|
| Jak wszyscy, to ja też, ot co! | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 11:14 am | |
| No. Więc... jestem Laura, ale nazywanie mnie ,,Laurką'' albo ,,Laureńką'' się nie godzi! Za pełną formę imienia albo standartowe ,,Jazz'' lub ,,Jazzy'' się nie obrażę. Hm, co by tu jeszcze... Nie jestem ani zbyt wysoka, ani zbyt niska, tak akurat. Mam włosy długości za łopatki i w kolorze zależnym od światła. Weird. Uwielbiam czytać, książki pochłaniam pasjami, a jeśli spodoba mi się styl jakiegoś autora, to wytropię wszystkie jego książki. W mojej galerii chwały znajduje się Tolkien, Martin, Kroniki Królobójcy, saga Dziedzictwo, Harry Potter, wszystko Trudi Canavan i wiele, wiele więcej, ale nie mam siły tego wymieniać. Igrzysk chyba nie muszę wymieniać? :D Na grafice znam się tyle, co nic, ale lubię poznawać nowe rzeczy, więc niewykluczone, że kiedyś zainwestuję w to trochę czasu. W przyszłości zdecydowanie wybiorę medycynę jako dziedzinę. Co jeszcze... muzyki słucham wszelakiej, trudno mi się określić. Kocham Glee i Grę o Tron. A przede wszystkim kocham całą tutejszą rodzinkę. <3 Wszelkie nowe forumowe znajomości zawieram z chęcią, a przede wszystkim- nie gryzę! :) |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 1:04 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 2:54 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 2:59 pm | |
| NAD ŻYCIE. < 33333333
Tylko ostatnią część trochę spartolił, no ale wciąż... Murtagh *-* |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 3:08 pm | |
| No nie, jak mi jeszcze wspomniałaś o Murtaghu, to już w ogóle loveyasoomuch! <3 Ta, ostatnia trochę kuleje, ale w sumie od początku było wiadomo, że Chris ma nieco inny styl. Co oczywiście sprawia, że kocham go jeszcze bardziej! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 3:21 pm | |
| yeyeyeyeyeye *____* TEAM MURTAGH.
< 3 no tak, nie za bardzo to przemyślał, ale zakończenia to najtrudniejszy etap serii/książki, a on nie jest doświadczonym pisarzem, więc nie można go winić. W ogóle szacunek dla niego za całą serię. Zwłaszcza, że ja Dziedzictwo pamiętam bardzo dobrze, bo czytałam je mając 11 lat. I każdy szczegół uwiązł mi w pamięci, że czasami nawet cytuję sobie niektóre fragmenty. Wgl. to od Paoliniego zaczęłam historię z książkami i marzeniami o wydaniu jakiejś, kiedyś...
no i wiadomo: Harry Potter, Martin *_* |
| | | Wiek : 21 Zawód : Kierownik zespołu badawczego
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 9:30 pm | |
| Lauro, widzę, że mamy podobne plany na przyszłość. <3 Masz jakieś ulubione filmy? Gdybyś wyjechała w podróż życia, to gdzie? :)
|
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 9:43 pm | |
| No i znów zapomniałam że czytujesz Trudi :P
I Benio przesyła serduszka <333
|
| | |
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Sob Cze 01, 2013 11:44 pm | |
| Jazzyyy <3 A niech będzie: ulubiona postać/ship/frienship z Glee? Aha, Lima czy NYC? c: |
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! Nie Cze 02, 2013 4:00 pm | |
| Math, wydaniu jakiego typu ksiąąążkii? :D Jeśli mogę wiedzieć, oczywiście! No ba, wiadomo. <3 Rei, a widzisz, mamy więcej wspólnego, niż Ci się wydaje! I Jazz też przesyła <33333. Sandra <333 Co do postaci- Blainey jest przecudny, love forever and ever! Ale oczywiście Quinn i Santana, i Kurt i Finn i... nie umiem się zdecydować. Ship to Klaine, wiadomo! A friendship... Kurta i Rachel uwielbiam, ale Grzeszna Trójca na zawsze na pierwszym miejscu, ot co. LIMA <3 |
| | |
| Temat: Re: Jak wszyscy, to ja też, ot co! | |
| |
| | | | Jak wszyscy, to ja też, ot co! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|