Wiek : 17 Przy sobie : sztylet, fałszywe dokumenty, apteczka, mapa podziemnych tuneli, fajki
Temat: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 7:12 pm
Romanse I była miłość w getcie ♣
Przyjaciele Obudź się i z nami chodź, skończyła się już noc ♣Logan Cohen-partnerzy w zbrodni i przyjaciele
Kontakty Wyłącznie dla mamony ♣Leire Hazel-Perlis-Pomaga jej w organizacji różnego rodzaju składek żywności dla kolczatki, bo każdy powód jest dobry, żeby pomóc innym i trochę zarobić na boku ♣Cassian Joshua Waters-poznali się w dystrykcie, by później spotkać się w szkole w Dzielnicy Rebeliantów ♣
Wrogowie I choć nie umiesz strzelać to strzelisz mu w skroń ♣
Ostatnio zmieniony przez Amber Seedling dnia Wto Maj 06, 2014 11:08 pm, w całości zmieniany 3 razy
Gerda Harvin
Wiek : 19 lat Zawód : nauczycielka muzyki Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 7:19 pm
Z Gerdą mogły znać się jeszcze z Siódemki :) Może ze szkoły, mijały się na korytarzu, albo coś? Teraz Harvin jest w getcie, więc byłaby okazja do dodatkowej interakcji, o. Z Siódemki mam jeszcze Blaise'a, który mógł na przykład znać rodziców Amber, bo też brał aktywny udział w rebelii. Samą pannę Seedling też pewnie jakoś kojarzy. A poza tym Cordelia, Rory i Ellie, ale na razie nie widzę punktów zaczepienia. Chyba, że masz coś na myśli to pisz śmiało
I była miłość w getcie <333
Amber Seedling
Wiek : 17 Przy sobie : sztylet, fałszywe dokumenty, apteczka, mapa podziemnych tuneli, fajki
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 7:55 pm
Z Gerdą jak najbardziej, mogłaby jej np. sprowadzać lekarstwa A Blaise nadawałby się na negatywa, bo to kompletnie różne charaktery po dwóch stronach barykady.
Leire Hazel-Perlis
Wiek : 28 Zawód : Opiekun Społeczny/Zastępca Prezesa ds. Pracy i Polityki Społecznej Przy sobie : torebka, portfel ze zdjęciami najbliższych, zestaw pierwszej pomocy, laptop, stała przepustka do Kwartału
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 8:06 pm
Wika, ja już cię męczyłam prawda! :D Wiem, że Cassa mamy ustalonego i Hazelównę o ile dobrze kojarzę, popraw mnie jeśli się mylę Został jeszcze Logan, z którym znają się na pewno poprzez handel, ale można to zawsze jakoś rozwinąć o ile ci mój świrusek odpowiada
Amber Seedling
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 8:08 pm
Mamy, mamy :D Boooooże, Logan to jest kompletny wariat, ja go chcę do przyjaciół! Taki kumpel wspólnik, coś w tym stylu ;)
Leire Hazel-Perlis
Wiek : 28 Zawód : Opiekun Społeczny/Zastępca Prezesa ds. Pracy i Polityki Społecznej Przy sobie : torebka, portfel ze zdjęciami najbliższych, zestaw pierwszej pomocy, laptop, stała przepustka do Kwartału
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 8:10 pm
Kompletny to nie wiem, on po prostu bardzo kocha swoją mamę ♥ To jego ulubiona piosenka
Jestem jak najbardziej za przyjaźnią choć z nim to może wyglądać nieco... inaczej :D Zrozumiesz, jak kiedyś zagramy ;P
Amber Seedling
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 8:12 pm
Spoko, póki co wpisuję i zobaczymy, co z tego będzie ;)
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: Klienci i kontakty Wto Maj 06, 2014 11:37 pm
OJEJ, JAKA KOCHANA DUSZYCZKA.
NO WIĘC MAM LUCY... I TERAZ - CZY ONA JEST BI/HOMO? JAK TAK TO CHCĘ SUPER UBER DRAMĘ, A JAK NIE TO I TAK CHCĘ COŚ SUPER.
Z Mathiasem to w sumie nie wiem, to taki popierdolony pan ćpun wariat pseudopsychopata wkurwionynażyciejeszczniemeżczyznabomaumysłdziecka, NO ALE NIEBAWEM WRACA DO KWARTAŁU SO.
A z Finnickiem to ja chcę takich wspólników troszkę, bo on też często wpadał do Kwartału w celach dobroczynnych, wtedy mogli ze sobą czynnie współpracować, a teraz, gdy jest Strażnikiem, pomagałby jej przemycać różne rzeczy, hm?, krył?
Amber Seedling
Temat: Re: Klienci i kontakty Sro Maj 07, 2014 12:11 am
Toż to dziecko jeszcze, ona sama nie wie, kim jest :D ale SUPER UBER DRAMA OBOWIĄZKOWO, I TO JAK NAJSZYBCIEJ!!! Może kiedyś pójść tam na drinka i pomylić ją ze zwykłą imprezowiczką, już sobie wyobrażam tą akcję... Mathias chyba często gęsto bywa w Violatorze, nie? Planuję ją od czasu do czasu wysłać na imprezę, tam możemy coś zawiązać, nie wiem, coś nam na pewno wyjdzie w fabule :) już widzę, że muszę coś napisać w klubie, skoro tyle wątków mogę tam zacząć! A z Finnickiem jak najbardziej :) może potrzebować pomocy, jak się na nią uweźmie miszczu gry
Erica Lyytikäinen
Wiek : 30 Zawód : psychiatra Przy sobie : fajeczki, zapalara, gaz pieprzowy Obrażenia : cudze płuca
Temat: Re: Klienci i kontakty Sro Maj 07, 2014 12:36 am
O. Nigdy nie była z facetem - check, zapatruje się na kobiety - check,
Coś czuję, że Erica będzie się otaczała tymi niewinnymi panienkami, które jej będą przypominać o niej samej (w krzywym zwierciadle i o wiele lepszym wydaniu), toteż moja sugestia by była, żebyśmy się na siebie zapatrzyły <3
TAK, TAK, NIECH TAK BĘDZIE, POPIERAM CAŁYM DIABELSKIM SERDUSZKIEM, LOVE LOVE K.
Amber Seedling
Temat: Re: Klienci i kontakty Sro Maj 07, 2014 9:42 am
:D nie chciałam krzyczeć na pół KP, ale dobrze zgadłaś Mogłyby się spotkać w KOLCu, gdzieś na targu, czy coś w tym stylu. Nie mam pojęcia, ale mam już mapę, więc piszemy