam) się na nim nie ścina. :D |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: Mass-konfa Nie Sie 25, 2013 7:53 pm | |
| mi obojętnie, mam i to i to xD |
| | |
| Temat: Re: Mass-konfa | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|