| Temat: Ms. Fauke Pią Sie 22, 2014 2:13 pm | |
| ŚCIĄGA DLA LENIWYCH: -Mogą znać się z Dwójki, Rakel była tam do lat dwunastu. -Mogą znać się z Trzynastki, Rakel mieszkała tam do lat 22, potem pojawiała się sporadycznie, aż pięć lat temu wróciła, aby wychować dziecko we względnym spokoju. -Mogą znać się z Czwórki, gdzie Rakel przez pewien czas była, w sumie najdłużej, bo aż rok, na misji. -Mogą znać się z Kapitolu, gdzie Rakel przez siedem/osiem lat pracowała pod wieloma tożsamościami. GENERALNIE WSZYSTKIE POMYSŁY MILE WIDZIANE. Od szczeniackiego zakochania, po morderstwo najbliższych. Dramadramadramdramadrama. |
|
Wiek : 33 Zawód : morduje za pieniądze, na razie dla Coin Przy sobie : broń palna, zezwolenie na posiadanie broni i laptop, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny , fałszywy dowód tożsamości Obrażenia : Trwałe porażenie nerwu przy powiece - stąd tik nerwowy
| Temat: Re: Ms. Fauke Pią Sie 22, 2014 2:51 pm | |
| Loovee me loveee me lovee me! Say that you lovee mee! |
|
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
| Temat: Re: Ms. Fauke Pią Sie 22, 2014 4:29 pm | |
| Zgodnie z obietnicą chcę coś z Libby, bo z Tylerem raczej nie ma szans... |
|
Wiek : 19 Zawód : korzystanie z dobrej ciotki Przy sobie : karty do gry , scyzoryk wielofunkcyjny i latarkę z wytrzymałą baterią Znaki szczególne : jest głupi Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Ms. Fauke Czw Paź 09, 2014 1:09 pm | |
| jak byłaś w dwójce to mnie na świecie nie było :c ale możemy się poznać tu w dr! mogę ci się przyczepić do pleców albo coś |
|