|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: skoro wszyscy to i ja! Nie Lut 09, 2014 11:46 pm | |
| hejo. jestem malv, mam szesnaście lat i czeka mnie ostatnie pół roku w piekle zwanym gimbazą! mam świra na punkcie japońskiej muzyki, japońskich książek, japońskich ubrań, mody ulicznej, sztuki, mang, filmów, whatever co japońskie = kocham jestem zdolna do mordu jak ktoś pomyli japonię z chinami/koreą/czymkolwiek, rozumiem pomyłki ale no ŻEBY UWAŻAĆ ŻE CAŁA AZJA TO CHINY I ROSJA TO POWYBIJAM dlatego ostrożnie. xD co do tej japonii - moimi ulubionymi zespołami są the GazettE, D'espairsRay (rozwiązany), sadie, MUCC i ADAMS, jeśli chodzi o ten ostatni to wokalistę tegoż dueciku widzicie na avatarze ;) jeśli zaczniecie ze mną temat o japonii to mogę was zagadać na śmierć, znam takie szczegóły z życia moich muzyków, że głowa mała. poza j-rockiem praktycznie nie słucham niczego, żyję w rytm japońskiej muzyki i basta, nic "zachodniego" u mnie nie przechodzi. marzę o zostaniu profesjonalną basistką rockową i założeniu własnego zespołu. co jeszcze mnie interesuje? dziennikarstwo. w radiu.. taką pracę mogłabym mieć. albo pisanie. kocham pisać. piszę głównie opowiadania i wiersze, choć wierszy mam zaledwie kilka nadających się do pokazania. moje całe życie w zasadzie kręci się wokół japonii. oddycham japonią, w moich żyłach płynie japonia i japonia kojarzy mi się z wszystkim. poza tym jestem perwersyjna i bezwstydna, jak twierdzą moje znajome, ale to ponoć ten wiek. nie wiem co mogę jeszcze o sobie napisać. mam alergię na shift, co pewnie już zauważyliście. jestem agnostyczką, chociaż mocno interesuje mnie buddyzm i wierzenia shinto. kocham yuri i yaoi w wersji pisanej/mang. jestem osobą biseksualną i hejcę wszystkich homofobów. rasistów i innych nietolerancyjnych też. należę do 3 fandomów: Sixth Guns - fandom the GazettE MUCKERS - fandom MUCC inne moje miłości nie mają fandomów. ból. nie wiem co jeszcze mam tu powiedzieć. pytajcie.
|
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: skoro wszyscy to i ja! Nie Lut 09, 2014 11:50 pm | |
| - Cytat :
- hejcę wszystkich homofobów.
rasistów i innych nietolerancyjnych też. piąteczka <333 Na Japonii kompletnie się nie znam i nie umiem się wypowiedzieć w tym temacie za bardzo, ale za to zapytam: jaką mangę poleciłabyś dla kogoś nowego w temacie? Kilka czytałam i nawet polubiłam, chciałabym poznać więcej. Yuri i yaoi mi nie straszne, więc takie też mogą być. A co lubisz jeść? No i oczywiście WITAMY NA FORUM! ;) |
| | | Wiek : 25 Zawód : Fotograf
| Temat: Re: skoro wszyscy to i ja! Nie Lut 09, 2014 11:54 pm | |
| cordelio, zależy, jaki gatunek preferujesz. osobiście polecam gorąco DEATH NOTE, najlepszy kryminał/fantasy jakie mogło powstać na tej ziemi, jest wspaniałe choć zrypanie się kończy, może kiedyś ci opowiem, o ile chcesz spoiler xd. co do yuri/yaoi kocham mangę croquis, jest przerysowana, przesłodzona i stereotypowa, no ale ma się ten sentyment do pierwszej mangi yaoi przeczytanej <3 ale jeśli yuri/yaoi to wolę opowiadania gdzie są pairingi np. muzyków japońskich. fanficki górą! lubię jeść słodycze i owoce, hejcę mięso i ryby, bo śmierdzą :c |
| | | Wiek : 25 Zawód : Lekarz pierwszego kontaktu|Profesjonalny złodziej Przy sobie : fałszywy dowód tożsamości, stała przepustka do Dzielnicy Rebeliantów
| Temat: Re: skoro wszyscy to i ja! Pon Lut 10, 2014 10:15 am | |
| Ja dość mocno nie przepadam za azjatycką kulturą, co prawda (oprócz anime i mang, one są fajne <3), aleee... Jakoś sądzę, że się dogadamy :D Zresztą! Są tu dwie dziewczyny, które mają świra na punkcie tych klimatów, Dorota i Paulina, so... znajdziesz kogoś z kim o tym będziesz mogła pogadać! Plus, muszę przyklasnąć, sama nie lubię homofobów strasznie ._. Kill them all! Lubisz czekoladę? I ciastka? |
| | | Wiek : 25 Zawód : Fotograf
| Temat: Re: skoro wszyscy to i ja! Pon Lut 10, 2014 3:09 pm | |
| lubię czekoladę, ciastka jeśli są z czekoladą xDDDD aj hejt ju, bikos ju hejt asian kultur! Japonia jest piękna i ma wspaniałą, cudowną kulturę niezarażoną wpływem innych No i muzykę mają świetną =w= |
| | |
| Temat: Re: skoro wszyscy to i ja! | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|