Wiek : 25 lat Zawód : informatyk Przy sobie : laptop, scyzoryk, leki przeciwbólowe, prawo jazdy, motocykl, broń palna, magazynek z 15 nabojami, stała przepustka do KOLC-a, zezwolenie na posiadanie broni
| |
Wiek : 38 Zawód : wzgardzony rządowiec, wykładowca ekonomii na uniwersytecie Przy sobie : gaz pieprzowy, laptop, telefon komórkowy, prawo jazdy Znaki szczególne : brak pigmentu w skórze Obrażenia : urażona duma
| Temat: Re: another finley Nie Lip 27, 2014 4:29 pm | |
| no to tutaj widzę miłość DO GROBOWEJ DESKI <3 |
|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: another finley Nie Lip 27, 2014 4:50 pm | |
| Tris jest bratem Scarlett, nie wiem czy jest też bratem Isaaca. Nie jest, Scarlett i Tris mają wspólnego ojca, a Scarlett i Isaac matkę. xD ~A.
No i z Reiven mają wspólnego wroga :D |
|
Wiek : 25 lat Zawód : informatyk Przy sobie : laptop, scyzoryk, leki przeciwbólowe, prawo jazdy, motocykl, broń palna, magazynek z 15 nabojami, stała przepustka do KOLC-a, zezwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: another finley Nie Lip 27, 2014 7:01 pm | |
| - Scarlett Ashworth napisał:
- no to tutaj widzę miłość DO GROBOWEJ DESKI <3
już do niej bliżej niż dalej - Reiven Ruen napisał:
- Tris jest bratem Scarlett, nie wiem czy jest też bratem Isaaca. Nie jest, Scarlett i Tris mają wspólnego ojca, a Scarlett i Isaac matkę. xD ~A.
No i z Reiven mają wspólnego wroga :D to z Trisem mało rodzinnie się da grać bo to nie rodzina. ale myślę że z Reiven można ciekawie coś poprowadzić. nie dość że wróg wspólny to Is ma dostęp do tajnych informacji i wgl |
|
| Temat: Re: another finley | |
| |
|