|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Sro Lis 20, 2013 10:46 pm | |
| Pisze tu z takim baardzo dużym opóźnieniem, ale wy tego nie zauważacie
Hmmm... Ochrzczono mnie na Natalię, w tym małym zadupiu, zwanym Lubawą. A że nie mam więcej pomysłów to dorzucam takie tam fakty, które nikogo nie obchodzą xD
Uwielbiam śpiewać, mimo że w ogóle mi to nie wychodzi. Oglądam i ubóstwiam gossip girl (dopiero zaczęłam) Jestem antytalentem ze wszystkiego co tylko istnieje Chodzę do tak dziwacznej gimbazy w której nauczyciele wszystkich podejrzewają o palenie i picie A jak już jesteśmy przy szkole, to na pierwszej lekcji religii w gimnazjum, nauczyciel o takim samym nazwisku jak ja powiedział, że jestem jego córką O.o Nie oglądam horrorów, po nich mam takie schizy, że boję się iść do łazienki Jestem tak nieogarnięta, że dopiero się dowiedziałam o tym temacie Nie oglądam seriali, bo zepsułam dźwięk w laptopie. Nie jem ciast. Nie lubię Kocham słodycze (poza ciastami- to zło ) Suchary mym życiem Słucham tak różnej muzyki, że że... Uwielbiam czytać, pisać i włóczyć się po mieście Zawsze chciałam mieć długie włosy, ale ciągle je ścinam Właśnie zaczął się zmierzch na TVN Nie lubię zmierzchu (filmu, nie czytałam książki) Kocham maratony filmowe w szkole (taa, cała noc w szkółce *.*) Jestem uzależniona od Caps Locka xD
AWWW... I W OGÓLE JESTEM PIĘKNA, MĄDRA, KOCHANA, I TAKIE TAM Tak bardzo sarkazm ;c
Ostatnio zmieniony przez Sky Meadowes dnia Pią Lis 22, 2013 4:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | |
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Sro Lis 20, 2013 10:59 pm | |
| - Cytat :
- Nie oglądam horrorów, po nich mam takie schizy, że boję się iść do łazienki
TAK BARDZO TRUE oprócz AHS |
| | |
| | | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni w cukierni "Votre Mammy"
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 12:04 am | |
| hahahah <3 Lubawa, okolice Iławy. A tak jeszcze szerzej to Olsztyn xD Trauma ?(oł noł ) Co do włosów to nie wiem, zawsze jak mam trochę dłuższe, to nagle zmieniam zdanie i tak ogólnie to zawsze mam do ramion C; Nie wiem czy lubię, bo w sumie tylko raz jadłam. Nie za bardzo mi smakowało, ale to było kiedyś w jakiejś podejrzanej knajpce xD |
| | | Wiek : 15 Zawód : bezrobotna Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk, fałszywy dowód, nóż
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 7:45 am | |
| Heeeejooooo Oglądasz gossip girl a jednocześnie nie oglądasz seriali? :D So fucking logic ! Witamy cię na Panem ciepło i przyjaźnie ^^ Lubisz paluszki? |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 8:22 am | |
| Horrory są pro <3 Człowiek z czasem się przyzwyczaja i przestają być w ogóle straszne A niektóre mają naprawdę genialną fabułę! :> Z włosami to mamy na odwrót xD Ja zawsze chciałam mieć krótkie, ale dopiero teraz postawiłam na swoim Co do muzyki, w pełni się zgadzam Nie moc ograniczać się do jednego klimatu! |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 11:26 am | |
| Horrory są złe i sprawiają, że ubrania powieszone na krześle wyglądają jak seryjny morderca. Gossip Girl, aww. Pierwsze sezony są świetne, ale gdzieś w trakcie czwartego sobie odpuściłam, bo nie mogłam patrzeć na większość postaci. xD
A tak w ogóle to witaj w naszej małej rodzince, gdzie zakrzywia się czasoprzestrzeń. <3 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 2:32 pm | |
| CZEŚĆ, jestem Kama aka Kamcia aka Matjasowa aka Śledź i witaj na forum, ju noł, od dzisiaj już się nie wyrwiesz z naszego miłosno-morderczego-rodzinnego uścisku i nigdy nie pozwolimy ci nas zostawić, bo śnieg, bo dziupla, bo klaun.
A mnie nigdy nie podejrzewali, bo byłam grzecznym dzieckiem! C: Huehuehueheszky. Horrory są kochane i straszne, dlatego nie oglądam, bo po zwiastunie Klątwy przez kilka kolejnych nocy nie mogłam zasnąć. Smutek i żal, cóż poradzić. A JA CI RZECZĘ, ŻE MOLESTUJĘ SHIFTA, HA? CO NA TO POWIESZ?
< 33 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni w cukierni "Votre Mammy"
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 4:16 pm | |
| Okej pisałam, jestem nieogarnięta i teraz mam nadzieję że to mnie tłumaczy xD Ogólnie to nie oglądam tych seriali, bo mam zepsuty laptop, ale plotkara to taki wyjątek, bo zostałam hojnie obdarzona przez kuzynkę wszystkimi 6 sezonami na płycie :3JASNE, ŻE LUBIE PALUSZKI, A KTO ICH NIE LUBI ? <3 Do horrorów nic mnie nie przekona, NIC xD NIE WIEM CO TY ODE MNIE CHCESZ KAMILO. JESTEM BARDZO GRZECZNA, MAM WZOROWE ZACHOWANIE (prawda - 0% sarkazmu) MOLESTUJESZ SHIFTA POWIADASZ. CHYBA SIĘ DOGADAMY xD A tak ogólnie to TYLE MIŁOŚCI @.@ |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 4:19 pm | |
| Jak można nie lubić ciast? O.o No ale słodycze lubisz, to się może dogadamy. :D Zaczęłam GG w wakacje, ale utknęłam na pierwszym sezonie z braku czasu, nawet moich kochanych Chirurgów nie oglądam ostatnio na bieżąco. Aa... Jeszcze zapytam, który rocznik? :D |
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 7:10 pm | |
| Rocznik.. Jestem tu takim forumowym dzieciakiem xD - '99 |
| | |
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 21, 2013 10:48 pm | |
| - Sky Meadowes napisał:
- Rocznik.. Jestem tu takim forumowym dzieciakiem xD - '99
<5> |
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Pią Lis 22, 2013 12:50 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Pią Lis 22, 2013 6:20 am | |
| ROCZNIK '99 <333333333333333333333333333333333 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Czw Lis 28, 2013 1:20 pm | |
| jeśli masz tak samo spóźniony zapłon jak ja, to tak! < 3 I matkoprzepraszamalejestemtakaaanieogarnięta. : c |
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ Nie Gru 01, 2013 10:00 pm | |
| WSPOMINAŁAŚ COŚ O ZAPŁONIE wcale nie odpowiadam ludziom na SMS po tygodniu WCALE Bo ja jestem taak baardzo ogarnięta xD |
| | |
| Temat: Re: BOŻE RZYGAM TENCZĄ | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|