Wiek : 31 Zawód : Barman Przy sobie : Paczka papierosów, broń palna, magazynek (15 nabojów), zapalniczka, para kastetów, telefon komórkowy, Zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz (kości), prawo jazdy, zezwolenie na posiadanie broni, paczka prezerwatyw 3 szt.
| Temat: Kris Nie Sie 03, 2014 6:25 pm | |
| *KIEDYŚ TU BĘDZIE FAJNIE KOLOROWO, SERIO!* Ale ogólnie możecie już pisać, łotewer. Można już coś ustalić, nee? |
|
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Kris Nie Sie 03, 2014 7:43 pm | |
| Cóż, myślałam i myślałam nad relacją, ale jest chyba za gorąco, żebym mogła coś z siebie wydusić. Przeczytaj moją KP i pomyślmy razem <3 (Jak nie ogarniesz historii, to powiedz, streszczę ci ją xDDD) |
|
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Kris Pon Sie 04, 2014 2:38 pm | |
| Rory bywa w kasynie co jakiś czas, więc mogli się poznać tam, a drugi raz spotkać na strzelnicy i tak myślę, że jakiś niezobowiązujący flirt mógłby z tego wyjść. Oboje są pozytywnie zakręceni, może być ciekawie. Co Ty na to? :D |
|