Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Nie Lis 24, 2013 10:44 pm | |
| Best friend: Effie Rival: Cinna Star-crossed lover: Gale First kiss: Cato Killed by: Snow District: 8 |
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Wto Lis 26, 2013 8:36 pm | |
| Best friend: Snow Rival: Rue Star-crossed lover: Cinna First kiss: Katniss Killed by: Katniss District: 5 |
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Wto Lis 26, 2013 9:12 pm | |
| Ta gra mi się nigdy nie znudzi xD
Best friend: Peeta Rival: Cinna Star-crossed lover: Katniss First kiss: Peeta Killed by: Cinna District: 3
Podsumowując: Moją miłością jest Katniss co się chyba nie podobało Cinnie, bo mnie nienawidził, a potem zamordował, ale zanim do tego doszło to mój najlepszy przyjaciel, czyli Peeta zdążył mnie pocałować. A Dystrykt 3. <3 |
|
| |
Wiek : 24 lata Zawód : Artysta malarz Przy sobie : nóż ceramiczny, gaz pieprzowy
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Wto Lis 26, 2013 9:17 pm | |
| Best friend: Cinna Rival: Katniss Star-crossed lover: Effie xd First kiss: Haymitch Killed by: Clove District: 8
|
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Wto Gru 03, 2013 8:25 pm | |
| Best friend: Cinna Rival: Haymitch Star-crossed lover: Gale First kiss: Haymitch O bożeno ! Killed by: Effie (Serio O.o xD) Dyskryt 8 |
|
| |
Wiek : 21 Zawód : Pisarka, dostająca w honorariach niezłą sumkę
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Sob Sty 18, 2014 9:18 pm | |
| BFF - Snow Rival - Clove Star - crossed lover - Clove First Kiss - Cato Killed by - Rue O_o Dystrykt Pierwszy
No, nie ma to jak best friends na forever ze Snow'em, zabicie przez... no, ale że przez Rue? Serio? Dystrykt też może być. |
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Nie Sty 19, 2014 12:04 am | |
| BF - Ellie Rival - Snow Star - Ellie Firts - Katniss Killed - Katniss (pewnie zazdrosna była!) Dystrykt 5 |
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Czw Sty 23, 2014 5:18 pm | |
| Teraz zrobię to z Cancerem. Bez skojarzeń, proszę.
Best friend: Effie Rival: Snow Boje się ;___; Star-crossed lover: Haymitch First kiss: Cato To przeznaczenie! Killed by: Katniss Dyskryt 5 |
|
| |
Wiek : 36 Zawód : Doradca do spraw uchodźców i rebelii Przy sobie : zezwolenie na posiadanie broni, stała przepustka do dzielnicy rebeliantów/KOLCa
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Pią Lut 14, 2014 12:34 am | |
| Bes Friend: Rue Rival: Haymitch Star Crossed lover: Katniss First kiss: Haymitch Killed by: Rue. No dzięki. Dystrykt: 3
Ja tu widzę jakąś historię pełną dramatów! |
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Pon Lut 24, 2014 10:20 pm | |
| Best Friend- Gale ♥ Happy! ♥ Rival- Snow o.o Star-crossed Lover- Cato... First kiss- GALE. ZNOWU? o.o Killed by- CINNA? T^T Jak to...? Dystryk 1 Ekhem... No tak... |
|
| |
Wiek : 20 Zawód : Płatny zabójca, Fałszerz Przy sobie : talizman z napisem: in articulo mortis, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny, zestaw mini bomb dymnych, karty do gry, zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz, zwiększenie szansy na skuteczną obronę, celność, (w plecaku) półtoralitrowa butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, krótkofalówka, zapasy jedzenia, apteczka pierwszej pomocy
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Czw Mar 06, 2014 9:24 pm | |
| Best Friend: Cato Rival: Katniss Star-crossed Lover: Haymitch First Kiss: Cinna Killed by: Haymitch District: 1
No... Ciekawie :D |
|
| |
Wiek : 28 Zawód : porucznik (oficer) Przy sobie : broń palna, pozwolenie na broń, paczka papierosów, zapalniczka, telefon, leki przeciwbólowe, minilaser do cięcia metalu, legitymacja wojskowa Obrażenia : świeżo wyleczona ze złamania ręka (przy wykręcaniu do tyłu boli),
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij Czw Mar 06, 2014 10:03 pm | |
| BFF - Haymitch <3 Rival - Katniss o.O Lover - Peeta! Kiss - Haymitch *radochaaaa* Kill - Gale ;___; Dystrykt 6! |
|
| |
| Temat: Re: Kliknij i przeciągnij | |
| |
|
| |
|