Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Bitwy shipów [1] Sob Cze 22, 2013 9:25 pm
First topic message reminder :
Doszłyśmy z Olą i Asią do wniosku, że ostatnio nieco podupadła nam bitwa shipów. Pewnie między innymi dlatego, że połowa z nich jest wzięta z kosmosu, przez co nikomu nie chce się w to bawić. Tak więc zaczynamy od początku. Na prawdę od początku. Wszystkie shipy będące w HoS i HoF trafiają znowu do głosowania, trzeba w końcu przyznać, że większość albo jest martwa, albo relacje pomiędzy nimi zmieniły się. Przypominając zasady - w jednym poście dodajemy wybranemu shipowi jeden '+', innemu odejmujemy '-'. Każdy ship startuje z 30 pkt., aby dostać się do HoF musi uzbierać 60 pkt. (tak, to zmieniamy), aby spaść do HoS, zostać z 0 pkt. Pamiętajcie też, że pomiędzy waszymi postami musi być odstęp pięciu innych. Cała lista nie została podana, a będzie aktualizowana na bieżąco wg. fabuły. Zawiera romanse, przyjaźnie, aż po powiązania rodzinne. Także miłej zabawy! c:
stay tuned, lista jest aktualizowana na bieżąco wg. interakcji przeprowadzonych we fabule. Jeżeli macie jakieś pomysły śmiało nadsyłajcie!
Ostatnio zmieniony przez Noah Atterbury dnia Wto Wrz 03, 2013 8:20 pm, w całości zmieniany 17 razy
Autor
Wiadomość
Booker Rodwell
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
Temat: Re: Bitwy shipów [1] Sob Lip 06, 2013 3:05 pm
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
Temat: Re: Bitwy shipów [1] Sob Lip 06, 2013 3:44 pm
Temat: Re: Bitwy shipów [1] Sob Lip 06, 2013 11:31 pm
Reianna? Carterwood? Mashe? A mi mówiliście, że dziwne shipy tworzę... xD
Ja? JA? NIEWINNA, SŁODKA JA? To Ty mi marudzisz. ~ D.
TAK, TY. I marudzić będę. KEEP CALM AND SHIP SAMINIC! C.C
Too late, już dawno w HoFie. ~ D.
HoF HoFem, tylko jakoś cukru w postach brak. I ciekawe, czyja to wina, hm. C.C
JAK ZWYKLE WSZYSTKO NA MNIE. ~ D.
Wybacz, Sandra się stara rozbudzić Twą miłość, a żeś Ty zimna i nieczuła, to już temu nic nie zaradzi! I tak, to Twoja wina xD Ale i tak Cię uwielbiam. <3 A teraz może już skończmy ten spam xD C.C
...wychodzę stąd, jeszcze mnie obraża. ~ D.
Ja? Ależ skądże! Ale tak, idź idź, najlepiej robić to o czym Ci pisałam w pw xD C.C
Tańczyć hula, owinięta wyłącznie czerwonym ręcznikiem? ~ D.
NIE. Takie rzeczy to tylko u Michasia. Ale jesteś blisko. C.C
Czy tylko mnie zastanawia, co tu robi moja dziewczyna... chłopak. Whatever, Ola, hm? xD Chanuś, Ty jej nie namawiaj na żadne perwersje! ~ Chaz
Właśnie w tym problem, że nic nie robi. A powinna shipować Saminic! Perwersje są fajne, co Ty chcesz :D C.C
Ostatnio zmieniony przez Chantelle Troy dnia Czw Lip 11, 2013 2:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Sam Quillin
Temat: Re: Bitwy shipów [1] Nie Lip 07, 2013 12:31 am
Nie jestem modem, więc sama sobie będę robić kolorowe dopiski, o - S.Q
Pospamuję z Tobą! :D C.C
Awwwww, na ciebie zawsze można liczyć <3 - S.Q
Sandruś, proszę, zmień kolor *.* Dopiero dwie godziny po obudzeniu się byłam w stanie to zauważyć, wiem że jestem ślepa xD C.C
Dobra, a teraz? : D - S.Q
Teraz jest bosko, tak... soczyście :DDobra, już się nie odzywam, bo głupio to brzmi xD C.C
Hahahahaha, bosko i jak? xD Nie no, soczyście. Zrobiłaś mój dzień. <3 ...co z tego, że jest dobrze po 22. ~ Chaz
Adrian, Ty już zamilcz, sam masz gorsze rozkminy :D Mam którąś przytoczyć? :D C.C
Ostatnio zmieniony przez Sam Quillin dnia Nie Lip 07, 2013 4:13 pm, w całości zmieniany 2 razy
Booker Rodwell
Temat: Re: Bitwy shipów [1] Nie Lip 07, 2013 1:26 pm