|
| Ziemniaki rodzą duże chwile. | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 20 Zawód : Tancerka Przy sobie : Karty do gry, scyzoryk, zwój liny, nóż ceramiczny, komórka
| Temat: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:25 pm | |
| Dzień dobry! Mam na imię Ania i nie jadłam Toffifie od minut siedmiu. Tak sobie piszę dużo i bardzo nieskładnie (liczyć też nie umiem), ponieważ mam 4 miesiące wakacji i nic nie muszem :) Matura zdana, na studiach już jestem, więc zacznę się martwić pod koniec września. I po sudiach będę pracować w Macu bo co innego można po Ekonomii robić. Tak, słyszałam to już wielokrotnie. Lubię ciastka, Sabaton, Rammstein, Metallikę, seriale, ostatnio odkryłam nową wokalistkę - Soko (polecam We might be dead by tomorrow) taka delikatna muzyczka <3 I zapraszam do pisania ze mną w fabule bo troszkę się jeszcze na forum gubię. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:33 pm | |
| Cześć Ania! :D Po ekonomii to jeszcze będzie praca, mów ludziom, że studiujesz europeistykę, wtedy się nasłuchasz xD I zdecydowany plus za gust muzyczny, byłaś na Sonisphere w tym roku albo na poprzednich edycjach? Na fabule mam wszystkich zajętych ( :c ), ale zaraz wpadnę do relacji, bo coś mi świta powoli *u* Baw się dobrze na forum! <3
|
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:34 pm | |
| witaj Soko jest świetna! rozmawiałam z nią w ubiegłym roku na festiwalu, tak pozytywnej i szalonej osoby ze świecą szukać! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:35 pm | |
| cześć! nie wiem czy wiesz, ale spaliśmy ze sobą w fabule |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| | | | Wiek : 20 Zawód : Tancerka Przy sobie : Karty do gry, scyzoryk, zwój liny, nóż ceramiczny, komórka
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:38 pm | |
| Tak, byłam na Sonisphere :D Anthrax grał najlepiej z supportów, o dziwo. Ale jak weszła Metallica... O panie, inny wymiar! :D a Ty byłaś?
Maisie, jak to rozmawiałaś z Soko? Kiedy? No jak można mieć takie szczęście?
Gerard. wut? xd trochę bombę zrzuciłeś xd |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:47 pm | |
| Aga, tradycja rodzinna zobowiązuje wyślę Ci pw zaraz! |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. Wto Sie 05, 2014 1:51 pm | |
| na Halfway Festival w ubiegłym roku i w ogóle imprezowałam z nią troszkę. polecam ten festiwal, można pogadać z artystami i w ogóle jest genialna atmosfera! <3 i haha nie bój się, Ania, tutaj dramy są na porządku dziennym! |
| | |
| Temat: Re: Ziemniaki rodzą duże chwile. | |
| |
| | | | Ziemniaki rodzą duże chwile. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|