|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 28 lat Zawód : Muzyk/wokalista. Znaki szczególne : Tatuaże zdobiące większość jego ciała. Obrażenia : Brak.
| Temat: Dzień dobry... Nie Sie 09, 2015 6:22 pm | |
| ...Cześć i czołem. Jako, że jestem nowy na forum, wypadałoby się przywitać. Wcześniej pisałem trochę na Granicy, teraz znalazłem Panem. W temacie orientuję się bardzo średnio, więc jeśli robiłbym jakieś błędy, to proszę mi je wygarnąć :) Myślę, że niewielu z Was interesuje moje realne życie, więc nie będę wam przynudzać :) |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Dzień dobry... Nie Sie 09, 2015 7:32 pm | |
| Witaj na forum. Jak zostaniesz na dłużej to poczujesz rodzinną atmosferę, na spokojnie. Co do pytań lub błędów - spokojna głowa. A Twojego życia osobistego i tak się dowiemy. |
| | | Wiek : 28 lat Zawód : Muzyk/wokalista. Znaki szczególne : Tatuaże zdobiące większość jego ciała. Obrażenia : Brak.
| Temat: Re: Dzień dobry... Nie Sie 09, 2015 8:07 pm | |
| Mam nadzieję zagrzać tu miejsce na bardzo długi czas :)
Frans, zabrzmiało mi to groźbą ^^' |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Dzień dobry... Nie Sie 09, 2015 8:08 pm | |
| Hej, hej. Miliony serduszek. Nie przejmuj się jakimikolwiek błędami, każdy je robił i w sumie robi. W razie czego - gnaj śmiało z pytaniami. A realne życie... Ojoj, to je Panem. Bój się. Jesteśmy lepsi od CIA, CSI i innych takich. |
| | | Wiek : 28 lat Zawód : Muzyk/wokalista. Znaki szczególne : Tatuaże zdobiące większość jego ciała. Obrażenia : Brak.
| Temat: Re: Dzień dobry... Nie Sie 09, 2015 8:38 pm | |
| Jakby coś, będę wiedział gdzie się zgłosić - dzięki ;) Serio? Jestem przerażony... |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Dzień dobry... Nie Sie 09, 2015 9:08 pm | |
| Bądź. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Dzień dobry... Pon Sie 10, 2015 10:38 am | |
| My uwielbiamy kolekcjonować fakty o ludziach. Jednakże - cześć i czołem, obyś zagrzał u nas długo, długo miejsce. Nie przejmuj się, na wszystkie pytania odpowiemy! |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Dzień dobry... Pon Sie 10, 2015 10:47 am | |
| *cicho* By było co sprzedawać do tabloidów, kiedy zostaniesz już znaną osobą. Taaak. Może coś o sobie zdradzisz? Jakieś preferencje, ulubione filmy/seriale/książki/łotewa? Jak się do Ciebie zwracać? Podejrzany NN. Zapomniałabym. Ja jestem Kasia, dziennikarka. Możesz mi zatem powiedzieć wszystko. |
| | | Wiek : 21 lat Zawód : trenuje rekrutów na żołnierzy Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, para kastetów Znaki szczególne : tatuaż (kluczyk) na karku, złoty medalion na szyi, wojskowy chód Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Dzień dobry... Pon Sie 10, 2015 12:01 pm | |
| Cześć, nowy Panemowiczu! Nam trzeba coś zdradzić, bo i tak się wszystkiego dowiemy prędzej czy później, niestety. Więc... jaki był ostatni film, jaki obejrzałeś? Jak spędzasz wakacje? Oglądasz może Grę o Tron i też w ogromnym przejęciu czekasz na kolejny sezon? Baw się u nas dobrze i zostań jak najdłużej! |
| Temat: Re: Dzień dobry... Pon Sie 10, 2015 10:23 pm | |
| Haha, nie planuję być znaną osobą więc raczej nie będzie materiału na artykuł ;) Ciężko byłoby wybrać jakiś ulubiony film... Obejrzę typową amerykańską produkcję, coś co w gazetach określają zazwyczaj "super hitem", ale lubię też kino niezależne, jakieś niszowe produkcje, mają swój klimat. Z osobowości jestem melancholikiem więc przepadam za dramatami, chociaż nie pogardzę dobrą komedią czy thillerem albo przygodowym ;) Jeśli chodzi o książki to jestem fanem Murakamiego. Czytam też komiksy - niektóre mangi: Death Note, Bleach, Naruto, Dragon Ball, czytam też Thorgala, Asterixa i Obelixa :D a z seriali oglądam obecnie Detektywa Monka ;) Ostatnim filmem jaki obejrzałem był Jurassic World. Zwracajcie się po loginie najlepiej ;) Wakacje będę miał dopiero w drugiej połowie września, bo jestem z tych pracujących :) więc aktualnie spędzam lato, pracując. Nie oglądam Gry o Tron chociaż chyba zacznę, bo już się tyle o tym serialu nasłuchałem, że z czystej przyzwoitości warto by co nieco wiedzieć :D Jak sympatycznie! Charles, dzięki, doceniam ^^! |
| | |
| Temat: Re: Dzień dobry... | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|