|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Frans/Violator Sro Lip 24, 2013 7:07 pm | |
| First topic message reminder :Połączenie dwóch kart: prywatnej i służbowej. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Re: Frans/Violator Sro Lis 06, 2013 8:53 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Frobisher
Nie zamierzam Ci pomagać, chyba że w uratowaniu go. Pytam więc: zamierzasz to robić?
|
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Frans/Violator Sro Lis 06, 2013 8:54 pm | |
|
1 nowa wiadomość od: Lophia Breefling Hmm... Opowiem Ci kiedyś, to nie jest na telefon. Zwłaszcza na smsy.
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: Frans/Violator Sro Lis 06, 2013 11:10 pm | |
|
| Temat: Re: Frans/Violator Sob Lis 09, 2013 11:11 am | |
|
| Temat: Re: Frans/Violator Sob Lis 09, 2013 12:19 pm | |
Chcę mieć to za sobą jak najszybciej.
|
| Temat: Re: Frans/Violator Sob Lis 09, 2013 12:32 pm | |
|
| | |
| Temat: Re: Frans/Violator Pią Sty 10, 2014 9:44 pm | |
| Nowa wiadomość od: Numer nieznany
Spotkajmy się na moście w Dzielnicy. Mam Ci coś ważnego do przekazania. Plaga |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Frans/Violator Pią Lip 25, 2014 7:08 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość głosową od: [numer nieznany] (recepcja w siłowni)
- Dzień dobry, tu Lukrecja. Spieszę poinformować, że moje wieczorne spotkanie z klientami przebiegło bez zarzutu. Mieli kilka pytań, lecz na każde udzieliłam im satysfakcjonującej odpowiedzi. Minęło kilka dni, nie składali reklamacji, możemy więc uznać sprawę za zamkniętą. Interesy z panem to sama przyjemność, musimy to kiedyś powtórzyć. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
[połączenie zakończone]
|
| | |
| Temat: Re: Frans/Violator Sob Lip 26, 2014 4:11 pm | |
| Masz jedną (1) nową wiadomość! Nadawca: Katy le Brun
Hej, wiem że zawsze kochałeś robić biznesy A ja mam do Ciebie biznes, zainteresowany? Potrzebuję rozkręcić imprezę, a nie znam nikogo w tym lepszego niż ty. W grę wchodzi nielegalny alkohol. Duże jego ilości. Mam przyjść do Violatora czy spotkamy się gdzieś na mieście? xoxo Katy |
| | |
| Temat: Re: Frans/Violator Pon Lip 28, 2014 10:16 pm | |
| Masz jedną (1) nową wiadomość!Nadawca: Katy le Brun Elokwencją widzę nie grzeszysz. Co nie odpowiada na moje pytanie - gdzie chcesz się spotkać, żeby omówić szczegóły? xoxo Katy
|
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Frans/Violator Sro Sie 27, 2014 1:23 pm | |
| Wiadomość głosowa od: Rosemary
Cześć, tutaj Rose. Wiem, że powinnam zrobić to osobiście, ale nie mam czasu na zaglądanie do Kwartału. Zwalniam się. Dostałam pracę w szpitalu w Dzielnicy i nie pogodzę tego wszystkiego jednocześnie. I tak dasz sobie beze mnie radę. Dzięki za wszystko i ... przepraszam. Trzymaj się. |
| | |
| Temat: Re: Frans/Violator | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|