|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 57 Zawód : męska dziwka Przy sobie : wielofunkcyjny scyzoryk, karty do gry, gram dowolnego narkotyku, zwój liny
| Temat: Wujek Ferris Czw Kwi 09, 2015 7:49 pm | |
| Chodźcie do mnie, wszyscy spragnieni mężczyźni. Oraz kobiety, pragnące dziwnej znajomości z podstarzałym, ekscentrycznym homoseksualistą :D |
| | | Wiek : 26 Zawód : Etatowy muzyk Przy sobie : zapalniczka, trzy paczki papierosów, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Re: Wujek Ferris Czw Kwi 09, 2015 8:04 pm | |
| Nie zaliczam się do żadnej z tych kategorii, ale i tak wiem, że mnie chcesz <3 |
| | | Wiek : 57 Zawód : męska dziwka Przy sobie : wielofunkcyjny scyzoryk, karty do gry, gram dowolnego narkotyku, zwój liny
| Temat: Re: Wujek Ferris Czw Kwi 09, 2015 8:32 pm | |
| JAK LEWIS WOLI SOBIE GRZEBAĆ W SPODNIACH TO PROSZĘ BARDZO. Tak. ChcęCię <3 |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Wujek Ferris Pon Maj 04, 2015 9:01 pm | |
| spam w relkach <3 tutaj nie wiem, czyyy ugramy cokolwiek, aleee widziałabym jakąś mocną niechęć z Edgarem. Ed gardzi kwartalnymi wszami, a już pedalskimi kwartalnymi wszami to już w ogóle! także nie byłby jednym ze strażników, korzystających z uroków Ferrisa ;> możemy więc uderzyć (huehue) w jakąś niemiłą sprawę niedawnej przeszłości. albo przyszłości w której Ed ładnie łamie Ferrisowi nos. albo zakuwa go w kajdanki. MORALNIE, OFC! pomyślmy <3 |
| | | Wiek : 57 Zawód : męska dziwka Przy sobie : wielofunkcyjny scyzoryk, karty do gry, gram dowolnego narkotyku, zwój liny
| Temat: Re: Wujek Ferris Czw Maj 07, 2015 3:46 pm | |
| Ejejeje. Ferrisowi będzie przykro ;c On jest bardzoooo otwarty na ludzi Kajdanki brzmią nieźle. Będziemy negocjować! w sumie można go troszku skrzywdzić, żeby za dobrze nie miał, a co! |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Wujek Ferris Sob Maj 09, 2015 6:58 pm | |
| oks, to rozumiem, że niedługo czeka nas wesoła, kwartalna rozgrywka <3 |
| | |
| Temat: Re: Wujek Ferris | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |