|
| Dobra, to ja też, ja też! | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Dobra, to ja też, ja też! Sro Maj 29, 2013 10:55 pm | |
| W sumie Lumi zapoczątkowała temat, to głupio mi tu czegoś nie napisać. Głupio mi też napisać, bo wiem, że są tu ludzie, którzy wiedzą o mnie więcej, niż ja sama, ale trudno, po prostu wyjdźcie z tego tematu i się ze mnie nie śmiejcie. :c
A teraz serio! Jestem Asia, szerzej znana jako Ashe, więc jeśli gdzieś spotkacie osóbkę o tym nicku, to na 99% jestem to ja. Mam prawie dwadzieścia jeden lat (celowo piszę to słowami, żeby się tak nie rzucało w oczy, ćś), mieszkam sobie w Rzeszowie i od dwóch lat studiuję budownictwo. Co mnie do tego podkusiło - nie wiem, nie wnikajmy.
Jestem beznadziejnym przypadkiem nołlajfa, który musi wejść na forum zaraz po tym, jak wstanie, jak dotrze na uczelnię, na nudnym wykładzie, jak wróci do domu i zanim pójdzie spać (co zazwyczaj następuje o podejrzanych politycznie porach). Stawiam sobie za cel znać z imienia wszystkich userów forum i chciałabym, żeby wszyscy się tu dobrze czuli, więc czasem mogę być nadgorliwa - wybaczcie. Mam milion pomysłów na minutę i czasem zdarza mi się je realizować, zanim na dobre się wykrystalizują. Jestem też patentowanym leniem, wszystko robię na ostatnią chwilę, najlepiej - kilka godzin przed deadline'em. Albo kilka godzin po. Ewentualnie kilka dni. Whatever.
Oprócz tego kocham książki i kocham seriale. I dobre filmy. I te mniej dobre też. I chyba wystarczy, bo już i tak wszyscy śpicie. <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Maj 29, 2013 10:58 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Maj 29, 2013 11:00 pm | |
| I wyprzytulamy za wszystkie czasy, jak tylko się spotkamy! <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Maj 29, 2013 11:00 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Maj 29, 2013 11:27 pm | |
| Ugh, nie mam pojęcia, co napisać... Dobra, no to tradycyjnie: <3333333333333 :D
Teraz to już Asia zaliczy zgon. xD |
| | | Wiek : 20 Zawód : aktorka i modelka; była ekskluzywna prostytutka
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Maj 29, 2013 11:55 pm | |
| Ashe, Ashe wszędzie Ashe *_* Jedyna osoba, która tak samo jak ja pokochała dancehall! |
| | |
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 12:02 am | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 9:42 am | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 11:16 am | |
| Asia. <3 Ja też nie wiem, co napisać, niech będą serduszka. <3333 |
| | | Wiek : 18 lat Zawód : powiedzieli, że mogę być kim zechcę... więc zostałem wikingiem.
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 11:52 am | |
| Jak wszyscy robimy Ci wstyd, to wszyscy! :D
Asieńka <333333 |
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 11:54 am | |
| Idę usunąć ten temat, to był zły pomysł. A w ogóle miało Was tu nie być, chlip. |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 11:57 am | |
| Też Cię kochamy <3333333333333333333333333 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| | | |
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Czw Maj 30, 2013 10:32 pm | |
| PHI DOBRA, MOGĘ DOBIE IŚĆ. WIDZĘ, ŻE Z NASZEJ DWÓJKI CZY TAM JEDYNKI TO JA JESTEM TA MIŁA XDDDD A tak na serio to Asia <333333333333333 Jak wstyd to wstyd. |
| | |
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Cze 12, 2013 10:38 am | |
| |
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! Sro Cze 12, 2013 10:41 am | |
| |
| | |
| Temat: Re: Dobra, to ja też, ja też! | |
| |
| | | | Dobra, to ja też, ja też! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|