| I don't wanna your kisses | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 27 Zawód : Personal shopper Przy sobie : paczka prezerwatyw, karty do gry Obrażenia : ni ma
| Temat: I don't wanna your kisses Pon Cze 15, 2015 9:23 pm | |
|
Ostatnio zmieniony przez Zefir van Dort dnia Wto Cze 16, 2015 7:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Pon Cze 15, 2015 9:53 pm | |
| Wpadły mi w oko słowa: "Pierwsze morderstwo w furii"... Chcę coś dla Cat, może się znali? |
|
| |
Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Wto Cze 16, 2015 2:35 pm | |
| i proszę mnie jeszcze jakoś ładnie wpisać, ja też niebawem to zrobię! |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : Pilot poduszkowców Znaki szczególne : tatuaże i paskudna blizna na plecach 2/10
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Wto Cze 16, 2015 6:37 pm | |
| Po powrocie żądam porządnego negatywu! |
|
| |
Wiek : 31 lat Zawód : wiceminister Kultury & bizneswoman Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, nóż motylkowy. Obrażenia : złamany kręgosłup moralny, początki leukopenii
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Sro Cze 17, 2015 3:54 pm | |
| Halo, to co robimy? Czy ona wie o jego drugim biznesie? |
|
| |
Wiek : 27 Zawód : Personal shopper Przy sobie : paczka prezerwatyw, karty do gry Obrażenia : ni ma
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Nie Cze 21, 2015 6:23 pm | |
| Cat - uuu, Cat była z Dwójki, więc mogła mieć coś wspólnego z jego pokątnym handelkiem. Ale teraz raczej jej nie lubi, zadawanie się z kwartalnymi wszami popsułoby jego image, ju noł Kendra - zrobię to, jak tylko ogarnę relki Colton - po naszym wyścigu wyrwę Ci serce. Czy to wystarczający powód, żeby panowie się nie lubili? Corinne - cicho, mam pomysł i galopkiem idę do Ciebie na pewu |
|
| |
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Wto Cze 23, 2015 7:54 pm | |
| Czemu mnie tu jeszcze nie było? Przychodzę z Soneą, bo absolutnie musimy coś mieć! I myślę, że spokojnie możemy pójść w negatyw, bo charakterologicznie są właściwie swoimi przeciwieństwami. Teoretycznie mogliby znać się już z dzieciństwa jako dzieci bogatych rodziców i już od wtedy nie darzyć sympatią; skoro Zefir lubił przetrącać karki bezpańskim zwierzętom, mógł też raz- przez przypadek lub świadomie- zrobić krzywdę psu albo kotu, którego chciała przygarnąć Sonea. Poza tym jako rozpieszczone dziecko też z pewnością był przez nią skreślony już na starcie! Mogli chodzić razem do szkoły, Sonea mogła przewracać oczami na widok jego jazdy na motocyklu i biegających za nim panienek. A teraz, kiedy de facto znajduje się na lepszej pozycji od niej, przewraca oczami jeszcze częściej i znacznie widoczniej! |
|
| |
| Temat: Re: I don't wanna your kisses Pią Cze 26, 2015 7:39 pm | |
| Możemy się hejcić i nie lubić i w ogóle dużo nienawiści <3 Punkt zaczepienia jest, trzeba to jeszcze tylko uwypuklić |
|
| |
| Temat: Re: I don't wanna your kisses | |
| |
|
| |
| I don't wanna your kisses | |
|